چرا اندیشه اینطوری شده !
ساعات حدود 2 بعد از ظهر
256 - خط 3
دلمون به سرعت روز خوش بود اونم اوضاعش داره خراب میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
چرا اندیشه اینطوری شده !
ساعات حدود 2 بعد از ظهر
256 - خط 3
دلمون به سرعت روز خوش بود اونم اوضاعش داره خراب میشه
نقل قول:
very مشکوک!
چرا زنگ نمیزی پشتیبانی؟
اگه شب و روز سرعت پایین بود باز میشد گفت خطت مشکل داره ولی اینکه شب فقط میاد پایین حتما بزنگ پشتیبانی چون درسته شب چند روزه سرعت رو آوردن پایین و ثابت کردن ولی نه رو 10 بلکه رو 70 و ساعت 4 همزمان با وقت سحر سرعت یهو میشه 100 تا ساعت 6:18:
سلام
بچه ها واقعاً دلم واسه این تاپیک تنگ شده بود منم اندیشه جمع آوری کردم الان قراره شاتل برام راه اندازی کنه الان 16 روزه که اینترنتم قطعه الان که دارم اینا رو مینویسم اشک تو چشام جمع شده با دایال آپ اومدم دیگه تقریباً یادم نمیاد سرعت بالا چطوری بود یه زمانی شبا 1700 مگ دانلود میکردم الان هیچی تازه امروز زنگ زدم شاتل میگه خط 5 شلوغه احتمالاً میوفته واسه بعد از تعطیلات راه اندازی میشه واقعاً زندگی سخت شده اگه میتونستم برمیگشتم اندیشه ولی فکر کنم اونجا هم همینطوری باشه چون الان سر مخابرات کارم مونده اگه اینترنتتون رو دوست دارین همونجا که هستین بمونین وگر نه حداقل 2 هفته باید معطل بشین
اندیشه واسه من که دیگه بعدظهرها و شبا کلا قطعه با این سرعتش........
حیف پولی که اینا میخورن....
با این توضیحاتی که این دوستمون آقای Mailer داده من به همه شما اطمینان می دم ایشون یا کارمند فنی شرکت اندیشست که داره اینجا تبلیغات می کنه و از طرف شرکت ماموریت داره که اوضاع کابراشو بسنجه و راهنمائیشون کنه یا قبلا برای اندیشه کار می کرده ، حالا خودشو معرفی نمی کنه که احتمالا ضایع نشه ، چون این اطلاعاتی که ایشون دادن فقط کسی که کار فنی ADSL می کنه بلده سر این قضیه رو هر چی می خواین من شرط می بندم می گین نه حالا هر چی دلتون می خواد بگین دوستاننقل قول:
خوب کم کم ازش اطلاعات گرفتیم فهمیدیما :31:
حالا بگو کدوم قسمتی آقای Mailer زنگ بزنیم صدای قشنگتو بشنویم یه خورده کسی اونجا تحویلمون بگیره :5:
من مرکز 6 هستم منظریهنقل قول:
اوضاع اندیشه خط727 عالی سرعت دانلود بین 120تا 140.
سرعت:128
Downstream:1199
Upstream:572
فکر نکنم هیچ خطی سرعت اپلودش مثل 727 باشه خودایش خیلی کیف میکنم یادش بخیر خط ما مشکل داشت همه 220 داشتن ما 20.
میگم بهتره ما بجای اینکه isp خودمونو عوض کنیم بهتره خونمونو عوض کنیم بیایم گلسارنقل قول:
طاقت بیار، تو می تونی! :31:نقل قول:
اینترنت خبری نیست، خبری شد بهت می گم :46:
پس کار و کاسبی شاتل هم گرفته که دیگه خط 5 جا نداره، خدا بده برکت
ایشاا... وقتی اومدی شاتل به این همه معطلیش واست بی ارزه
اقا جان باشه من کارمند اندیشم خوبه داداش ؟ حالا یه سوال دارم این اطلاعاتو فقط کارمندای اندیشه بلدن؟ که شما اینجوری نتیجه گرفتی!نقل قول:
من در مورد شبکه اطلاعاتم زیاده چون کلاس میرم ادرسشو میخوای بهت میدم اتفاقا اونم نزدیک اندیشست(خودت حدس بزن) . در مورد اندیشه اطلاعاتم زیاده چون هم دوستم اونجاست هم خیلی وقت مشترکشونم هم شرکنشونو خیلی دوست دارم و اتفاقا فرم استخدامشونو هم پر کردم(اگه راضیت میکنه)
بمحض اینکه استخدام بشم شماره تلفن داخلیمو بهتون میدم یکم هم پارتی بازی می کنم کلی حال کنید :31:
اما در مورد اندیشه
من امروز با دوستم حرف زدم
قولهایی که داده بودن و برانون نقل کرده بودم رو 80-90% عملی کردن که اون 10-20% هم در طول هفته اینده اجرا یی میکنن
مرکز 4 درست شده
کاربرهای مراکز 5و7 هم از هفته دیگه احساس خیلی بهتر رو قراره تجربه کنن.
پهنای باند زیاد شده و در نتیجه سرعت شب زیاد شده. روز که مشکل نداشت هیچ وقت
قیمت پایین اومده و از هفته بعد اعمال میشه
و چند تا چیز دیگه که گفت نگو
در مورد مرکز 5 هم داستان اینه که اندیشه 1-2 ماه اونجا پورت نداره برای همین مشترکین میرن به سمت شرکتای دیگه
نوکرتم سفارش خط 2 رو هم بکن:31:نقل قول:
فرشید جان داداش من تو مرکز 2 هستم اینجا که اوضاع ردیفه من روزا رو 120 تا 140 شبا رو 70 تا 100 مگه اوضاع شما غیر اینه؟نقل قول:
سرعت پارس آنلاين تو اين دقايق به پايين ترين شكل خودش رسيده..
دوستان این راسته که قیمتهای اندیشه قراره پایین بیاد؟مثلا 128 8gb ماهی چند میشه؟
اگه پایین بیاد که عالی میشه من 5 شنبه خودم دوباره زنگ می زنم می پرسم امیدوارم حرفهای mailer درست باشه البته jabrasink تو چند صفحه پیش همچین پیش بینی کرده بود داره جالب می شه:8::8:نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
این اطلاعاتی که تو دادی اصلا ربطی به شبکه نداره ، خیلی دوست دارم بدونم این کدوم آموزشگاهه که هم بغل اندیشست هم در مورد MDF و مرکز مخابراتی و پورت MDF کلاس داره ، آخه چرا خالی می بندی پسر خوب می گن آدم .... کم حافظه است .
آقا ما قبولت داریم تو آخر پورت مپ هستی یادم باشه
حداقل یه کار خوب انجام می دی !!!!!!
به رقبای اندیشه اطلاعات خوبی می دی
:31:
ایشالا که تو دفترشون استخدامت کنن من اگه جای اونا بودم خدایی تو رو می کردم سرپرست فنی شرکت
ما ازین شانس ها نداریم :46:
خلاصه دوست داشتنی هستی ، بعد از این همه مدت خودتو معرفی هم نکردیا ای کلک
نقل قول:
یعنی نسبت به مراکزه دیگه بهتره...:5:؟
اینجا فقط من کارمند اندیشه ام و بس سوال موال داری بپرس خودم جوابتو می دم هاهاهانقل قول:
خدا کنه کاهش قیمت باعث نشه اون طرح خانمان سوز که 512 100 و 128 70 کیلو باید داشته باشن اجرا بشه:13: البت اگه مثلا 1 مگ بدن با قیمت 128 الان خوب در اون صورت چرا:21:نقل قول:
دوست عزیز بی زحمت وضعیت خط 3 هم از دوستتون جویا بشیدنقل قول:
نمیدونم چرا هیچ حرفی از خط 3 نیست، همش7 ، 2 ، 8 و ....
خط 3 هم کم مشکل نداره
الان من 256 دارم سرعتم از سرعت دوستی که خط 727 و اشتراک 128 داره کمتره حتی تو روز !!!!
دوستان همشهری سلام. سرعت دانلود شاتل تو خط 424 تو روز و شب برا 128 محدود خوشبینانه و بد بینانه چقدر باید باشه ؟
.
لطفا جواب بدید
اولا تشریف بیارید کلاسهای مجتمع فنی روبروی شرکت اندیشه سبز. همه جور کلاس هم براتون میزارن.ببینید اینا رو میگن یا نه.نقل قول:
دوما میشه بگید شما از کجا میدونید که این اطلاعاتو رو فقط کسایی که تو شرکتهای ارائه دهنده سرویس adsl کار میکنن میدونن؟:18:
پس اگه شما میدونید اینا رو پس طبق منطق خودتون شما خودتون هم باید تو یه شرکت ارائه دهنده سرویس کار کنید
چون میفرمایید اگه مثلا تا شما تو اندیشه کار نکنی نمیدونی اینا رو . خب میشه بگید کدوم شرکت کار میکنید؟
سوما فرض کنید من اندیشه پارس یا شاتل یا هر جای دیگه ای کار میکنم ایا حرفهایی که زدم غلط یا غیر مفید بوده؟ یا بیشترش اسپم بوده؟
خب اما برای اینکه اسپم نشه:
دوستایی که میگن مشکل دارن و سرعتشون کمه حالا از هر سرویس دهنده ای که سرویس دارن اولین کاری که باید انجام بدن اینه که ببینن سرعت کانکت مودمشون چنده؟ رو مودمتون لاگین کنید سرعت اتصال مودمتونو نوشته
اگه این سرعت کم باشه نشون میده که خطتون مشکل داره . حداقل تو رشت همه سرویس دهنده ها سرعت downstream مودم رو بالای 600 کیلوبیت ست میکنن(up stream هم معمولا 256 هست). اگه سرعت downstream مودمتون مثلا 300 بود به احتمال خیلی زیاد یعنی بخاطر نویز - طول مسیر یا وجود یک دستگاه دیگه مثل دستگاهای caller id و یا فیوز داخل پریز و ... سرعت خطتون کم شده که باید حتما رفع شه.
همین دلایل و موارد در مورد Upstream هم صدق میکنه
طبیعیه وقتی سرعت فیزیکی خطتون کمه یعنی مودم شما و تجهیزات dslam تو مراکز مخابراتی با سرعت کمی بهم وصل میشن .سرعت اینترنتت شما کم میشه و ممکنه اگه اوضاعتون خیلی خراب باشه مودمتون همش قطع و وصل بشه و مشکل DC پیدا کنید
اینکه چطوری به مودمتون وصل شید رو تو دفترچه راهنمای مودمتون نوشته. اگه نتونستید زنگ بزنید پشتیبانی جایی که ازش سرویس گرفتید سرعت کانکت فعلی خطتونو بهتون میگن
از همه بخاطر اینکه اول پستم بحث 2 طرفه شده عذرخواهی میکنم
---------- Post added at 08:52 AM ---------- Previous post was at 08:50 AM ----------
سرویس نامحدود داری؟نقل قول:
بازم سلام دوبارهنقل قول:
این آموزشگاهی که شما میگی اصلا نمی دونه DSLAM چیه ، مطمئن هم هستم که واسه MDF کلاس نمی ذارن ، چون می دونم چه دوره هایی تدریس می کنن ، از حرفام ناراحت نشو ، منظوری ندارم . فقط می خواستم روراست باشیم
می خوای بدونی من کجا کار می کنم ، هیچ جا !!! ولی بهت می گم چطور اطلاعاتم زیاده . یکی از دوستام تو یکی ازین شرکتها اونم نه رشت توی تهران کار می کنه منم به دلیل علاقه ای که دارم ازش مستندات آموزشی شرکتشون رو گرفتم و مطالعه کردم هر جایی هم سوال داشتم ازش پرسیدم . می تونستی حداقل اینو بگی که باورم بشه ولی حرفی رو زدی که من باورم شد کارمند اونا هستی
حالا من که ناراحت نیستم تازه خوشحالم ، حالا می فهمم که چرا زنگ می زنم اندیشه جواب تلفنم رو نمی دن
خب سرشون شلوغه دیگه :31: تو این فروم تو فرومای دیگه و .. . . .
آقا ما در هر صورت خیلی مخلصیم
اصلا شما راست می گی خدایی من حاضرم قرار بزاریم بریم ببینیم تو این آموزشگاه در مورد پورت مپ و DSLAM و MDF اگه تدریس کردن من به همه بچه های این فروم شام می دم اگه نه که شما به همه تو این فروم شام بده OK
دوستان اگه موافقن ما در بست در خدمتیم
سلام دوستان.من دیروز رفتم اندیشه برای دوستم اشتراک گرفتم.پرسیدم چقدر به من تخفیف میخوره.گفت بابت معرفی هر یوزر 1500 تومان.میخواستم بدونم هر ماه این 1500 هست یا فقط 1 باره؟
چطور شما میتونی کارمند نباشی ولی مستندات اموزشی تهیه کنی و بخونی ولی دیگران نمیتونن؟ چطور شما دوستتون تو تهران تو یک شرکت کار میکنه و به شما مستندات بده ایراد نداره ولی من دوستم تو اندیشه کار کنه و بهم اطلاعات و اموزش بده که بتونم اونجا کار بگیرم ایراد داره؟نقل قول:
مگه شما علم غیب داری که مثلا تو جلسه مورخ 8/2/89 تو کلاس اموزشی مجتمع فنی بین مدرس و شاگردا یا شاگردا با همدیگه چه حرفهایی زده شده که میای با اطمینان خاطر حرف میزنی؟ مگه شما بودی اونجا؟ یا اینکه مدرس ها سرفصل ها رو با شما چک میکنن یا شاگردا همه بیسوادن و توشون کسی پیدا نمیشه که راجع به مثلا mdf چیزی بدونه؟ نکنه اینم مثل ارائه سرویس تو مرکز 427 بود که با اطمینان میگفتی 427 pdb داره و شرکتهای دیگه هم سرویس میدن و بعد معلوم شد که pdb نداشت و دیگران هم سرویس نمیدادن
اینقدر با اطمینان در مورد دیگران یا چیزایی که اطلاع دقیقی ندارید حرف نزن لطفا. حدسیات شما لزوما مطابق واقعیات نیست.
شما زنگ میزنی اندیشه؟ شما که خودتون میگی اطلاعاتتون زیاده پس چرا همش زنگ میزنی پشتیبانی که جوابتو نمیدن؟ اگه هم مشکلی پیش بیاد تشخیصش برای یک ادم حرفه ای خیلی اسونه و دلیلی برای تماس مکرر با پشتیبانی برای یک ادم حرفه ای متصور نیست
اندیشه تو فروم یا فروم ها حضور داره. خب من بهشون تبریک میگم که ارای مردم براشون مهمه و نظرات مردم رو دنبال میکنن.
بهر حال من علاقه ای به ادامه بحث های دو طرفه ندارم . اگه اطلاعاتتون زیاده اونو صرف اموزش دیگرانی که اینجا هستن و یا کم بلدن بکنید چون قطعا مفید تره.
1500 نیست دوست عزیزنقل قول:
من خودم دارم استفاده میکنم
4 نفر اول هر کدوم 1500 تومن
از 5 نفر تا 9 نفر هر کدوم 2000 تومن
از 10 تا 14 نفر هر کدوم 2500 تومن
و ....
یعنی اگه 7 نفر معرفی کنی
میشه
7*2000=14000 تومن تخفیف در هر ماه برای هر سرویسی که بگیری
این تخفیف هر ماه تا زمانی که کسی که معرفی کردی مشترک اندیشه هست بهت تعلق میگیره
اگه مثلا 1 نفر جمع کنه
تخفیفت اینجوری میشه
(7-1)*2000=12000 تومن
ولی اگه 3 نفر جمع می کردن و مجموعا میشد 4 نفر
میشه
(7-3)*1500=6000 تومن در ماه
البته بگم که همون موقع بهم اعلام شده که ممکنه این شرایط عوض بشه ولی الان مدت هاست که عوض نشده
دوستان یه خبر دست اول
شاتل تمام سرویسای ART رو نامحدود کرده یعنی سرویس 128 نامحدود 28000 تومن
سرویس 256 نامحدود 43000 تومن
الان رفتم تو سایتش دیدم .
---------- Post added at 10:07 AM ---------- Previous post was at 10:05 AM ----------
خدایی از زمانی که این شاتل اومده داره میترکونه ، اینم یه اشانتیون جدید
راستی اینم یادم رفت بگم این ماه 50 % تخفیف نصب هم داره
سرویس نامحدود !!!!!!! !!!!!!!!! واسه حرفه ای ها
نقل قول:
خب خوبه
اما
1- مصرف سرویسهای دارای ترافیك نامحدود تحت قوانین fair use policy شاتل است.
یادتون نره. یعنی نامحدود خیلی هم نامحدود نیست یا حداقل به اراده سرویس دهنده است که هر وقت خواست اعمال نظر کنه
2- واکنش بقیه سرویس دهنده ها هم یادتون نره. بقیه هم واکنش نشون میدن پس باید ماند و دید
3- ضمنا شاتل تازه نیومده سالهاست که اومده. اگه منظورتون تو رشت هست باید بگم این قیمتا ماله همه جاست نه فقط رشت.
ولی بهر حال اتفاق خوبیه و قیمت سرویس ها رو کم میکنه
دوست عزیزنقل قول:
من منظور بدی نداشتم ، اگه از حرفام ناراحت شدی معذرت می خوام ولی واقعا منظور بدی نداشتم
پس توی کلاس بین دوستان این مطالب مطرح می شه دیگه
همه اشکالات رو که نمی شه تنهایی حل کرد بالاخره وقتی اینترنتت قطع می شه و نمی تونی کاری انجام بدی باید زنگ بزنی سرویس دهندت دیگه
همه سرویس دهنده ها اگه مدیریت درستی داشته باشن قوانین fair use policy دارن
خوشحالم که زود رفتی سایتش رو دیدی این خبرو برای این دادم که الان مدتهاست اندیشه می خواد قیمت سرویساشو کم کنه
ولی شاتل بدون اینکه کلی تبلیغات کنه قیمت سرویساشو کم کرده و همشون رو هم نامحدود کرده
تازه اینم بگم من خیلی خوشحالم که همه سرویس دهنده ها دارن باهم رقابت می کنن حداقل ما مصرف کننده ها الان راحت میتونیم هر سرویسی که دلمون می خواد رو انتخاب کنیم با قیمت کم
خیلی دوست دارم بدونم سرویس دهنده های دیگه می خوان چیکار کنن
---------- Post added at 10:30 AM ---------- Previous post was at 10:27 AM ----------
اون تخفیفی رو هم که فرمودی من تاحالا نشنیده بودم
می دونی از کی این روال رو گذاشتن ، حداقل می دونم اطلاع رسانی نکردن چون نه تو سایتشون چیزی هست نه اینکه حضوری چیزی گفتن
احتمالا دیدن شاتل کارت طلائی گذاشته اونا هم این سرویس رو اضافه کردن
اینم به فال نیک می گیرم
کسی خبر جدیدی از این موضوع نداره؟نقل قول:
شاتل چند وقته تو رشت اومده و داره سرویس میده این تخفیف اندیشه از 8-9 ماه پیش اجرا شده و من خودم الان مدتهاست فاکتورام تخفیف داره و تازگیا 0 شده. چون تعداد کسایی که معرفی کردم زیاد شده.نقل قول:
منم قبول دارم که خوب اطلاع رسانی نشده و نمیدونم چرا؟ ولی خبرهاش چند ماه پیش تو همین فروم مطرح شده
آخ یادم رفت یه چیزی بگم
این قوانین fair policy رو همه سرویس دهنده ها دارن ولی اجرا نمی کنن آخه کدوم سرویس دهنده حاضره الان یوزرشو از دست بده
نگران نباش هر چقدر دلت می خواد دانلود کن فکر کنم شاتل اینقدر یوزر داشته باشه که وقته اینو نداشته باشه بگرده اونایی رو که دارن خفن دانلود می کنن پیدا کنه ، الان که تمام همو غمشو گذاشته سرویس خوب بده تا کاربر بیشتر بگیره
شما هم پیشنهاد می کنم یه بار امتحان کن شاید خوشت بیاد ارزش امتحان کردن داره ها
من که ندارم که دقیقا چند شده ولی مطمئنا هفته دیگه اعلام و اجرا میشهنقل قول:
این تخفیف شاتل واسه کل ایرانه نه رشت از زمانی هم که اومده رشت خب باید تو رشتم این سرویس رو بذاره دیگه
شاید اندیشه نمی خواد تخفیف بده که اطلاع رسانی نمی کنه
من خودم یکی از دوستام شرکت داره می گه من تاحالا 40 نفر واسشون معرفی کردم ولی تاحالا 10% هم بهم تخفیف ندادن
عجب نامردایی هستن ، مطمئن هستم که چنین چیزی نیست وگرنه تو سایتشون می داشتن
فکر کنم به شما دارن یه جورایی تخفیف می دن چون شاید این فروم رو می خونن و می خوان هوای شمارو داشته باشن
سایت به این باحالی دارن و .........
قوانین fair policy قطعا برای دور زدن کاربراست و گرنه سرویس نامحدود نامحدوده دیگه. دیگه تلاش براش کشف نمیخواد که. سرویس نامجدود یعنی سرویسش که توش حجمو یا مدت دانلود و آپلود محدودیتی ندارد. این دیگه سوال جواب نداره.نقل قول:
اینو گذاشتن تا اگه یکی رو پیدا کنن که داره خفن دانلود میکنه اگه خواستن یقشو بگیرن شاید هم نگیرن ولی اگه گرفتن کسی نمیتونه اعتراض کنه.
اینم یه جور کلک رشتیه دیگه و مطمئنا پارس یا اندیشه با همین ترفند سرویس نامحدود قیمت پایین میدن. ولی بازم میگم حتی همین نامحدود نیم بند هم یه رقابتی رو شروع میکنه که سودشو ما مصرف کننده ها میبریم.
شاتل
128 نامحدود 28000 تومن
256 نامحدود 43000 تومن
دوستان شاغل شاتلی اگه اینجا هستین بابا من کلی دارم واستون تبلیغ می کنم حداقل یه سرویس مجانی به من بدین ای خداااااا
ببینین اندیشه چه هوای کاربراشو داره بهشون سرویس مجانی می ده
قبول کن که استفاده از اینترنت هم حدی داره آخه ما با این پهنای باند کم تو کشور باید هم یه جورایی مواظب همه چی باشیم
اگه کره بود که آره واقعا این قوانین خود بخود منسوخ بود ولی ایجا عرضه کم و تقاضا زیاده
این قانون هم واسه روز مباداست هممون می دونیم
خوب خیلی ساده استنقل قول:
موقع ثبت نام اون بالا یک جایی هست که نوشته كد شناسه معرف:
شماره کاربریتو رو اونجا بزن و یکی رو ثبت نام کن. وقتی سرویس طرف اکتیو شد ببین تخفیفت اتوماتیک حساب میشه یا نه؟
این پروسه اتوماتیکه دوست من. اونا توش نقشی ندارن. اگه هم شماره کاربریتو نزنی تخفیف نمیگیری این که بدیهی است. منم همین جوری تخفیف میگیرم خیلی ساده است اگه میخوای خودت تست کن
و خواهشا دوباره میگم بدون اطلاع قضاوت نکن
لینکش اینجوریه:
بعد كاربران جديد رو انتخاب کنکد:http://crm.askiran.com
کد امنیتو رو بزن و صفحه رو ببین
من وارد این صفحه می شم به من خطای زیر می ده چرا ؟؟؟؟؟؟
Virtual DMZ 1.2: User Blocked, Invalid Data-Entry/Browser
_by [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:25 AM ----------
قبول کن خیلی ها این رو نمی دونن چون وارد کردن این اطلاعات کاری نداره باور کن من تازه متوجه شدم با اینکه کابر حرفه ای اینترنت هستم
حالا این تخفیف یه باره یا اینکه همینطوری ماندگاره ؟
منظور از شماره کاربری همون username هست؟
mailer عزیز به اون دوستت که توی اندیشه هست بگو تا کی ما شهرستانیها باید تبعیض رو تحمل کنیم بابا مگه ما آدم نیستیم ماهم مثل رشتیها ایرانی هستیم ، گیلانی هستیم بابا آدمیم چرا اونا باید به ازای پرداخت پول 128 یا 256 سرعت 100 داشته باشند و ما تو لنگرود 16 هم به زور بگیریم.
اگه قراره سرعت زیاد بدن خب به همه بدن اگه قانونی میدن بازم به همه بدن
ممنون میشم بهش بگی
اوخی دلم خنک شد