تبریز من از چند نفر پرسیدم همه افت سرعت دارن! ولی امروز واسه من نسبتا خوب بوده اکثرا رو 80-90 بوده
Printable View
تبریز من از چند نفر پرسیدم همه افت سرعت دارن! ولی امروز واسه من نسبتا خوب بوده اکثرا رو 80-90 بوده
دوستان یه سوال من یه 1مگ دارم از ماکس نت به هر دری که میزنم میگن مشکل از ما نیست مشکل از خودته
ولی سوالم اینه برای 1 مگ
Downstream Rate: 573 kbps
Upstream Rate: 255 kbps
هست تو تنظیمات مودم که نگاه میکنم
ولی باید چقدر باشه اینا واسه 1مگ برم خرخرشونو بگیرم میخوام با مدرک برم الان 4 ماهه که سرعتمو پایین آورن فقط 1ماه اول سرعتم 120 یا 130 بود
حالا دیدن که تو اون 1ماه زیاد دانلود کردم فکر کنم منو از قصد محدود کردن آره؟
میشه بگین برای 1مگ
Downstream Rate
Upstream Rate
باید چقدر باشه؟؟؟؟؟؟
دادا فهمیدم . اکانت شما رو 1 مگ بستن . ولی خط شما رو 512 بستن . شما می گین سرعتم کمه . اونا نگاه می کنن به اکانتتون و می بینن 1 مگ بستن می گن مشکل از ما نیست . شما برو یا زنگ بزن نمایندگی بگو Downstream و Upstream من رو کم بستین ولی من اشتراک 1 مگ دارم . اونا درست می کنن . Downstream شما باید 1024 و Upstream شما باید 386 باشه . شما حتی اگه 2 مگ هم بگیرین سرعتتون زیاد نمیشه تا این محدودیت رو از خط شما بردارن .:11:نقل قول:
---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------
در ضمن اگه حضوری برین غرامت یادت نره .:11:نقل قول:
خداییش دمت گرم داداش خیلی نوکرم امروز صح رفتم این نمایندگیش که این اینترنت را برام داده بود یکم با آرامی صحبت کردم دیدم خیر حالی نمیشه یکم داد هوار کردم گفت من نمیدونم زنگ بزن پشتیبانی تبریز منم زنگ زدم منو اینور اونور انداختن حی به این اتاق به اون اتاق وصل میکردن راستش حوصله هم یه مدت میشه دیگه به قران درست 1 ساعت منو به اینور اونور وصل کردن بعدش قطع کردم زنگ زدم به همون شخص اولی که منو به یه ساعت الاف کرده بود یکم فوشش دادم تا حالی شد آخرش گفت تا فردا ظهر درست میکنیمنقل قول:
در مورد این گفتتون میشه راهنمایی کنین زیاد حالی نشدم
در ضمن اگه حضوری برین غرامت یادت نره ؟؟؟؟؟؟
یکم فوشش دادم تا حالی شد آخرش گفت تا فردا ظهر درست میکنیم
:27:
ساغل همشهری ساغل !!!
دادا تو پول 1 مگ رو داده بودی . ولی از اینترنت 512 حقیقی استفاده میکردی . باید یه تخفیفی قاعل میشدن . ولی اینطور که معلومه رفتی پدرشونو در آوردی . فکر نکنم بدن . درست نشد بازم زنگ بزن . با لطافت صحبت کن .:11:نقل قول:
همشهری های عزیز
بوردا آدام دانیشیر هاا
یکیتون جواب بدید توی تبریز کدوم شرکت پینگش از همه بهتره؟
من میگم ماکس . شاید بچه های isp های دیگه مال خودشونو بگن . ولی من کال آف دیوتی بازی می کنم . پینگم تو سرور ایران 80 هست . گاهی اوقات میره رو 90 . :11::11:نقل قول:
آخرش درست کردن داداش بعضی وقتا فوش هم خوبه ها الان 1ماه بود منو اسیر کرده بودن منم تو این 1ماه جدی نمیگرفتم ولی دیروز یه داد هوار کردم خداییش حل شده الان 110تا 120 سرعت دارم :31:نقل قول:
نه دادا . اگه خوب رفتار میکردی احتمالا الان سرعتت فیکس 140 بود .:11:نقل قول:
من زنگ زدم ولی گفت کانکشن از نوع Bridge اصلا توصیه نمیشه چون مک ادرستون نمیدونم چی چی میشه و کانکشن شما پی در پی قفل میکنه !نقل قول:
مودم من tp-link 8811 هست .
این چه ارورییه نمی دونم اشکال از کجاست برای هماراسیستم با پشتیبان هم صحبت کردم بلد نبود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای منم بعضی وقت ها از این ارور میده!:13:
واسه من که پیش میاد مودم خاموش روشن میکنم یا ویندوز ریستارت...
وقتی مودم خاموش, کانکت رو بزنی هم باز این ارور رو میده
نقل قول:
دوست عزیز شماچرا کانکشن درست کردی بابا نیازی به این کارا نیست تو باید مودمت رو تنظیم میکردی تا خودش مستقیم وصل بشه نه اینکه کانکشن بسازی؟؟؟اول بگو مودمت چیه؟بعد بگو از کدوم شرکت اینترنت گرفتی؟ تا من تنظیمات رو بگم تو انجام بدی والا من 4 ساله که اینترنت دارم اما یکبار هم کانکشن درست نکردم چون اصلا معنی نداری؟
مودم من asusمدلam602است واز شرکت همارا سیستم گرفتم برای شهرستان مرند
ویه چیزی خودشون آمدن خونه والان درست شده گفتم کاری کنید که وقتی مودم را روشن می کنم به اینترنت وصل بشه بلد نبودند؟
دوست عزیز اول باید اینترنت اکسپلورر رو بازکنی و اینو بزن 192.168.1.1 بعد برات یه صفحه میاد که ازت یوزر و پسورد میخواد برای هر دوتاشون تایپ کن ADMIN اگه نشد بزنAdminstrator بعد برات یه صفحه میاد به این شکل:
برو به قسمت WAN SETUP Edit رو بزن در اون قسمت VPI :0 و VCI:33کد:http://www.pcwintech.com/files/screenshots/asus-am602/thumbs/000_thumb.png
و DSL AUTO CONNECT رو در فسمت Quick Setup تیک بزنکد:http://www.pcwintech.com/files/screenshots/asus-am602/005.png
بعد هم NEXT بزن برو جلو و در قسمت پایانی SAVE AND REBOOT رو بزن
اگه نتونستی میتونی از این عکس ها کمک بگیری این هم لینکش:
کد:http://www.pcwintech.com/screenshots-asus-am602-asus-firmware
سلام دوستاننقل قول:
اشکال فوق زمانی به وجود می آید که کارت شبکه Disable باشد که باید Enable کنید البته اگر از USB استفاده بکنید وقتی درایور مشکل یا پاک شده باشد نیز این مشکل پیش می آید اگر دوستان این اشکال را زود زود مشاهده کردن در کامپیوتر ویروس وجود دارد
سلام دوباره به دوستاننقل قول:
در روزهای آغازین سال جدید شمسی طبق نوشته دوست عزیزمان بدلیل اینکه شرکت پارس آنلاین از طرف سازمان فن آوری و مدیریت برنده جایزه مقام اول بزرگترین و برترین شرکت اینترنتی ایران شده بود اقدام به ارائه سرویس نامحدود از 1 تا 13 فروردین نموده بود در ضمن این مورد شامل تمام عزیزان و مشترکین این شرکت می شود، با اینکه شرکت اقدام به افزایش پهنای باند کلی خود از 110 مگ به 155 مگ نموده باز جواب گو مشترکین نبود که از این بابت از تمام عزیزان که با صبر و شکیبایی خود ما را همراهی نمودن تشکر و قدردانی می نمائیم ولی متاسفانه بعد از این تاریخ نیز بدلیل ایجاد مشکل (چنانکه شرکتهای محترم دیگر نیز اعلام فرمودند) در خطوط ارتباطی مخابرات خصوصا بین اللملی و بین شهری سرعت پایین آمده بود که امیدواریم هرچه سریعتر با تلاش سازمان محترم زیر ساخت و همکاران محترم مخابرات حل گردد.
دوستان آیا میشه با اکانت کسی دیگه در مکس نت به نت کانکت شد من خودم هم مکس نتم
من سعی کردم ولی نشد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه سوال داشتم ، آیا کسی خبر داره که آیا مخابراط تبریز هم مثل سایر شهرهای بزرگ به صورت مستقیم سرویس میده ؟!
کسی از adsl مخابرات خبر داره قیمتش چنده
فکر کنم از امروز فعال بشه گفته بودند 20فروردین.
سلام دوستان مکس نتی !
سرویس 128 سه ماهه ی من چند روز دیگه تموم میشه , در ضمن از وقتی که سرعتا افت کرده سرعت سرویس من همونطور کم سرعت مونده الان حول و حوش 80 هستش, خودمم زنگ نزدم شرکت گفتم واسه هم اینجوریه حتما امروز فردا درست میشه... اما نشد!
حالا موندم که دوباره 128 مکس رو تمدید کنم یا نه.. نظر شما چیه؟..افت سرعت شما درست شده؟؟؟
والا من 128 ماکس دارم ماله من که درست نشده وسرعت حدود 90 هستش امروز که فیش های تلفن ثابت اومد روش نوشته بود خود مخابرات شروع کرده یه شماره هم داشت می تونی با اونها هم تماس بگیری
نقل قول:
نميشه چون يوزرنيم و پسوردي كه به هر كاربري داده ميشه فقط روي خط تلفني كه كاربر شماره شو داده به شركت فعاله.يعني يوزر و پسوردي كه شما داريد فقط روي خط تلفن خونه شما كار ميكنه.
این هم لینک مخابرات و قیمت اینترنت پر سرعتش:
کد:http://www.tct.ir/pagecontent.php?rQV==wHQ5AjMwYDQ6IXZi1WduRWSldWYwxHQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfABzM0kDQ6UGb0lGd
اینم با پینگ بهتر:
قیمت هاش خیلی مناسب تر هستنقل قول:
از کجا می شه رفت اقدام کرد
با این قسیمت ها باقی شرکت ها برشکسته می شن که
ممنون. ولی این لینک واسه استان تهرانه آخه
فکر نکنم adsl مخابرات چیزی باشه . هم از نظر سرعت و هم محدودیت ها :11:
هیچ تفاوتی نداره دوست عزیز همون هست کاملا در تمام ایران
باید منتظر بود و با این قیمت ها سقوط قیمت نت رو دید
داداش این پهنای باند که تو اون لینک نوشته فقط به شرکت های مخابرات استانی و شرکت هایی که مجوز PAP دارن (همون ISP ih) فروخته میشن و ربطی به کاربرا ندارهنقل قول:
البته قیمت ها ی اینترنت مخابرات که تو بقیه ی استانها ارائه میشه حول و هوش همین مقداره ولی این لینک مال فروش اینترنت به کاربرای نهایی یعنی ماها نیست..
آره الان باقیش رو خوندم :41::41::41::41::41:نقل قول:
تهرانی ها با همین قیمت ها نت می خرن ما چرا گرون می خریم کی مودونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
سلام
مخابرات اروميه تا 1مگ Adsl ميده.فقط يه كپي از كارت دانشجويي مي خواد. مخابرات سرعت دانلودش كاملا دقيق و خشكه! يعني 1مگ سرعت دانلودش 128k هست.(128=1024/8) براي دانلود بد نيست خوبه اما سرعت بارگذاري صفحاتش جالب نيست. مثلا پينگ سايت گوگل برابره 300-350 ميلي ثانيه س. اما قيمتهاش بسيار مناسبه. من خودم 256 سه ماهه با 12 گيگ حجم 42200 تومن پول دادم.همين اكانتو اگه مي خواستم از ماكس نت بگيرم فكر كنم حدود 60 تومن برام آب ميخورد. كلا همچين آش دهنسوزي نيست اما قيمتهاش واقعا خوبه. 128 يك ماهه با 3گيگ حجم ميشه 10200 تومن. يعني محدوده قيمتها در همون حدودي هست كه تو سايت مخابرات زده البته با كمي افزايش.
http://www.tct.ir/pagecontent.php?rQV==wHQ5AjMwYDQ6IXZi1WduRWSldWYwx HQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfABzM 0kDQ6UGb0lGd
ماکس نت اصلا سرعت 256 نداره. حداقل سرعتش 512 هست که رو کمترین سرویس (128 محدود) ارائه میده!نقل قول:
اگه دنبال سرعت هستید برید سراغ صبا نت من 128 دارم از صبا نت
ولی چون پورتها باز هستن سرعت دانلود من 240 کیلو بایت / ثانیه است
در ضمن به سه ماهه 128 با 5 گیگ ترافیک 27 تومن دادم
واقعا عالیه.تست سرعتم رو هم تو پست های بالایی گذاشتم میتونید ببینید:10:
نقل قول:
پس اين تعرفه قيمتي كه تو سايت زدن قضيه ش چيه؟
سلام به همه مخابرات از کی سرویس میده:20: