سال 2045 میلادی پسر بیا اینجا کارت دارم صبر کن مامان مگه میشه با این سرعت کوفتی 128 کیلوبایت 4 زتابایت دانلود کنم ای خدا لعنتشون کنه پسر منم که هم سن تو بودم سرعت اینترنت همین قدر بود:n02:
Printable View
سال 2045 میلادی پسر بیا اینجا کارت دارم صبر کن مامان مگه میشه با این سرعت کوفتی 128 کیلوبایت 4 زتابایت دانلود کنم ای خدا لعنتشون کنه پسر منم که هم سن تو بودم سرعت اینترنت همین قدر بود:n02:
سلام. شما چه سرویسی استفاده میکنید؟نقل قول:
فرقی بین ۱مگ و ۲مگ محدود تو سرعت روز هست یا مثل بقیه شرکتا تا هرچقدر خط بکشه سرعتو میبندن؟
حس استفاده از دیال آپ رو امروز دارم :(
خدایا از صبا نت آمدم بیرون بخاطر دزدیش ولی انصافا پهنای باند رو باز می ذاشتند اذیت نمیشدم
ولی اینجا باز به خاطر مصرفم نامحدود گرفتم ولی 6 تا پیج باز کنم هفتمی دیگه می پوکه منم کل کارم با نت شاید همزمان 20 تا تب باید باز کنم :n27:
لعنت به این نت ایران لعنت به قران
دوستان من برای یکی از فامیلا میخوام از فن آوا بگیرم لطفا کمک کنید ضایع نشم.
اول از همه اینا مودم ندارن و سرویس یه ساله هم میخوان بگیرن، که یه سرویس ویژه داره که 200 هزارتومنه با 36 گیگ برای 12 ماه به همراه مودم. خواستم بدونم سرعت سرویس 1 مگش چطوره؟ چون من زنگ زدم از پشتیبانیش پرسیدم گفت اگه خطتون بکشه تا 6 و 8 مگ هم میره، آیا این حقیقت داره؟
دوم اینکه آیا حجم دزدی داره مثل بعضی شرکتا یا نه؟
و در آخر کیفیتش از نظر پشتیبانی چطوره؟
آره واقعیت داره تا 6 8 مگ میبندن واستوننقل قول:
حجم دزدی نداره خداییش من یه مدت محدودش رو گرفتم ، 3 گیگ تا 3 4 هفته راحت میرفت ولی با همین 3 گیگ پارس آنلاین 2 روز :n29:
پشتیبانیش ضعیفه :n02: یه روز زنگ زدم هیشکی نبود اصلا :n08: یا همین امشب زنگ که زدم کلا 1 نفر نشسته بود ، چون کاربر زیاد نداره حق هم داره نباشن یا کم باشن :n01:
1مگ 6گیگ شبانه، روز تا جایی که خط جواب بده (فکر کنم برای همه سرویسها) و شب هم نهایت رو 190 محدوده. 2مگ گرونه سمتش نرفتمنقل قول:
داداش حرفشون درسته ولی شما دقت نکردی نکته اون اعداد رو مثلا 2 مگ برنزی 650 گیگ میشه مصرف کرد ماهانه / ولی اگه 24 ساعت هم بزاری دانلود نهایت 600 گیگ میشه / دیگر سرویس ها هم همینطور هستنقل قول:
نقل قول:
سلام
من در مورد این سرویس ویژه نمیتونم چیزی بگم چون آزمایش نکردم، ولی درباره سرویس 1 مگ. من 1 مگ 6 گیگ حجم با شبانه رایگان دارم. پیشفرض خطم رو روی 4 مگ بستن که سرعت روزانه همینه. ولی شبانه معمولا اندکی بیشتر از سرعت قراردادی میشه و در صورت خلوتی پورت ها شاید تا حد خود داون استریم بره بالا ولی معمولا سرعت دانلود شبانه تا 190 کیلو بایت برثانیه - معادل 1.5 مگابیت - هستش.
ماشالله هزار ماشالله این شرکت مثل شرکتای دیگه اهل گیگ دزدی و محدود کردن دانلود شبانه و این مسخره بازیا نیست. یه مدتی نرم افزار جدیدش باگ داشت و همیشه ماه رو 29 روزه حساب میکرد. ولی از اونجایی که سگش شرف داره به شرکتای دیگه من کنار اومدم و فقط باگ رو گزارش کردم. راستش بررسی نکردم ببینم درستش کردن یا نه (البته فن آوا خیلی مسئول تر از این حرفاست. هر بار صحبت کردم با پشتیبانی سریع رسیدگی کردن)
پشتیبانیش هم بهتر از جاهای دیگه هست. بعضا بوده خسته و بی حال بوده و نای حرف زدن نداشته ولی کار منو راه انداخته. ولی اکثر اوقات خوش برخودن :n01:
و یه نصیحت از طرف من. اگر خودت از مراکز تجاری مودم تهیه کنی، هم ارزون تر در میاد برات، هم با توجه به بودجه بهترین گزینه ها رو داری
در مورد طرح ویژه ها من یه چیزی اضافه کنم فقطنقل قول:
من همین چهارشنبه واسه یک موسسه ای طرح ویژه 200 گیگ 12 مگ ( 180 گیگ شبانه داره ) گرفتم + مودم ip link واقعا ارزشش رو داشت
هم سرعت خیلی خوبی داره هم مودم خوبی ( که با این هزینه میگما )
کلا شد 216 هزار تومن که مودم رو خودشون میارن تحویل و تست میکنن :n01:
من اینجا چند صفحه پیش گفته بودم مشکل افت سرعت ناگهانی بدون قطع شدن لینک دارم و جناب bilmazlar هم تاحدودی منو راهنمایی کردن ، امروز رفته بودم دفتر فن آوا اونجا بهم گفتن تو تنظیمات مودم گزینه ی UPnP رو غیر فعال کنم ، همین کارو کردم و ظاهرن درست شده از ظهر تا الان دیگه پیش نیومده اون حالت ، مودمم دی لینکه از این مسیر انجام دادم:
Advanced
Network Tools
UPnP
گفتم اگر برای دیگران هم پیش اومد مشکل ظاهرن اینجوری حل میشه
بچه ها میدونم اینجا جاش نیست! ولی باور کنید دیگه اشکم درومده!
کی چیزترشکن بدون مشکل با فن آوا استفاده میکنه؟ بهم پیغام بده لطفا :n03:
حالت عادی سرعت توپ، با چیز پی ان سرعت در حد دایل آپ دهه هشتاد میلادی! حسرت به دل موندم یه فیس بوک با خیال راحت چک کنم! :n28:
چندتا پست بالاتر تست سرعت گذاشتم که همین مشکل رو داشت شاید برای همین باشه شایدم نه کلا تجهیزاتشون خیلی مرخصهنقل قول:
کو گوش شنوا! شرکتها هم گرون میدند هم مارک و مدلهای مذخرف که بعضا باعث کاهش سرعت و قطعی هم میشهنقل قول:
میزان دانلود شبانه من از اونی که توی پنل خود فن آوا میزنه کمتره
درسته از حجمم کم نمیشه اما کسی میدونه چرا اینطوریه؟
مثلا برای دیشب 2 گیگ بیشتر زده.
فقط برای حفظ مشتری هست که فکر کنی دانلودت مناسبه ولا غیر :n33:نقل قول:
چه ربطی داره
من میگم مقداری که توی پنل برام میزنه بیشتره.
مشکل از Crm شون هست ، مشکل رو با پشتیبانی بیان کنید :n12:نقل قول:
خوب بیشتر میزنه تو پنل که گولت بزنه دیگه از این واضح تر بگم،خیلی ها چک نمیکنن چقد فایل دانلود شده،میرن پنل رو چک میکنن فقط..!! :n27:نقل قول:
میترسم به پشتیبان بگم بفهمه زیاد دانلود میکنم شیرفلکشو برام ببنده
منظورم همون ترانسریتش هستش. سرویس 1 مگ برای دانلود سرعت ثابتش رو چند هستش ؟؟؟نقل قول:
پینگ خیلی خوب شده نسبت به فلان شرکت تازه با پروفایل گیمش!
اگه تورنت میذاری آپلود رو هم حساب میکنه وگرنه نباید اینجوری باشهنقل قول:
هیچکس مشکل سرعت یعنی نداره امروز و دیروز ؟!
من با شرکتی که کار میکنم توی تهران هستند با آنکه حتی فن آوا ندارند اونا هم مشکل سرعت دارند
ولی همه اینجا راضی ان نه ؟
این الان وضعیت پینگ من
آدم واقعا گریه اش میگیره
من از دیروز هیچکدوم از کارهام رو نتونستم درست انجام بدم:n34::n34::n34::n34:
1 مگ نامحدود 130 میده دیگه :n01:نقل قول:
مشکل که ندارم تازه بهتر هم شده پینگ و سرعت :n31:نقل قول:
شما زنگ بزن پشتیبانی حتما پیگیری می کنند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عدد های vpi vci فن او چیه؟
8 - 35
کد:ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=235ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=243ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=238ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=239ms TTL=47
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 235ms, Maximum = 243ms, Average = 238ms
خوش بحالتون بخدا من دارم دیوانه میشم
پشتیبانی میگه نه خطط نویز داره نه مشکلی است
دی ان اس خودشون هم ست کردم ولی درست نشده که نشده از دیروز عصر سرعتم انگار نصف شده :(
8 35 هست .نقل قول:
خدا رو شکر مشکل سرعت ندارم. قطعی تداشتم
1 مگ نامحدود 130-140 دانلود
82 گیگ استفاده و هنوز مثل روز اول
ایشالا که همینجوری بمونه و به وصعیت شرکتای دیگه دچار نشه :)
رفیق خوشحالی؟ سرعت اسمیتو داره میده دیگه، از هر جا که 1 مگ بگیری سرعت 1024/8=128 رو موظفه که بده.نقل قول:
سلام دوستان کسی از مشهد هستش که از سرويس هاي داراي ترافيک رايگان شبانه این شرکت استفاده کنه و راضی باشه؟
من شاتلم امشب تموم شد ولی دیگه خسته شدم از این محدودیتهای مسخره ش!
کلا محدودیت دانلود داره این شرکت؟
مرسی
نقل قول:
جدا ؟؟ و کجا نامحدود 1 مگ با این قیمت میده (نه ماهی 100-200) که مصرف منصفانه هم نداشته یاشه فعلا ؟ مخابرات 1 مگ میده الان یا جای دیگه که من خبر ندارم ؟؟؟
بعد از این هم من اصلا برای دوستمون نوشتم که مشکل سرعت داشت نوشتم که من مشکلی ندارم :)
سرویس های نامحدود فن اوا خوبن، اما ماله زمانی بود که قیمت هاش پایین تر از اینا بود !
الان من 512 سه ماهه گرفتم حدود 130 تومن !! خب همین رو میرم با نهایت 80 تومن میدم نزدیک 30 گیگ ترافیک واسه روز میگیرمو شبانه هم داشته باشم (ISP های دیگه)
کلا قیمت سرویس های فن اوا بالاس، حتی محدود هاش
من چیزی از تموم شدن نامحدودم نمونده، بعدش میرم سراغ محدود
با يه مودم ديگه امتحان كن ببين شايد مشكل مودم باشه :n29: لطفا يه تست از اسپيدتست بذار اينجا شايد مشكل از جايي غير از اينترنت و خط باشهنقل قول:
كدوم فراهم كننده هست كه نامحدود با سرعت اسمي بدون هيچ كم و كاستي بده؟؟؟ بگو خودم از فردا جمع آوري فن آوا رو بزنم برم اونجا!!! :n09: شاتل؟ آسياتك؟ پارس آنلاين؟ هاي وب؟!نقل قول:
اولا كه همه شركتا بلا استثنا اشتراك نامحدودشون يا 1 به 8 هست يا 1 به 10 !!! ولي تفاوت اينجا رويت ميشه كه مثلا شركتي مثل مبين نت مياد اينترنت نامحدود 1024 با هزينه خيلي گزاف ميده كه سرعت دانلودت روز و شب 12 كيلوبايت بر ثانيه هستش (يعني حتي كمتر از سرعت 128). بعد كه حرف بزني استناد كنه به تبصره و قانون سازمان تنظيم مقررات كه آره گفتن ما اين تقسيم سرعت رو انجام بديم و شما هم حق اعتراض نداري!!! :n15: يكي هم مياد مثل فن آوا داون استريم سرويس 512 نامحدود رو مي بنده روي 4096 كه هنگام اعمال ضريب اشتراك 1 به 8 سرعتت بياد روي همون سرعت قراردادي بمونه و اينجوري هواي مشتري رو داره. يكي مياد مثل شاتل كاري ميكنه كه اگر دو شب پشت هم دانلود سنگين داشته باشي، شب سوم سرعتت فيكس بشه 30 كيلوبايت - چون فكر ميكنه مصرفت غير منصفانه هست - يكي هم ميشه همين فن آوا كه براي سرعت نامحدود سقف ظاهري تعيين ميكنه ولي وقتي از سقفش هم رد ميشي آب از آب تكون نميخوره. يه سري ميشن مثل پارس آنلاين و آسياتك و هاي وب و مبين نت كه ميان يا شبانه رو بر ميدارن، يا محدوديت شبانه ميذارن، يا تايم دانلود رو كم ميكنن، يكي هم ميشه فن آوا كه مثل مرد داره شبانه رايگان از 2 تا 7 در اختيار كاربراش ميذاره تازه با حداقل سرعت اسمي بدون هيچ منت!
حالا يه سوال؟ اين خوشحالي نداره؟؟؟؟ بين اين همه دزد و گرگ هنوز يه عده در سلامت دارن كار انجام ميدن جاي هزار شكر داره. خدا كنه براي هميشه همين روال مثبت و درست رو ادامه بدن.
قبل از فن آوا مبين نت داشتم. به معناي واقعي زجر كشيدم (مخصوصا 5 ماه آخر كه مدام تغيير سياست ميداد و آزار ميداد). الآن آرامش دارم. نميگم فن آوا عاليه بي نظيره، نه اين هم نقص و سوتي داره ولي در قياس با شركتاي ديگه واقعا سگش شرف داره!!!
ممنونم. قيمتش چنده؟؟؟ انگار سايت قيمتش ارزون تر زده ؟؟؟نقل قول:
من هستم [emoji3]نقل قول:
والا شبانه اش بگیر نگیر داره ولی من که 512 دارم، معمولا سرعت شبانه ام اطرافِ 190~200 اما بعضی شبا هم خیلی خوب نیست ، مثلا دیشب 90 بود.
big like ایشالا روزی برسه از دست هرچی دزده راحت بشیم!نقل قول:
مخابرات سرویس 1 مگ و 2 مگ نامحدود نمی ده دیگه :n31:نقل قول:
شصت هزار و خورده ای ، کجاش ارزون تر زده ، به من نشون بده شما :n29:نقل قول:
سلام
من از سرعت پایین خسته شدم :( من دانلود نمیخوام من سرعت خوب میخوام برای کارهام
خدایا لعنت به این کشور خسته شدم از بس بخاطر این سرعت پایین از زندگی و پول درآوردن دارم عقب میافتم :(
وقتی که طلاست ببین چطوری هدر میره سر نشستن برای لود یک سایت
دوستان کسی این سرویس را داره ؟
DP-2048-BU
چطوریاست ؟ سرعت مخصوصا؟ دانلود اصلا مهم نیست مهم پهنای باند است برام ولی چون مصرف زیاد دارم باید نامحدود بگیرم.
چرا وایرلس نمی گیرید ؟ یا پهنای باند اختصاصی ؟ :n13:نقل قول: