رایکارد ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دقیقا منم می خواستم همینو بگمنقل قول:
حالا اگه توی این وعضعیت بخوریم به بارسلون که بد بخت می شیم !!
توی این موقعیتی که داریم بازی با بارسا خیلی خطریه !
رایکارد هم شد مربی؟!نقل قول:
اون موقع هم اگه قهرمان شد، چون بهترین بازیکنا رو داشت! وگرنه هیچی نیست!!! بیخود با عقده های باقی مونده از بارسا میاد رئال رو به گند میکشه!
مگه ندیدی اینجوری کردم وقتی اسم رایکارد رو شنیدم ؟؟؟؟ :::::: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بارسلونا 34 گل در ده هفته ....
رئال با این وضعیت نمی تونه در مقابل بارسلونا تاب بیاره و می بازه ....
سلام:
اول که خدمتون عرض کنم اومدن من شخصا با اومدن رایکارد موافقم .. دی: (بابا شوخی کردم نزن)
والا من هیچ وقت از این شتر خوشم نیومد من دوست دارم که هر چه زودتر بره اما نه وسطای فصل که تیم به گند کشیده بشه.
به نظر من باتوجه به نا رضایتی خوزه مورینهو باید اونو بیاریم سانتیاگو.
در ضمن باید خدمت دوستان عرض کنم رفقا تیمی بیاد و 6تا 6تا بزنه باید ازش ترسید چی میگین شما .
درسته ما بازیکنهای خوبمون رو در اختیار نداریم و اگه داشتیم 7 تا بهشون میزدیم اما باید بگم که ما در هر صورتی باشیم مقابل بارسا خیلی خوب بازی خواهیم کرد اینو من مطمئنم هستم و خواهش دارم گول این ظاهر فریبی ها رو نخورید.
کاش هیگواین همینطور روی فورم باشه و بتونه بیشتر و بیشتر اینطوری بازی کنه.
راستی دوستان میگم این تیم چلسی داره همینطور بازیکن میخره مگه فصل نقل و انتقالات تموم نشده پس چطوری میتونه بخره ؟
سلام:
اول که خدمتون عرض کنم اومدن من شخصا با اومدن رایکارد موافقم .. دی: (بابا شوخی کردم نزن)
والا من هیچ وقت از این شتر خوشم نیومد من دوست دارم که هر چه زودتر بره اما نه وسطای فصل که تیم به گند کشیده بشه.
به نظر من باتوجه به نا رضایتی خوزه مورینهو باید اونو بیاریم سانتیاگو.
در ضمن باید خدمت دوستان عرض کنم رفقا تیمی بیاد و 6تا 6تا بزنه باید ازش ترسید چی میگین شما .
درسته ما بازیکنهای خوبمون رو در اختیار نداریم و اگه داشتیم 7 تا بهشون میزدیم اما باید بگم که ما در هر صورتی باشیم مقابل بارسا خیلی خوب بازی خواهیم کرد اینو من مطمئنم هستم و خواهش دارم گول این ظاهر فریبی ها رو نخورید.
کاش هیگواین همینطور روی فورم باشه و بتونه بیشتر و بیشتر اینطوری بازی کنه.
راستی دوستان میگم این تیم چلسی داره همینطور بازیکن میخره مگه فصل نقل و انتقالات تموم نشده پس چطوری میتونه بخره ؟
شبکه یک گفت یه جراح ایرانی میخواد پای نیستلروی رو عمل کنه .... :دی
نظرتون چیه ؟؟؟ :دی
این که گفتی یعنی چی ....نقل قول:
شبکه یک گفت یه جراح ایرانی میخواد پای نیستلروی رو عمل کنه .... :دی
نظرتون چیه ؟؟؟ :دی
الان بهترین جراح مغز و اعصاب ایرانیه با پسرشم مصاحبه می کردن موبایلش هی زنگ می خورد ....
تو ناسا هم که نمی دونم تو کدوم قسمتش یه ایرانی مسوله ....
علی کردی هم که تو قسمته بازاریابیه گوگله ...
اونا بهشون امکانات داد این شدن ...
خب پای نیتسلروی ایرانی عمل کنه چیه مگه ...
باید دید می یاد تو ایران پاش عمل بشه یا اینکه تو اسپانیا دکترش ایرانیه ....
احمد جان اینو گفتی یاده دیشبه نود افتادم که نمی دونم کدوم تیم برابره پیام بازی می کرد لباسه بارسلونا پوسیده بودن ...نقل قول:
ذوب آهن بود .....:27:نقل قول:
حالا مگه چی گفتم ؟؟؟ :دینقل قول:
هر کی نظری داره .... :20: ..... نظرش هم محترمه ......:46:
فک کردی منظورم این بود که دکتر ایرانی جراحی بلد نیست ؟؟؟؟ :دی
اختیار داری عزیز ...نقل قول:
حالا مگه چی گفتم ؟؟؟ :دی
هر کی نظری داره .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... نظرش هم محترمه ...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک کردی منظورم این بود که دکتر ایرانی جراحی بلد نیست ؟؟؟؟ :دی
من هم منظوری نداشتم ...
قربانت ...
خواش میکنم مهدی جان ..... :10:نقل قول:
منم فقط گذاشتن خبر رو داشتم .....
:11::11::11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
کد:http://i37.tinypic.com/2yjyk2q.jpg/
با اعلام رسمي از سوي دفتر مكاتبات مشخص شد - تلاش مجدد رئال مادريد براي جذب آرشاوين
----------------------------------------
باشگاه رئال مادريد مي كوشد در فصل نقل و انتقالات زمستاني مهاجم تواناي زنيت روسيه را به خدمت بگيرد.
به نقل از آس اسپانيا، آندري آرشاوين مهاجم ملي پوش زنيت روسيه كه در يورو 2008 درخشش قابل توجهي از خود نشان داده است، در فصل تابستان به پيشنهاد رئال مادريد پاسخ رد داد؛ اما اكنون به نظر مي آيد مشتاقانه در انتظار آغاز فصل نقل و انتقالات زمستاني است.
رئال مادريد تلاش مي كند با مبلغ قطعي و بدون تغيير 25 ميليون يورو اين گل زن جوان(!!!) را خريداري كند و اين در حالي است كه بارسلونا نيز از مشتريان وي محسوب مي شود.
چند باشگاه انگليسي و ايتاليايي نيز به دنبال جذب اين مهاجم روسي هستند.
در اقدامي عجيب از سوي هواداران - 60 هزار بليت برنابئو به دو برابر قيمت خريداري شد
-------------------------------------
هواداران رئال مادريد براي بازي تيمشان برابر رئال اونيون بليت ها را به دو برابر قيمت خريداري كردند.
به نقل از ماركا، وقتي در يك وب سايت هواداري و البته غير رسمي رئال مادريد اين خبر منتشر شد كه رامون كالدرون مدير عامل باشگاه رئال مادريد براي خريد آرشاوين در زمستان با مشكل مالي مواجه مي شود، هواداران رئال مادريد در اقدامي نمادين بليت هاي بازي نه چندان مهم تيمشان برابر رئال اونيون در كوپا دل ري را به دو برابر قيمت خريداري كردند.
برخي گزارشها حاكي از آن است كه برخي خبرنگاران اين بليت ها را حتي با چند برابر قميت خريداري كرده اند تا بتوانند بيشتر از سايرين به باشگاهشان كمك كنند.
اين در حالي است كه باشگاه رئال مادريد در چند سال گذشته رقابت نزديكي با منچستر يونايند بر سر كسب عنوان ثروتمند ترين باشگاه در جهان داشته است.
-------------------------
چرت ترین خبری که شنیدم!همون خط آخر همه چیز رو شخص میکنه!
شرط منچستريونايتد براي "رونالدو" - ابراز علاقه براي دستمزد بالاتر!!!
----------------------------
باشگاه منچستر يونايتد براي بالا بردن حقوق هفتگي كريستيانو رونالدو شرط گذاشت.
روزنامه SUN مدعي شد كه سران منچستر يونايتد تا زماني كه رونالدو علاقه كامل خود براي ماندن در اين باشگاه را نشان دهد، به وي پيشنهاد جديدي ارائه نخواهند كرد.
رونالدو در حال حاضر با دستمزد هفتگي 147 هزار يورو پردرآمدترين بازيكن تاريخ منچستر يونايتد محسوب مي شود اما او چندي پيش خواستار بالا بردن اين مبلغ از سوي سران منچستر شده بود.
كاپيتان تيم ملي فوتبال پرتغال كه 23 سال سن دارد تابستان امسال از علاقه خود براي پيوستن به رئال مادريد خبر داده بود اما مسئولان منچستريونايتد به هر طريق ممكن مانع از جدايي بهترين بازيكن كنوني خود شدند.
به نظر مي رسد رونالدو بايد حداقل تا ماه ژانويه به انتظار بنشيند و در فصل نقل و انتقالات اين ماه جدايي يا باقي ماندن در كنار شياطين سرخ را بررسي كند.
----------------------
فرگوسن یادمه که یه چیزایی گفته بو!ژنرال فرانکو و...!
حالا معلوم میشه که.......!
بیخیال رونالدو. آرشاوین اگه بیاد چی میشه این رئال.
هوادارم هوادارای ریالنقل قول:
امشب شبکه 3 بازی با اونیون رو پخش نمیکنه ؟؟؟؟
6-7 دقیقه از بازی گذشته و 0-0 مساویه بازی....
ای تو روحشون . هنوز بازی شروع نشده یکی خوردن از یونیون:2:
دقیقه 42 1-1 مساوی
رائول دقیقه 36 گل مساوی رو زده.
نیمه اول 1-1 مساوی تموم شد. امیدوارم اینجوری حذف نشیم.
4-3 جلو هستیم، دقیقه 90. زائول هتریک کرد!!!
حالا با این کارش باید از فردا فیکس بازی کنه!
بازی با همین نتیجه تموم شد! فکر کنم حذف شدیم. با توجه به گل زده در خانه ی حریف:
اونور 3-2 باختیم، اینور 4-3 بردیم، در مجموع 6-6. اما اونا 3 تا گل تو زمین ما، بهمون زدن.
بود و نبود کاسیای تو دروازه مهم هست؟! بجاش یه مهاجم بیاریم!
عجب تيم باحالي شده رئال:18::18::41::41::41::41:
حذف شدیییییییییییییییییییم. همونطور که بعد از بازی رفت من پیش بینی کرده بودم حذف میشیم.
دقیقه ۸۶ رائول گل ۴ ام رو زد ولی دقیقه ۹۰ گل سوم رو خوردیم و از گردونه رقابت ها اونم تو خونه خودمون حذف شدیم.
آسيب ديدگيها دست از سر رئال مادريد برنميدارند. اكنون نوبت به مهاجم هلندي مادريديها رسيده است تا پرافتخارترين تيم اسپانيا را تا شروع سال نو ميلادي همراهي نكند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رودفان نيستلروي در سال 2008 ديگر براي رئال به ميدان نميرود. علت غيبت اين مهاجم 32 ساله آسيب ديدگي است و احتمال ميرود او ناچار شود زانوي آسيب ديدهاش را نيز به تيغ جراحان بسپارد. او در بازي برگشت رئال مادريد برابر "ايرون" كه به حذف كهكشانيها از جام حذفي اسپانيا انجاميد، حضور نداشت.
مهاجم سالهاي پيش آيندهوون هلند و منچستريونايتد در حال حاضر به آمريكا پرواز كرد تا زيرنظر ريچارد استيدمن يكي از پزشكان شناخته شده و ماهر به درمان پاي خود بپردازد. نيستلروي هشت سال پيش زماني كه در فوتبال باشگاهي در هلند توپ ميزد، از همين ناحيه جراحي شد. در آن زمان هم همين پزشك روي پاي او كار كرده و درمانش نيز نتيجهبخش بود.
مايكل اوون، فيليپ لام و حسن صالح حميدزيچ از بيماران شناخته شده اين پزشك هستند.
نيستلروي در حال حاضر نوزدهمين بازيكن رئال است كه از شروع فصل جاري به علت آسيب ديدگي به استراحت اجباري رفته است. آخرين بار محمد ديارا، هافبك 27 سالهي كهكشانيها به دليل آسيب ديدگي سه هفته در خدمت تيم برند شوستر نبود. او همانند آرين روبن كه دچار پارگي تاندون شده، شايد در ميانه ماه دسامبر به فوتبال بازگردد.
زمان دوري نيستلروي از فوتبال طولانيتر از روبن و ديارا خواهد بود.
رسانههاي اسپانيا روز سهشنبه اعلام كردند، اين مهاجم با خطر دوري دو تا سه ماهه از فوتبال روبهروست.
كهكشانيها به دليل اين همه بازيكن آسيب ديده قصد دارند در مهلت زمستاني نقل و انتقالهاي فوتبال اروپا دست به كار شوند. رامون كالدرون رييس باشگاه رئال مادريد به برند شوستر گفته است، به دنبال بازيكنان جديد باشد.
روزنامه اسپانيايي "as" از يافتن جانشين نام آشنا براي نيستلروي خبر داد. مادريديها آندري آرشاوين روس از تيم زنيت سنت پترزبورگ را براي جايگزيني نيستلروي مدنظر دارند.
مادريديها ميخواهند او را براي نيم فصل دوم به صورت قرضي به خدمت بگيرند. از آنجايي كه زنيت در فصل جاري ليگ قهرمانان اروپا از آرشاوين بهره برده، رئال نميتواند از اين مهاجم در ليگ قهرمانان اروپا استفاده كند
این شوستر مربی نیست باید شوتش کنن بیرون ابروم جلوی دوستام رفته از بس مسخره میکنن این چه طرزشه نه شوستر چیزی حالیشه ه اوون کالدرون احمق با این سیاستاشون
تبریک برا باخت!
چی میشه گفت واقعا الان؟!
من نمیدونم...فقط اومد رو زبونم که تبریک بگم و منم گفتم!
حالا نحوه برداشتش با خودتون...
این کاسیاس رو باید داد جاش یه بوق گذاشت توی در وازه !! :دي
خیلی خر شده ! یعنی چی ؟؟ 3 ماه نشده از جام ملت ها می گذره !! چه جوری این قدر افت کرده ؟؟؟
اگه کاسیاس برگرده و ادم بشه کل تیم روحیه می گیره ! پارسال کاسیاس 2 تا واکنشکه نشون می داد همه بازیکنا جو می گرفتشون !
نقل قول:
اين آرشاوين هم به درد رئال نمي خوره مشكل جاي ديگه اس
:41::41::41:
همون اول فصل بايد به فكر خريد مي افتادن :41::41::41:
هي كريس كريس كردن هم روبينيو رفت هم حالا بايد تو سر خودشون بزنن واسه بازيكن :41::41:
]نقل قول:
درسته که جام حذفی مهم نیست :8:
ولی دیگه حذف شدن توی سانتیاگو برنابئو :41:
جلوی طرفدارای خودی :13:
حالا اگه تیم لیگ ۱ هم بود حرفی نبــــــــــــود :19:
ولی ...
نقل قول:
اینم دیگه بازیکن بشو نیست :41:
تموم شده فوتبالش:41:
می خواد برگرده بشه رونالدو :27:
quote=Mamad_Madrid;3167660]رونالدوی کوچک به رئال مادرید پیوست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش RMadrid C.F: رئال مادرید موفق شد , الیپیو دوارته برناردو , ستاره برزیلی تیم ریو اوه پرتغال را به خدمت بگیرد .
به گزارش مارکا , رئال مادرید دیروز عصر پس از رقابتی نزدیک با چلسی موفق به بستن قرارداد با این بازیکن تکنیکی و سرعتی شد .
مسئولان استعداد یابی باشگاه رئال مادرید بیش از یک سال است که به دنبال خرید این استعداد جوان هستند و بعد از این مدت تلاش سرانجام موفق شدند تابستان امسال رضایت این بازیکن را جلب کنند .
برناردو , تابستان امسال 16 ساله شد و می تواند با هر باشگاهی قرارداد حرفه ای ببندد ؛ در رسانه های پرتغال این بازیکن را کریستیانو رونالدوی دوم می نامند زیرا در حرکت با توپ بسیار شبیه به ستاره پرتغالی منچستریونایتد است .
دوارته برناردو به تیم کاستیا یا همان رئال مادرید ب خواهد پیوست تا بتواند با پشت سر گذاشتن مراحل ترقی سرانجام به تیم اصلی راه یابد .
برناردو برای انتخاب بین رئال مادرید و چلسی کار سختی داشت ولی سرانجام وی تصمیم گرفت به تیم اسپانیایی منتقل شود زیرا فرهنگ کشور اسپانیا تا حد زیادی به کشور پرتغال نزدیک است و او می تواند در فوتبال این کشور سریعتر رشد کند .
خوان کاسترو و مانو سیانز دو استعدادیاب رئال مادرید دیروز طی یک نشست با برناردو و پدرش در مورد انتظارات این بازیکن از باشگاه جدیدش صحبت کردند .
ریو اوه , باشگاه سابق این بازیکن خیلی راضی به فروش شماره 9 خود نبود ولی سران این باشگاه وقتی متوجه شدند دیگر نمی توانند بیش از این امکانات پیشرفت این بازیکن را فراهم کنند تصمیم به فروش وی گرفتند .
مادریدی ها در ماه های اخیر مهاجمان بزرگ اروپا چون هانتلار و بنزما را در تیررس خرید خود قرار داده بودند ولی به نظر می رسد این بار تصمیم درست را گرفته اند و می خواهند به جای صرف پول های گزاف برای ستاره , روی استعدادهای جوان سرمایه گذاری کنند .
سران باشگاه مادریدی طعم شیرین موفقیت در این راه را چشیده اند مخصوصا بعد از اینکه در پروژه خرید و سرمایه گذاری روی هیگوئین به سرمنزل مقصود رسیدند .
هلدر دانیل , وکیل این بازیکن که اتفاقا وکیل کریستیانو رونالدو نیز هست خبر انتقال این بازیکن به رئال مادرید را تائید کرده است . گفتنی است باشگاه پرتغالی از فروش این بازیکن 550 هزار یورو بدست اورده است .
انتظار می رود برناردو اواخر این هفته به پایتخت اسپانیا پرواز کرده و قرارداد خود را نهایی کند و به نظر می رسد از روز چهارشنبه تمرینات خود را اغاز نماید .[/quote]
به به :5:
تا باشه از این رونالدو کوچولوها باشه :8::8:
ولی امیدوارم قدر اینارو بدونن و مثله قضیه روبینیو نشه :41:
نقل قول:
به به :5:
تا باشه از این رونالدو کوچولوها باشه :8::8:
ولی امیدوارم قدر اینارو بدونن و مثله قضیه روبینیو نشه :41:
نقل قول:
آخ که من چقدر دوست دارم ونگر بیاد رئال :8::21::10:
شوستر این فصلشو بمونه بعد هر گوری خواست بره:27: