پسته خودم هم يادمه كه گفتم=هر وقت ps4 بياد ه-ك ميشه!!!
Printable View
پسته خودم هم يادمه كه گفتم=هر وقت ps4 بياد ه-ك ميشه!!!
spoof 3.6 هم امد. دیگه شورشو در اوردن. حداقل بگذارید 24 ساعت بگذره بعد ....:31:
نقل قول:
احتمالاً سونی واسه ه ک نشدنش میاد پورت usb و lan رو حذف میکنه. و دستگاه رو به جای بستن با پیچ، پرس میکنه که کسی بازش نکنه ولی زهی خیال باطل :21:
3.56 ه*ک نشده هنوز؟اصلا دیگه هکی در کار هست؟!؟!؟!
ps3 320GB Move Bundle چنده تو ایران بخوام بخرم ؟؟؟
نه هنوز. باید دید.:21:نقل قول:
سلام دوستان عزیز
1- ps3 من فلش را می شناسد و اجرا می کند اما هارد اکسترنالم را خیر چگونه این مشکل را حل کنم
2- چجوری بازی که در ps3 هست را در هارد بریزم
3- چجوری بازی ام را که در هارد هست را در ps3 اجرا کنم
از کمک های شما متشکرم
سلام دوستان
ps3 من فلش usb را می شناسه اما هاردم را خیر راه حل چیست
1) هارد شما باید 1 پارتیشن FAT32 داشته باشه. فعلاً فقط FAT32 رو میشناسه تو GameOSنقل قول:
2)منظورت از "در PS3 " اگه هارد خود PS3 هست که با یک backup manager مثل Gaia Manager یا multiman رو اسم بازی دکمه دایره رو بزن .
3)اگه بازیت Bigfile نداشته باشه( فایل بالای چهار گیگ ) و backup manager نگه که این بازی unbootable هست با همون Backup manager فقط انتخابش کن و اجرا کن. ( لین قضیه بسته به این که از چه روشی برای jailbreak کردن ps3 و از چه backup manager استفاده کنی میتونه کمی متفاوت باشه.
خواهش میشه
خوی چکار باید کرد تا به fat32 تبدیل بشه
فرمتش کن به fat 32 دوسته مننقل قول:
ولی این گزینه ی fat32 نداره
سلام دوستان میخاستم یک ps3 بخرم
یه دونه پیدا کردم 40 گیگه اسلیم اکبند
میخاستم بدونم با این هارد به مشکل بر نمی خورم میتونم بازی های پر حجمی مثل کیل زون 3 و خدای جنگ 3 و و بازیهای پر حجم دیگه رو براحتی اجرا کنم ؟
من هارد ساتای کامپیتور اضافه دارم می تونم به پی اس 3 وصلش کنم یا حتما باید هارد اکسترنال بخرم ؟
با هکش به مشکل بر نمی خورم؟
با تشکر
با یک HDD Manager از طریق PC باید این کارو بکنید نه خوده کنسول که :31:نقل قول:
وصل کردن هارد خود کنسول به کامپیوتر و ریختن بازی داخلش ، کار سختیه یا نه ؟؟؟
(من که می خوام ه ک کنم ، کنسول با هارد بالا بگیرم راحت تره یا این که بازی هارو تو هارد اکسترنال بریزم بهتره ؟؟؟)
کسی نمیدونه این چنده ؟؟؟نقل قول:
ps3 320GB Move Bundle چنده تو ایران بخوام بخرم ؟؟؟
اگه روتر داری هم کنسول و هم کامپیوتر رو وصل کن بهش بعد توی PS3 بک آپ منیجرت رو وا کن.یک آی پی می نویسه برات.بعد باید یک نرم افزار FTP روی PC باز کنی و اون آی پی رو بزنی بعد می تونی بازیو بریزی اگر هم روتر نداشته باشی یکم سخت تر میشه ولی خیلی فرقی نداره.نقل قول:
هارد کنسول هم هر چی بالا تر بهتر.:31:
قیمت اینی هم که گفتی فکر کنم حدود 550-600 باشه:31:
سلام دوستان میخاستم یک ps3 بخرم
یه دونه پیدا کردم 40 گیگه اسلیم اکبند
میخاستم بدونم با این هارد به مشکل بر نمی خورم میتونم بازی های پر حجمی مثل کیل زون 3 و خدای جنگ 3 و و بازیهای پر حجم دیگه رو براحتی اجرا کنم ؟
من هارد ساتای کامپیتور اضافه دارم می تونم به پی اس 3 وصلش کنم یا حتما باید هارد اکسترنال بخرم ؟
با تشکر
نقل قول:
سلام
اولا که به سلامتی!:31:
دوما مدل اسلیم 40 گیگ نداره!!
