سلام به همه بزرگواران
ميخواستم بدونم اين گوشي ماكسيمم ساپورت حافظه اش چقدره و خود شما چه كلاسي(4 6 يا..) رو براش توصيه ميكنيد.
Printable View
سلام به همه بزرگواران
ميخواستم بدونم اين گوشي ماكسيمم ساپورت حافظه اش چقدره و خود شما چه كلاسي(4 6 يا..) رو براش توصيه ميكنيد.
پولم کجا بود که بخوام x2 بگیرم؟؟؟ D:D:D: اخه برادر من ، من اگه 650 پول داشتم که میرفتم یه HTC Touch Pro2 یا Droid میگرفتم با پولی که دارم و انتظاراتم از گوشی و طبق تحقیقاتم فقط میتونم x1 بگیرم ولی خیلی حیف شد که شتاب سنج نداه ): میترکیدن اگه روش شتاب سنج میزاشتن ))):نقل قول:
سلام...
من می خام این گوشی رو برای یکی از رفیقام بگیرم ، وسایل تو کارتون چیا هستش؟ گارانتی اصلی چیه؟ رو این گوشی ویندوز 6.5 نصب میشه؟
تو این رنج قیمت چه گوشی میشه خرید؟
فیلم تا چه رزولوشنی رو راحت پخش میکنه؟
این گوشی کارت گرافیک (اصطلاح شو تو موبایل نمیدونم) داره؟
باطری چقدر نگه میداره؟
خیلی ممنون....
یکی از بچه ها مموری 16 گیگ گذاشته بود و براحتی کار میکردنقل قول:
برای لوازم درون جعبه به پست 1 مراجعه کننقل قول:
گارانتی هم گرونه میدونی؟ اگه مهمه بدون گارانتی بگیر . سیتادل از گارانتی های اصلیشه
فیلمها را بیشتر بیتریت مهمه تا رزولیشن
بیترتهای تا نزدیک 2 مگ را پخش میکنه
رزولیشن هم 800*480 که رزولیشن صفحه هست و طبیعتا میتوهنه باز کنه
تو این رنج قیمت همین خوبه در غیر اینصورت باید پاکت پی سی نخری و سیمبیان بخری
ویندوز خود گوشی 6.1 هست که 6.5 رسما براش نیومده
ولی ویندوز غیر اصل 6.5 تا بخواهی براش وجود داره
چیپست گرافیکی هم داره
باطریش هم عالی هست یکی از بهترین باطریها در بین گوشیها را داره
سلام
من تصمیم گرفتم یه x1 بگیرم ولی نمیدونم که کیفیت صداش داخل هدفون چطوره؟
از طرفی با گارانتی و بدون گارانتی و جریان اون ترگی که بعضی ها میگن چیه؟
دوستانی که از گوشی استفده کردم معایبش چیه؟
تشکر.
---------- Post added at 01:40 AM ---------- Previous post was at 01:37 AM ----------
دوست عزیز منظور از این کلاسی که گفتید چیه؟ چند نوع داره؟ و چه فرقی میکنند؟نقل قول:
سلام
من برنامه spb mobi shell رونصب کردم یه چندتا سوال دارم
sms ها شبیه به چت شده یعنی وقتی reply میکنم همه تو یه sms ذخیره میشه، چیکار کنم که هر sms که میاد تو یه فایل جدا سیو شه؟؟
ایا برنامه ای هست که بشه sms رو مثل گوشیهای نوکیا به پوشه های مختلف انتقال بدیم و ارشیو کنیم؟؟؟
همونطور که میدونید تو گوشیهای نوکیا میشه تو قسمت My Folders پوشه های مختلف باز کرد و sms هارو دسته بندی کرد، تو ویندوز موبایل هم این کار امکان پدیره؟؟
راهی هست که comtacts رو تو کامپیوتر ادیت کرد و بعد به گوشی منتقل کرد؟؟
اگه اره چطوری؟؟
نقل قول:
سلام.
برای قسمت اول سوالتون (اینکه اس ام اس ها از حالت چت بیاد بیرون و البته هر وقت خواستی همونجوریش کن) این برنامه رو نصب کن.:
[PHP]http://www.4shared.com/file/Sv_GFt01/Bigix_Mode_SMS.html
[/PHP]
در مورد دوم سوالتون نیاز به برنامه نیست توی ویندوز موبایل بدون برنامه هم این امکان وجود داره برید تو SMS و از اونجا گزینه منو و سپس گزینه Toolsو از اونجا Manage Folders رو انتخاب کنید و فولدر جدید رو بسازید.
برای ادیت کردن کانتکت ها توی ویندوز کامپیوتر از Outlook استفاده کنید.:11:
مرسی از راهنماییتون :11::11:نقل قول:
راجع به ساخت فولدر، وقتب به Menu --> tools --> manage folder میرم این گزینه غیر فعاله، چیکار کنم؟؟؟
راجع به استفاده از Outlook برای مرتب کردن کانتکت اگه یه توضیحی بدین ممنون میشم
یه سوال دیگه هم برام پیش اومد :31:
چطوری میشه کاری کرد که تو دفترچه تلفن فقط شماره هایی که توشی سیو هستند رو نشون بده و شماره هایه سیم کارت رو نشون نده؟؟؟
نقل قول:
سلام.
در مورد اول سوالتون اين عمل رو زماني كه اس ام اس ها در حالت استاندارد هستن انجام بديد.
در مورد قسمت دوم سوالتون زماني كه با اكتيو سينك براي بار اول گوشي رو به پي سي وصل ميكنيد بايد اوت لوك رو تنظيم و با گوشي سينك كنيد .
در مورد قسمت سوم هم از اين برنامه استفاده كنيد.
[PHP]http://www.4shared.com/file/OdTUFYwM/SIMShowHide.html[/PHP]
اين فايل به صورت EXE هست فايل رو بريزيد رو گوشي و از اونجا اجرا كنيد با هر بار اجرا حالت نشان دادن كانتكت ها عوض ميشه (بار اول كانتكتهاي سيم رو پنهان ميكنه و براي نشان دادن اونا بايد يه بار ديگه اجرا بشه و به همين صورت دفعات بعدي.):11:
با تشکر از شما دوست عزیزنقل قول:
یه چندتا سوال دیگه D:
اول چطوری sms رو به حالت استاندارد برگردونم؟؟
چرا انتن دهی x1 اینقد مذخرفه؟؟؟ راهی نیست انتن دهیش بهتر شه؟؟؟
برای x1 نرم افزار keypad برای تایپ پیدا میشه؟؟
یه سوال دیگه هم بود که یادم رفت :5::13:
دوستان میشه یکی اموزش کامل اینکه چطور contacts رو با کامپیوتر سینک کنم و تو کامپیوتر ادیتشون کنم و دوباره بفرستمشون رو گوشی رو برام بزاره؟؟
میخوام کانتکت گوشیم رو با کامپیوتر ادیت کن کنم ولی بلد نیستم
دوستان این درب پشت x1 چجوری باز میشه...
من هرچی سعی کردم نتونستم...میشه راهنمایی کنید...
اگر با تصویر باشه خیلی بهتره...!
ممنون
دوستان این درب پشت x1 چجوری باز میشه...
من هرچی سعی کردم نتونستم...میشه راهنمایی کنید...
اگر با تصویر باشه خیلی بهتره...!
ممنون!
نقل قول:
سلام.
پاين درب هر دو سمت 2 تا فرو رفتگي جاي ناخن وجود داره با ناخن به سمت بالا بكشيد باز ميشه براي جا زدن هم اول قسمت بالا رو جا بزنيد بعد با فشار پايين رو جا بزنيد.:11:
سلام بچه ها خیلی وقته اینجا سر نزدم (من با این تاپیک با P30W آشنا شدم) گفتیم هم یه یادی از بچه ها کنیم هم چنتا سوال بپرسیم
این مشکب شکستن بدنه رفع شد یا همچنان هم هست
قیمت گوشی الان چنده
آخرین آپدیتی که براش اومد کی بود و چه چیزایی بهش اضافه شد
به نظرتون با وجود گذشت زیادی از زمان اومدنش هنوض ارزش خریدن داره
ممنون
مشکل شکستن بدنه بخاطر گرم و سرد شدنه که باعث انقباض و انبساط میشه که در نهایت موجب شکستگی بدنه میشهنقل قول:
قیمتش الان حدود 350000 تومن
نمیدونم ارزش خرید داره یا نه، ولی من یه هفته ای میشه خریدمش.
دوستان با اپدیت ویندوز چه مزیایی اضافه میشه...!
من مودم وایرلس ندارم ولی روتر دارم راهی هست که بشه اپدیتش کرد...
ویندوزی با ورزن بالاتر میشه روی x1 نصب کرد؟؟؟
این rom چیه و کار اصلیش چیه...؟
ممنون
سلام میدونم ÷ست قدیمی هستش ولی من قابلیت اتصال به youtub رو ندارم اگه امکان داره یه جای دیگه آپ کنید و یا با عکس نشان بدیدنقل قول:
نقل قول:
با اپدیت بعضی از مشکلات نرم افزاری حل میشه یا بهبود پیدا میکنه
ویندوز 6.5 به طور رسمی برای x1 نیست، ولی میتونید ورژن های غیر رسمی یا در اصطلاح کوک شده رو دستگاه نصب کنید. رام های کوک شده هم بسیار زیاد هستند. همه مدل هم پیدا میشه
به طور خلاصه، رام همون ویندوز دستگاه شماست
سلام دوستان خسته نباشید یه سوال دارم نرم افزاری هست برای ایکس 1 که متن رو از فارسی به فینگلیش ترجمه کنه؟؟؟ سایت چطور؟؟
سلام
من کیبود گوشیم مشکل داره
بعضی وقتهای وقتی کلیدها را فشار می دهم هیچی تایپ نمی کنه
بعضی وقتها چندتا چندتا تایپ می کنه
حالا
1- آیا این مشکل سخت افزاری است؟
2-آیا قابل تعمیر ر است؟
من با این مشکل بعضی وقت ها بخاطر رام های کوک شده یا نصب کیبورد spb روبرو هستم ولی تاخیرش چندان آزار دهنده نیست ! یعنی مثلا من شروع به تایپ می کنم و چند ثانیه بعد از شروع تایپ (بعضی وقت ها ) کلمات تایپ شده نمایان میشن و دیگه گیر نمی کنه .
در غیر اینصورت ممکنه مشکل شما سخت افزاری باشه و باید با گارانتی تماس بگیرید .
یکی به سوالای من جواب نمیده؟؟
2صفحه پیش پرسیده بودم
نقل قول:نقل قول:
سلام.
در مورد سوال اولتون با همون برنامه ای که معرفی کردم و به حالت استاندارد تغییر دادین (اون برنامه 2 حالته هست).
در مورد دوم والا منکه سازنده X1 نیستم که در مورد آنتن دهیش پاسخگو باشم اما منکه با آنتنش تا زمانی که از گوشی استفاده میکردم مشکلی نداشتم و خوب بود.
در مورد سوال سومتون متوجه نشدم منظورتون چیه.
در مورد اون سوالی هم که یادتون رفته بپرسید آره میشه فقط باید یکم یادتون بیاد.:46::31::19:
آنتن دهی x1 خوب هستنقل قول:
چرا انتن دهی x1 اینقد مذخرفه؟؟؟ راهی نیست انتن دهیش بهتر شه؟؟؟
ولی شما اگه راضی نیستین بهتره رادیو گوشی را اپدیت کنین
شاید بهتر بشه
ورژن رادیویی شما چنده ؟
دوستان اگر کسی نقشه استانبول و آنتالیا رو برای oziexplorer داره خیلی لطف میکنه خبر بده
استاندارد کردن رو پیدا کرده بودم :46:نقل قول:
سوال سوم هم پیدا کردم جوابشو
هااا؟؟ چی میگه؟؟؟ :9::9:نقل قول:
نمیدونم برادر، از کجا میشه دید؟؟
به نظر شما میشه یه برنامه براش نوشت که سرعت شاتر دوربین رو کم کنه؟؟
من تاحالا نتونستم عکسی بدون تاری بگیرم باهاش، با کمترین لرزش عکس تار میشه
برنامه ای به غیر از mobi shell هست که همین کار رو گوشی انجام بده و سرعتش بیشتر و امکاناتش بالاتر باشه؟؟؟
نمیدونم کجارو دستکاری کردم که فونت منو ها بزرگ شده.
چیکار کنم به حالت اول برگرده؟؟
سلام.من دیروز این گوشیرو خریدم البته دست دوم.هر کاری میکنم نمیتونم فارسی بنویسم یا بگیرم.یه برنامه هم نصب کردم ولی همش مربع نشون میده . یکی کمکم کنههههههههههههههههههههههه هههههه.راستی رمز پیش فرزش رو هم یکی لطف کنه بگه.مرسی
اینو نصب کن:نقل قول:
http://rapidshare.com/files/151540716/MOBiDIV.416.cab
کمممممممممممک
گوشیم یه مشکلی پیدا کرده
صداش از اسپیکر (بالایی و پایینی) نمیاد
یعنی وقتی آهنگ رو پلی میکنم هیچ صدایی شنیده نمیشه ولی اگه هندزفری رو وصل کنم صدا از هندزفری میاد
یا وقتی به کسی زنگ میزنم یا کسی بهم زنگ میزنه هیچ صدایی رو نمیشنوم و اگه هندزفری رو وصل کنم صدا از هندزفری میاد
البته وقتی کسی بهم زنگ میزنه صدای زنگ خوردن گوشی پخش میشه از اسپیکر
تنظیمات صدا هم همگی دیفالت هستن .
هاردریست هم کردم
یه حالتی شده که انگار هندزفری بهش وصله ولی در واقع هیچی بهش وصل نیست
رامم Unoff تاریخ 1-12-2010 هست و توش آیکون هندزفری نیست
فکر میکنم مشکل از جک 3.5 باشه
جدا از این کیبورد هم شدیدا مشکل داره . همون مشکلی که بقیه دارن
کمک کنید خواهشا
سلام.من دیروز از تاکسی پیاده شدم بعد ال سی دی گوشیم محکم خورد تو در ماشین.3 تا خش بد افتاد روش.حالا میخام ببینم واسه این خشا حتمن باید ال سی دی عوض بشه یا نه رو ال سی دیش محافظ داره.من هر چی نگاه می
کنم نمیفهمم.یکی بگه چیکار کنم اخه تازه 3روزه گوشی رو خریدم.تو رو خدا کمککککککککککککککککککککککک کککککککککککککککککک:19:
---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------
راستی نمیتونم رمز بزارم روگوشی ارور میده واسه اینم کمک کنید.مرسییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییییی یییییی
من اینا که نصب کردم مشکل sms و سایتهای فارسی حل شد ولی الان امکانش هست که بتونم با کیبورد خود موبایل فارسی تایپ کنم؟ وسطای تاپیک نوشته بود space و # را بزننین ولی من زدم هیچی نشد و فقط انگلیسی و عربی داره!نقل قول:
سلام خسته نباشید یه سوال دارم می خواستم ببینم نرم افزاری برای ایکس 1 هست که بشه زمان مکالمه رو کم کنی؟؟؟ مثلا حالت تایمر مانند داشته باشه؟؟؟ خواهش می کنم کمک کنید .ممنون
نقل قول:
برنامه ی resco keybord رو امتحان کن
finger keybord هم خوبه
یکی جواب منو بده اخه جفتش حیاتیه تو رو خدا زووووووووووووووووووووووود
---------- Post added at 08:01 PM ---------- Previous post was at 08:01 PM ----------
سلام.من دیروز از تاکسی پیاده شدم بعد ال سی دی گوشیم محکم خورد تو در ماشین.3 تا خش بد افتاد روش.حالا میخام ببینم واسه این خشا حتمن باید ال سی دی عوض بشه یا نه رو ال سی دیش محافظ داره.من هر چی نگاه می
کنم نمیفهمم.یکی بگه چیکار کنم اخه تازه 3روزه گوشی رو خریدم.تو رو خدا کمککککککککککککککککککککککک کککککککککککککککککک:19:
---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------
راستی نمیتونم رمز بزارم روگوشی ارور میده واسه اینم کمک کنید.مرسییییییییییییییییی �ییییییییییییییییییییییی � �یییییی
---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 08:01 PM ----------
راستی نمیتونم رمز بزارم روگوشی ارور میده واسه اینم کمک کنید.مرسییییییییییییییییی �ییییییییییییییییییییییی � �یییییی
نقل قول:
سلام.
در مورد اول که نمیدونم چی بگم چون گوشی شما رو که ندیدم اما در مورد رمز گذاری شما وقتی میخوای رمز بزاری رو گوشی 2 تا حالت داره حالت اول 4 تا رقم از شما میگیره.اما حالت دوم رو اگر انتخاب کردید باید رمز انتخابی از حروف کوچک ,حروف بزرگ و اعداد استفاده کنی و اگر مخلوطی از سه حالت نباشه(یعنی مثلا" حروف بزرگ نداشته باشه یا ....) رمز رو از شما قبول نمیکنه.:11:
مرسی.درسته که باید ببینید ولی طبق این چیزایی که گفتم میتونید یه نظری بدید.فقط میخام بدونم رو ال سی دی محافظ هست یا نه همشونو میگم نه مال خودمو.من هر چی نگاه میکنم نمیبینم ولی.............................
نقل قول:
سلام.
مال من وقتی خریدم محافظ نداشت.:11: