آپدیت سیمز فقط واسه نصب پکهای جدیده,چیزی اضافه نمیکنه که.پکهارو نصب کنی خیلی چیزا اضافه میشه.:20:نقل قول:
Printable View
آپدیت سیمز فقط واسه نصب پکهای جدیده,چیزی اضافه نمیکنه که.پکهارو نصب کنی خیلی چیزا اضافه میشه.:20:نقل قول:
پس این همه توضیح که تو این لینک نوشته کلا هیچ کاری نمیکنهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اضافات اصلی همون پکها هستن که باید روی سیمز اصلیت نصب کنی.پکها:نقل قول:
1.The Sims 3 World adventure
2.The Sims 3 High End Life
3.The Sims 3 Ambitions
4,The Sims 3 Fast Lane
5.The Sims 3 Late Nigh
The Sims 3 Generation
6.The Sims 3 Out door Living
7.The Sims 3 Town Life
8.The Sims 3 Pets
9.The Sims 3 Show Time
پس لطفا یه سایتی معرفی کنید که همه این پکها با هم تو اون سایت باشن تا منم هم راحت دانلود کنمنقل قول:
من به چند تا سایت ایرانی سر زدم ولی فقط چن تا شون تو اون سایت بودن:20:
سلام.
من پچ TS3_1.33.2.0150xx_update رو دانلود کردم.
اما میخوام نصب کنم این ایرادو میگه.
the setup has detected that no version of the sims 3 is installed
در صورتی که سیمز 3 نصبه با ورژن 1.0.631.00002
حالا من چی کار کنم:19:. حجم پچ 1.33.2.0150xx - - - 950 مگابایته که دانلود کردم.:41:
شرمنده.من پکهارو خریدم.واسه دانلود کردنشون فکر کنم 1سال طول بکشه.آخه هر کدوم 4 یا 5 یا 6 گیگه.نقل قول:
فکر کنم بخری بیشتر به صرفه باشه تا دانلود کنی.با این حال امیدوارم کسی به اینجا سر بزنه و سایتشو بهت معرفی کنه.:20:
سیمز اصلیتو که ورژن 1.0.615 هست به ورژن 1.0.631 تبدیل نکن و مسقیما این فایل 950 مگی که دانلود کردیو رو سیمز اصلیت نصب کن.واسه نصب پکها شاید این سایت احتیاجت بشه.نقل قول:
نوشته شده توسط hosseinghasemi2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه ی دوستان عزیز
من وقتی میخوام این بازی sims 3 pets رو نصب کنم بر روی فایل setup کلیک میکنم error عکسی که گذاشتم رو میده به نظرتون مشکل از کجاست؟
ممنون:11::11:
با سلام
من ميخوام پچ 1.33.2.0150xx رو دانلود كنم
آيا الان كه ورژن بازي 1.23.065 هست مشكلي وجود نداره؟
يعني در نصب پچ نبايد ترتيب رو ملاحضه كرد؟
كرك اين پچ ها كجا هست؟؟
مثلا كرك پچ هاي كه در اين سايت قرار داره رو از كجا پيدا كنم؟
.
نقل قول:
اون فايل اولي كه دانلود كرديم اونو چيكار كنيم؟ماله من تغيير نكرد.زبانشم عوض شده ميشه كمكم كنينن:41:
اين كه تغيير نكرد اون فايل اوليو چيكار كنيم؟من زبان سيزم تغيير كرده متنش لطفا راهنماييم كنيننننننننن:41:
آقا یه سوال چطور تو بازی میتونی از رئیس خودت ترفیع بگیر!؟ :20:
آخ من الان با رئیسم رفیق فابم میخواستم بدونم کدوم گزینه را باید بزنم:31:
اگه شما میخوای سیمزتو آپدیت کنی از روش زیر برو :نقل قول:
سیمزتونو پاک کنید و دوباره نصب کنید و کرک نکنید
خیلی افراد با اپدیت کردن سیمزشون مشکل دارن خوب این یه راه حله ساده داره که من می گم :
rapidshare.com/files/311472157/Retail_Patch__www.p30world.com_.rar
اول این فایل را دانلود کنید و بعد توی پوشه ی Bin بریزید
بعد این فایلی که گذاشتم را دانلود کنید و دو فایل را در پوشه ی bin بریزید
rapidshare.com/files/311475907/Patch_fix__www.p30world.com_.rar
حالا start را باز کنید و در run بنویسید regedit و اینتر کنید و بعد داخل پوشه ی HKEY_LOCAL_MACHINE شوید و بعد داخل پوشه ی SOFTWARE شوید و بعد وارد پوشه ی Sims شوید و بعد وارد پوشه ی The Sims 3 شوید حالا برای این که هنگ نکنید ادرس کامل را می زارم :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432 node\Sims\The Sims 3
حالا که وارد The Sims 3 شده اید روی SKU کلیک کنید و عدد 7 را به 2 تغییر دهید
خوب حالا ورژن شما شده 1.0.631.00002
سلام بچه ها من مراحل زیر رو انجام دادم ولی بازم بازی the sims show time کار نمی کنه( نصب میشه اما کار نمی کنه!!!)اگه راهنماییم کنین ممنون می شم
1- بازی the sims 3 رو کامل نصب کردم و کرک کردم بازی اجرا می شد بدون هیچ مشکلی
2-ورِژن سیمز 3 من
3 - اپدیت به ورژن 1.33.02 رو از سایت خود سیمز دانلود کردم و نصب کردم مشکلی ایجاد نشد و ورژنش هم تغییر کرد به 1.33.02
4- از طریق run فایل sku از 7 به 2 تغییر هم دادم
5- سیمز شویام اینبار بدون ارور اپدیت نصب شد ولی...
6- برای کرک کرن بازی یکبار کرک رو تو فولدر bin خود بازی شو تایم ریختم کار نکرد بعد توی the sims 3 ریختم کار نکرد یکبار دیگه تو هردو رختیم بازهم کار نکرد و در ضمن ورژن بازی در هر سه حالت 0.0.0 میشه!!!
من با مدل های مختلف بازی رو از نو نصب کردم با این نصب طولانی دبگه خسته شدم از تکرار
لطفا اگه می تونه از اول با لینک و ادرس و گام به گام تا اجرا بازی show time من رو راهنمایی کنه مرسی
سلام .
من هر بار ویندوز رو عوض میکنم بازی سیمز دیگه اجرا نمیشه و ارور میده . انگار که بعضی فایلهاش پاک شده باشن همچین اروری میده :
The installation is incomplete and The Sims 3 cannot run. Please reinstall and try again
البته سیمز توی یه درایو جداست و درایو ویندوز یکی دیگه اس . فایلهای بازی همه هستن ولی اجرا نمیشه .
خوب در اصل باید بازی رو uninstall بکنیم و خودشو با ده دوازده پک دوباره نصب کنیم . کلی زمان میبره تلفات هم میده از جمله اینکه دی وی دی ها ممکنه خراب هم بشن .
راهی نیست از فایلهای بازی سیمز بک آپ بگیریم یعنی به علاوه فایلهاش توی درایو ویندوز ؟
فایل ها دانلود نمی شن نمی تونم pach fix رو بگیرم اگر ممکنه یه لینک دیگه بدین ; )
موهای مدل دیگه ای هست جایی دانلود بشه کرد ریخت تو بازی؟
بله سایت های زیادی هستنقل قول:
یک سری به اینا بزنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] resource.com
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] sims.com
لطفا یه سایتی برای دانلود skin برای سیمز پیشنهاد بدین!!
به سایتی که دوستمون تو پست قبلی نوشته بود رفتم ولی skin های زیادی نداشت !!!!
آقا یکی به من بگه من چطوری میتونم این سانسور ها رو که در موقع دستشویی و حمام میاد در World Adventures بردارم قبلآ روی خود سیمس میشد ولی از وقتی این پک نصب کردم نمیشه اگه کمک کنید ممنون میشوم:13::46:
skin کلا زیاد برای سیمز نیست.
بهترین skin ها رو این سایت داره :
man mikham windows avaz konam nemitoonam kari konam sims pak nashe?
man keyboard farsi nadashtam
سلام من چندتا sims اماده احتیاج دارم چندتا teen با چند تا پیرمرد.اگر کاراکتر های معروف باشن که چه بهتر.از کجا دانلود کنم؟
من میخوام ویندورز عوض کنم میتونم کاری کنم سیمز پاک نشه؟
:sad::sad:
نه نمیشه.
فقط میتونید فایل های سیوتون رو جداگانه نگه دارید
یعنی از اول باید نصب کنم همه رو؟نمیتونم کلش رو تو هرد بریزم؟نقل قول:
نه نمیشه
باید از اول نصب بشه، حتی با بک آپ هم برنمیگرده
من سیمز showtime رو گرفتم ولی هر کاری می کنم نمیتونم توش عضو شم اصلا میشه عوضو شد؟اگه میشه لطفا بگید چجوری
این بازیش چجوریاس فکر کنم یه جور خاله بازی دخترونه باشه؟نه؟
نه به هیچ وجه...خلاصه بخوام بگم زندگی واقعیه ولی توی کامپیوتر.از ارتباط با آدما گرفته تا پیدا کردن شغل و پول درآوردن و تفریح کردن توی یه دنیای مجازی.متاسفانه سری سیمز خیلی کم توی جامعه ی ما برعکس اروپا و آمریکا معرفی شده.نقل قول:
کسی نمیدونه؟نقل قول:
سلام به همه ی دوستان یک سوالی داشتم
بچه ها من سیمزم
یک مشکلی داره و این هست که مثلا ماهی تو اکواریوم رو نشون نمی ده
یا مثلا رقص نور اینا رو نشون نم یده
مشکل نم یدونم از چی هست ویندوز عوض کردم بازی رو چندین بار ریختم اینا
یک آبدیتی چیزی نیست که این مشکل رو حل کنه الانم show time رو که ریختم هنوز این مشکل هست
م یدونید از چیه
مشکلات از تنظیمات نیست
ممنون م یوشم راهنمایی کنید من رو ؟؟؟
پچ د سانسور ریختی؟اگه آره به خطر همونه
ممنونم دوست عزیز دقیقا هم فقط با همون ماله سانسور مشکل داشتنقل قول:
ممنونم
چیحوری کتی پری رو تو سیمز کتی پری سویت تریتس ببینم؟؟؟
سلام دوستانمن میخوام سیمزم رو آپگرید کنم تا بتونم - World Adventures Expansion رو نصب کنم
توی صفحه ی اول نوشتید
مرحله ی اول :
اول باید این فایل رو دانلود و نصب کنید :
من دانلود میکنم.و یک سری فایل و پوشه اکسترکت میشه. روی فایلی به اسم vpatchprompt.exe که کلیک میکنم و ازم 3 تا فایل میخواد که انتخاب کنم.patch file,source file و outputfile این ها رو باید چی انتخاب کنم.
واقعا اعصابم ریخته بهم.600 صفحه تاپیک اینجا هست و خیلی هاشو گشتم ولی چیزی در موردش ننوشته.حتی نمیدونم تاریخ این پیج مال کیه.خواهشا اگه کسی هست به دادم برسه کمک کنید.
من سیمز showtime رو گرفتم ولی هر کاری می کنم نمیتونم توش عضو شم اصلا میشه عوضو شد؟اگه میشه لطفا بگید چجوری
سلام
من با یک مشکلی جدی برخورد کردم اونم دوباره !
سیمزم هیچ حرکتی از خودش نشون نمیده
مثلا وقتی گشنش میشه خودم باید بهش دستور بدم که بره غذا درست کنه ولی قبلا خودش میرفت
مشکل از چی میتونه باشه؟؟
این فایل
کجا باید نصب بشه؟؟
there is no way