چرا دوست من به مشکل بر خورد میکنید !نقل قول:
حداقل باید کنسول یه هارد ( چه اینترنال چه اکسترنال) داشته باشه!
هارد ساتا هم بهش وصل میشه.نقل قول:
ولی اگه میخواین هارد اکسترنال داشته باشین بهتره یه نو بخرید مثلا 320 گیگش رو و برای PS3 استفاده کنید.
نه خیلی راحته!نقل قول:
بستگی به خودتون داره!نقل قول:
(من که می خوام ه ک کنم ، کنسول با هارد بالا بگیرم راحت تره یا این که بازی هارو تو هارد اکسترنال بریزم بهتره ؟؟؟)
اگه دیدین اختلاف قیمت 120 گیگ با 320 گیگ معقوله خوب یدونه 320 گیگ بخرین! در غیر این صورت یه 120 بخرین و بعدا یه هارد اکسترنال 320 که قیمتش فک کنم 43-42 باشه بخرین.
ریختن بازی رو جفتشم راحته!
سلامنقل قول:
به سلامتی :31:
هارد 40 برای ریختن بازی خیلی کمه , حداقل باید یه 120 داشته باشید تا بشه 2-3 تا بازی روش ریخت !!
اگه هارد Sata شما حجمش زیاده که مشکلی نداره بزنید به دستگاه و بعد از Format کردن توسط کنسول ازش استفاده کنید .
البته هاردتون باید 2.5 اینچ باشه ها !!! :31: 3.5 اینچ رو به زور نچپونید تو کنسول یه موقع :31:
هارد Internal برای کنسول بهتر از External هست از هر جهت.
نه به هیج وجه !! اتفاقا کنسول هایی که -- کردنشون خطرناک تره Fat ها هستن !!
اگه براش هارد اکسترنال بخرم چی؟ مثلا می تونم خدای جنگ 3 رو (البته به صورت -- ) اجرا کنمنقل قول:
چرا دوست من به مشکل بر خورد میکنید !
حداقل باید کنسول یه هارد ( چه اینترنال چه اکسترنال) داشته باشه!
نقل قول:
سلام
اولا که به سلامتی!
دوما مدل اسلیم 40 گیگ نداره!!
عزیز مطمئنی که اسلیم نداره ؟ ببین این ps3 که میخام بخرم اکبند 40 گیگه که از طرف میخام 310 بخرم حالا به نظرت ارزش داره؟ اون بابا میگه که اپدیتش 2.80 که من منظورش رو نفهمیدم
حالا اگه فت باشه اشکالی داره ؟
در ضمن از همه دوستان که جواب منو دادن تشکر می کنم
هارد خود کنسول رو اگه به کامپیوتر وصل بکنی هیچکاری باهاش نمیتونی انچام بدی چون File System ش برای کامپیوتر قابل شناسایی نیست.نقل قول:
تنها راه اینه که یک هارد اکسترنال رو FAT32 فرمت کنی (NTFS iهم میشه ولی یکم دردسر داره) و به PS3 وصل کنی و با multiman فایلها و بازی هایی که می خوای رو جابجا کنی. یا میتونی از FTP استفاده کنی.
هارد کنسول هر چی بالا باشه بازم کمه.
هارد اکسترنال هم که ضروری هست.:27:
روتر؟ چرا روتر؟نقل قول:
با یک hub لایه 1 هم میشه چرا روتر؟اگه منظورت این مودم روتر های DSL هست که به اون هم نیازی نیست برای FTP دوست من:10:
اگه از اون مودم ها داری که هیچی. اگه نه کافبه یک کابل X-over یا همون کراس درست کنی و PS3 و PC رو مستقیم به هم وصل کنی.:11:
من slim 250 gig گرفتم پشیمونم چرا 320G نگرفتم. شما مثلاً با هارد 40 یک دونه killzone 3 هم نمیتونی بریزی تو هاردش. بعضی از بازی ها که حتماً باید از هارد PS3 اجرا بشن رو بخوای بازی کنی اذیت میشی. killzone3 حدود 41گیگ سایزشه:31:نقل قول:
God of war III 34 G
metal gear 4 30G
.
.
هارد laptop رو میشه به جای هارد PS3 گذاشت، برای هارد 3.5 اینچی که تو کامپیوتر استفاده میشه باید از یک Encloser که SATA رو به USB تبدیل میکنه یا همون BOX استفاده کنی.
شاید هم کلا بیخیال کنسول زدن شه بره چاقاله بادوم فروشی باز کنه :27:نقل قول:
برای اینکه نیاز به تنظیمات شبکه نداره:20:نقل قول:
آقا یه مشکلی برام پیش اومده.
من اول ps3 رو وصل کردم به تلویزیون معمولی با همون کابلای سه رنگ که تو جعبش هست و بازی کردم . بعد ps3 رو وصل کردم به یه
LED با کابل HDMI و بازی کردم . حالا که میخوام دوباره بزنم به تلوزیون معمولی تصویر سیاهه و هیچی نشون نمیده ولی رو LED درسته و نشون میده . حالا چیکار باید بکنم تا رو تلوزیون معمولی مثل اولش نشون بده؟
اها پس کلاً شما نمیدونی روتر چیه و فرق بین روتر و HUB و Switch چیا هست. ==>:41:نقل قول:
تو تجهیزات شبکه ساده ترین دستگاه HUB هست که فقط کارش کپی و Packet Broadcasting هست که واقعاً نیازی به هیچ تنظیماتی هم نداره
switch فقط تنظیمات مربوط به MAC Address رو میشه برای هر پورتش اعمال کرد و بر اساس MAC Address همه چیزو فیلتر میکنه.
Router اتفاقاً پیچیده ترین دستگاه تو یک شبکه هست و کارش ارتباط 2 یا تعداد بیشتری شبکه هست نه 2 تا سیستم دوست من:8:
ابن بخاطر این هست که تنظیمات VIDEO تغییر کرده. شما موقع روشن کردن دکمه Power ps3 رو نگه دار تا بوق بزنه بعد میره رو تنظیمات پیش فرض و بالا میاد.نقل قول:
ممنون دوستان بابت پاسخ به سوالاتم.
اگه من dvd بازی رو داشته باشم (بازی اصل رو نمیگم ، مثلاً از یه سایت سفارش دادم برام روی dvd معمولی ریخته اورده) و یا بازی رو روی هارد کامپیوترم داشته باشم ، حالا بهترین و آسون ترین روش کدومه ؟؟؟
هارد خود کنسولم و یا هارد اکسترنال ؟؟؟
قیمت کنسولم هم بره بالا برام مشکلی نداره ، فقط راحتی کار برام مهمه.
(چون که من هنوز کنسول نخریدم ، از چیزایی که میگین سر در نمیارم ، پس نمی خواد ضحمت بکشین و کلی توضیح بدین ، از نظر خودتون فقط بگین که کدوم راه راحت تره ، تا تصمیم بگیرم که کنسول با هارد بالا بگیرم و یا یه 120 بگیرم با یه هارد اکسترنال)
مهم ترین سوال رو یادم رفته بود :
الان دیگه برا ps3 گرفتن دیر نشده :31:
سوال منم هستنقل قول:
اگه من dvd بازی رو داشته باشم (بازی اصل رو نمیگم ، مثلاً از یه سایت سفارش دادم برام روی dvd معمولی ریخته اورده) و یا بازی رو روی هارد کامپیوترم داشته باشم ، حالا بهترین و آسون ترین روش کدومه ؟؟؟
هارد خود کنسولم و یا هارد اکسترنال ؟؟؟
قیمت کنسولم هم بره بالا برام مشکلی نداره ، فقط راحتی کار برام مهمه.
(چون که من هنوز کنسول نخریدم ، از چیزایی که میگین سر در نمیارم ، پس نمی خواد ضحمت بکشین و کلی توضیح بدین ، از نظر خودتون فقط بگین که کدوم راه راحت تره ، تا تصمیم بگیرم که کنسول با هارد بالا بگیرم و یا یه 120 بگیرم با یه هارد اکسترنال)
مهم ترین سوال رو یادم رفته بود :
الان دیگه برا ps3 گرفتن دیر نشده
در ضمن از دوستان عزیز هم یک مشاوره می خواستم
یه پی اس 3 40 گیگ (تازه فهمیدم فت هست) اکبند گیر اوردم که فروشنده به قیمت 310 تومن میخاد بهم بفروشه حالا به نظر شما بخرم یا نه ؟
ایا با مشکل هارد برخورد نمی کنم (اخه یه هارد 500 گیگ اضافه کامپیوتر دارم ) فقط میخام بدونم الان با این دستگاه 40 گیگ میتونم این بازیهای زیر رو انجام بدم یا نه (اخه فهمیدم بعضی از بازیها باید روی هارد اصلی کنسول نصب بشه (در حالت --)
gow 3 , mg4 / kz 3 / اخه ایکس باکس دارم و فقط میخام بازیهای اختاصی پی اس رو بازی کنم
حالا دوستان و اساتید منو کمک کنن چون صبح می خوام بخرمش
اصولاً اجرای بازی از رو هارد خود PS3 خیلی راحت تره.PS3 رو روشن میکنی . میری تو برنامه بازیو انتخاب می کنی و اجرا میشه با سرعت عالی.نقل قول:
ولی رو External H.D.D معمولاً loading ها یکم بیشتر از هارد خود کنسول طول میکشه و اینکه هی باید هارد رو وصل کنی بهش .
به هر حال هارد بالاتر تو کنسول ==> زندگی راحت تر
ولی هارد External هم باید بگیری به هر حال.
والا زمان ارائه PS4 مشخص نیست ولی تا یک سال دیگه 100 درصد نخواهد امد. تازه سونی میخواد PS3 غیر قابل -- شدن بده بیرون.
اگه بشه هارد خود کنسول رو وصل کرد به pc و توش بازی ریخت ، دیگه هارد اکسترنال براچی باید بگیرم ؟؟؟نقل قول:
اینجوری خیلی خرجم میره بالا.
راستی کیل زون 2 رو که نمیشه روی هارد اکسترنال ریخت ، میشه روی هارد خود کنسول ریخت ؟؟؟
در ضمن من دا دانگل نمی خوام ه ک کنم ، این ه ک جدیده همه بازی های انحصاری ps3 رو میتونه اجرا کنه ؟؟؟
اگه سونی داگ بازی در نیاره ، پس تا 3 سال دیگه جواب میده ...نقل قول:
والا زمان ارائه PS4 مشخص نیست ولی تا یک سال دیگه 100 درصد نخواهد امد.
یکی لطف کنه جواب مارو هم بدهنقل قول:
از دوستان عزیز هم یک مشاوره می خواستم
یه پی اس 3 40 گیگ (تازه فهمیدم فت هست) اکبند گیر اوردم که فروشنده به قیمت 310 تومن میخاد بهم بفروشه حالا به نظر شما بخرم یا نه ؟
ایا با مشکل هارد برخورد نمی کنم (اخه یه هارد 500 گیگ اضافه کامپیوتر دارم ) فقط میخام بدونم الان با این دستگاه 40 گیگ میتونم این بازیهای زیر رو انجام بدم یا نه (اخه فهمیدم بعضی از بازیها باید روی هارد اصلی کنسول نصب بشه (در حالت --)
gow 3 , mg4 / kz 3 / اخه ایکس باکس دارم و فقط میخام بازیهای اختاصی پی اس رو بازی کنم
حالا دوستان و اساتید منو کمک کنن چون صبح می خوام بخرمش
تو پست دو صفحه قبل گفتم دوست من. هارد PS3 رو اگه یزنی به Encloser و به PC وصل کنی به عنوان یک هارد پارتیشن بندی نشده میشناسدش و اگه فرمتش کنی هم همه اطلاعاتت از دست میره و هم PS3 باید دوباره فرمتش کنه.نقل قول:
در واقع اطلاعات هارد PS3 رو فقط و فقط PS3 میتونه بخونه نه دستگاه دیگه. به این دلیل شما باید از یک هارد اکسترنال برای حابجایی اطلاعات استفاده کنی. killzone 2 از رو هارد external اجرا نمیشه چون فایل های بالای 4 گیگ داره توش و شما باید هارد external رو به FAT32 فرمت کنی تا PS3 بشناسدش برای اجرای بازی و تو درایوی که با FAT32 فرمت شده نمیشه فایلهای بالای 4 گیگ ذخیره کرد.
همه بازی ها رو نمیدونم ولی ساپورت بازی هاش بیشتر از ه ک با دانگل هست.
ps3 fat بعید میدونم آکبند باشه.نقل قول:
FAT قشنگ تر از slim هست ولی به هر حال slim خیلی ساکت تر و خنک تر کار میکنه و قطعاتش از تکنولوژی جدیدتری برخوردار هست ( ولی قدرت پردازشی کاملاً برابر هست)
در باره سایز هارد پست های این صفحه و صفحه قبل رو بخون لطفاً:46:
اون 3 تا بازی هم هر 3 تاش hانحصاری هست خوب عزیزم:27:
فکر کن مثلاً killzone 3 یخواد برای xbox ساحته بشه:27: 5 تا dvd 9 میشه اونوقت
سوال من اینه الان پی اس 3 40 گیگ بگیرم می تونم بازی کیل زون 3 و گاد اف وار 3 رو بازی کنم یا نه منظورم به روشه هکه ؟ یا نهنقل قول:
FAT قشنگ تر از slim هست ولی به هر حال slim خیلی ساکت تر و خنک تر کار میکنه و قطعاتش از تکنولوژی جدیدتری برخوردار هست ( ولی قدرت پردازشی کاملاً برابر هست)
در باره سایز هارد پست های این صفحه و صفحه قبل رو بخون لطفاً
اون 3 تا بازی هم هر 3 تاش hانحصاری هست خوب عزیزم
اخه این بازیها حجمشون بالای 40 گیگ هستن
نقل قول:
هارد PS3 رو اگه یزنی به Encloser و به PC وصل کنی به عنوان یک هارد پارتیشن بندی نشده میشناسدش و اگه فرمتش کنی هم همه اطلاعاتت از دست میره و هم PS3 باید دوباره فرمتش کنه.
در واقع اطلاعات هارد PS3 رو فقط و فقط PS3 میتونه بخونه نه دستگاه دیگه.
نقل قول:
وصل کردن هارد خود کنسول به کامپیوتر و ریختن بازی داخلش ، کار سختیه یا نه ؟؟؟
آخر میشه به pc وصل کرد و روش بازی ریخت ، یا نه ؟؟؟نقل قول:
نه خیلی راحته!
___
اگه بخوای ه ک بازی کنی ، باید حتماً یه بازی اصل داشته باشی.
به نظرتون کیل زون 2 که فایل 4 گیگ داره بهترین گزینه برا خرید نیست ؟؟؟
شرمنده switch و روتر رو یک لحظه جابه جا گفتم:31::11: البته اگه switch یا hub داشته باشین باید آی پی هارو دستی بدین یا ایتکه ویندوز سرور داشته باشین البته یک سری نرم افزار هم هستن که اینکارو می کنن ولی بالاخره فقط وصل کنین به هم راه نمیوفته ولی اگه یک روتر هم داشته باشین اتومات آی پی هارو هم تنظیم می کنه.نقل قول:
کینکت و موو تازه اومدن مطمئنن سونی و مایکروسافت صبر می کنن تا جایی که می تونن بفروشن بعد کنسول جدید بدن بیرون و به نظر من(نظر خودمه) تا 4-5 سال دیگه کنسول جدیدی به جای این دو تا نمیاد.نقل قول:
دوست عزیز خیلی خیلی بعیده که اون فروشنده PS3 که قراره بهتون بده آک باشه!!نقل قول:
فته آک الان از فسیل دایناسور ها هم کم یاب تره!:31:
به احتمال 99.9 درصد اون کنسول هم دست دو هست!
یه اسلیم آک بخرین و از هر لحاظ خیال خودتونو راحت کنین.
اسلیم هر هاردش از 120 هست تا 320.
تو اک بودنش شک نیست اخه من عتیقه خرم
میخام بدونم میشه باهاش بازیهای انحصاری پی اس رو رو بازی کنم (به روش ه ک ) یا نه
منظورم به خاطر هاردشه
مایکروسافت که برای طراحی اکس باکس جدید آگهی هم داده و داره دنبال متخصص میگرده ، فوق فوقش تا 2013 کنسول جدید میاد ، شاید هم زودتر .نقل قول:
کینکت رو هم مایکروسافت پورت میکنه توی کنسول جدید ، مثل کاری که سونی کرد و اومد ٍEyeToy رو با کمی تغییر پورت کرد توی Ps3 و PsEye رو ارایه داد و بعدش با استفاده از همون Move رو طراحی کرد .
درست یکی دو سال بعد از اومدن EyeToy سونی Ps3 رو روونه ی بازار کرد ، این میعنیش اینه که سونی به خاطر یک کنترلر جدید نمیاد نسل بعدی کنسولش رو دیر تر ارایه بده که گردونه رو به شرکت های دیگه ببازه .
در ضمن شک نکنید که استفاده از روتر همیشه بهتر از استفاده از خود مودمه :31:
به نظر من که تا وقتی موو و کینکت فروش دارن نمیاد سونی و مایکروسافت نمیان کنسول جدید بدن دلیلش هم اینه که الان موو مال PS3 هست و کسی که می خواد موو داشته باشه باید PS3 هم داشته باشه پس هنوز می تونه PS3 هم بفروشه مایکروسافت هم همینطور با این تفاوت که کینکت واسه ویندوز هم میاد.نقل قول:
EyeToy هنوز که هنوزه فروش داره ، ولی این شد دلیل که سونی Ps3 رو ارایه نده ؟نقل قول:
من گفتم ، این وسایل با اندکی تغییر پورت میشند توی کنسول بعدی ، بعدش آمدن کنسول جدید به معنی از رده خارج شدن کنسول قبلی نیست . Ps2 هنوز هم تولید میشه و هنوز هم فروش داره .
داستان آگهی مایکروسافت برای طراحی نسل بعدی اکس باکس :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5917688&postcount=727
نقل قول:
واقعاً اینقدر پیچیده گفتم که مشخص نبود منظورم درباره اتصال هارد PS3 به PC؟:39:
نه نمیشه!!!
یک بازی دسته دوم سالم بگیر. killzone مزیت خاصی نداره. بازی های حجیم هم میشه بازی کرد از رو هارد خود PS3
خوب شاید به این خاطر این دوستمون گفته که نیاز به تنظیم نداره چون روتر ها معمولا DHCP سرور هم دارند که همه ی کارها رو خودکار انجام میده .نقل قول:
الان توی اروپا توی هر خونه ای یه روتر پیدا میشه ، مودمهایی که برای DSL میدند در حقیقت یک روتر هستش که DSL Modem رو به صورت Built in داره .
من خودم هم تو خونه روتر دارم و خیلی کارهامو راحت تر کرده ، قبلا مجبور بودم که خروجی مودم رو بدم به یه سوییچ یا یه هاب بعدش شیرش میکردم بین باقی سیستم هام که باعث شده بود خونمون بشه مثل دیتا سنتر :31: تازه اسپلیتر هم بود - الان همه اینها رفته توی یک روتر گذاشتم یه گوشه راحت ، خوشگل قشنگ .
این هم عکس روتر من :
اون بیلبیلکی که هم مثل آنتن از پشتش زده بیرون یه USB دیوایس هستش برای کانکت کردن روترم به GPRS و UMTS که خیلی به درد بخوره ، مثلا وقتی که به هر دلیلی سیم کشی مشکل پیدا کنه اون رو وصل میکنم و تلفن خونه از طریق امواج موبایل بر میگرده سر جاش تا سیستم رو درست کنند .
این هم عکس اون بیلبیلکه تنها :
یه سیم کارت میخوره توش و من همه جا وسط جنگل و بیابون و قطار و ... به اینترنت 7 مگ + تلفن منزل دسترسی دارم از طریق لپ تاپم و اگر اینها رو وصل کنم به روتر که تلفن های خونه هم به همون روتر وصله میتونم دوشاخه رو از پریز تلفن بکشم بیرون و کماکان تلفن و اینترنت وصل باشه :31: