سلام . من وقتی COD4 رو انلاین بازی می کنم وسط بازی یهو تصویر سیاه میشه و این پیغام رو می ده لطفا راهنماییم کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام . من وقتی COD4 رو انلاین بازی می کنم وسط بازی یهو تصویر سیاه میشه و این پیغام رو می ده لطفا راهنماییم کنید.
بازی میکنی و بعد دونت سند میاره یا نه اصلا نمی تو نی بازی کنی و اینکه آیا patch واسه مولتی روش نصب کردی؟نقل قول:
من بازی Witcher رو نصب کردم. وقتی میخوام وارد بازی بشم میگه سی دی اصل رو بذار. من هم رفتم تا بازی رو رجیستر کنم. ولی مرحله سوم رمز میخواد. لطفآ سریع کمکم کنید.:19:
به نظرم مشکل کرک باشه. ولی من کرکی نمیبینم. اگه کسی لطف کنه کرک بازی بذاره ممنون میشم.:46:
نقل قول:
پچ 1.7 را همراه با کرکش نصب کردم . یه کم بازی می کنم مثلا 5 دقیقه بعد این ارور میاد.
آیا شخص دیگری از این patch استفاده کرده که مطمعن بشی که ایراد از patch نیست؟ اگه نه پس ایراد از patch هست پاکش کن یه patch دیگه دانلود کن و اول از همه اگه بازی dont send نداد patch رو نصب کن وگرنه باید دوباره بازی رو نصب کنی.نقل قول:
ببین این به دردت می خوره:نقل قول:و:کد:http://spacetarget.com/games/pc_the_witcher.shtml
کد:http://www.megagames.com/cracks/html/924800_0.htm
سلام
ممنون از راهنمايي قبليتون
در ادامه اجراي بازي من بعد از دانلود فايل DLL متاسفانه اين دفعه دچار يه ارور جديد شدم!!!
اين ديگه فايل DLL هم نيست كه بشه دانلودش كرد
كسي از اين سر در مياره؟!
خوشحال مي شم كمكم كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من بازی COD4 رو نصب کردم وقتی نصب تموم میشه و کامپیوتر ریست شد رو آیکون بازی کلیک میکنم این ارور رو میده :
Video card or driver doesn't support separate alpha blend, glow will be disabled.
در ضمن قبل از اینکه این ارور رو بده میپرسه می خوای بازی رو در حالت Safe Mode اجرا کنم یا نه؟ من هر دو حالت رو امتحان کردم .
سلام من تونستم از اارور عکس بگیرم
اینم عکسش
فکر کنم از کم بود مموری باشه
ولی من 2 گیگ رم دارم
سلام من تونستم از اارور عکس بگیرم
اینم عکسش
فکر کنم از کم بود مموری باشه
ولی من 2 گیگ رم دارم
كارت گرافيكت چيه؟ مشكل از اونهنقل قول:
فكر نمي كنم بتوني اين بازي رو اجرا كني
براي اين بازي:
NVIDIA(R) Geforce(TM) 6600 يا بالاتر
ATI(R) Radeon(R) 9800Pro يا بالاتر لازمه
آیا گرافیکت 5500 است؟نقل قول:
و باید گرافیک واسه این بازی 6200 به بالا باشه
مشکل با بازی وارکرافت
سلام این یه مشکل کوچیک پیدا کردم وارد نمیشه به بازی
وقعا به کمکتون نیاز دارم
وقتی وارد میشم یوزر و پسورد رو وارد میکنم
بعد با موفقیت وارد میشه
بعد همون لحظه لاگ اوت میشه خود به خود دیسکانکت میشه
خیلی ممنون میشم کمکم کنید واقعا به بازی کردنش نیاز مندم
اين مشكل رو قبلا هم داشتي يا نه؟ اصلا قبلا بازيش كردي يا نه؟نقل قول:
اين مي تونه از فايروال ويندوزت باشه يا آنتي ويروست. غيرفعالشون كن و دوباره امتحان كن
فكر كنم مشكل من جا موند دوستان
hamedپاکش کردی دوباره نصب کنی؟ و اگه همین پیغامو تو گوگل سرچ کنی پیدا میکنی
مشكل شما مشكل كرك بازيهنقل قول:
راه حلشم اينه كه از كرك استفاده نكني!
پست چهارم اين صفحه رو بخون:
راهش طولانيه اما جواب مي ده!کد:http://forum.mininova.org/index.php?showtopic=234997975&st=0&p=289429&
راه بهتري پيدا نكردم مگه بقيه بچه ها توصيه اي داشته باشن
من بعد نصب بازی City Life Deluxe وقتی اونو اجرا می کنم، ارور میده و اجرا نمیشه. در ضمن ویندوز من ویستاست.
ارور چی هست یه عکسی یا نوشتی از ارور بذارید تا بتونیم راحت تر و مطمئن تر جواب بدیم!نقل قول:
نقل قول:
گرافیکم 5500 است ولی تو یه سایت که سیستم رو برای COD4 چک می کرد همه چی رو Pass کرد.
در ضمن احتمالا اشکال از درایور است چون من درایوری که تو DVD بازی بود نصب کردم .
نه عزیزم ایراد از هیچ چی نیست بجز گرافیک تو supporteسی دس نوشته 6200 به بالا منم همین مشکلو دارم کاریش نمیشه کرد بجز عوض کردن گرافیکنقل قول:
منم که 5500 رارم همین مشکل رو داشتم................:41:نقل قول:
سلام دوستان
من بازی جنرال رو نصب کردم ولی اجرا نمی کنه.نمی دونم چرا.
توی پوشه کرک هم فقط یک CD key بود. که اونو ازم همون اول نصب خواست و منم اونو وارد کردم.
و دیگه هیچ چیزه دیگه ای نداره و بهم این پیغام رو میده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
لطفا کمکم کنید
یا حق
من این بازی رو رو 3سی دی از دوستم گرفتمرو سیستم هم نصبه و نیاز به کارت گرافیگ قوی هم ندارهنقل قول:
و بازی خیلی هم ساده هست اما تا اونجا که یادمه تو پوشه نصب بازی یک کرک که توی پوشه کرک یک دونه شماره سریال بود و یک دونه هم فایل یادمه حدودا دو ور 8 مگابایت فکر کنم بود که داشت البته هنگام نصب باید شماره سریال رو میدادی بعد پایان نصب هم کرکو استفاده میکردی
شما باید فایل کرکو استفاده کنی اگه از سی دی استفاده میکنی سه سی دی هست بازی که فایل کرک تو سی دی سومه یک نیگاه دیگری هم بکن اگه هم پیدا نکردی چیز خاصی از دست ندادی بازی خیلی ساده هست منکه بر خلاف رد الرت که جالب بو د ازین خوشم نیامد
منظورتونو نفهمیدم.میگید چه کار کنم. واسه من 1 dVD هست.و توی پوشه کرک یک فایل CD key و یک فایل تصویری هست. همین.
دیگه چیز دیگه نداره.
یا حق
با سلام
من بازي
soldier of fourtone payback گرفتم ولي بعد از نصب اجرا نميشه يعني بالا مياد وصفحه سياه ميشه ولي بعد از بازي خارج ميشه . مثل اينكه كم مياره
مشخصات سيستمم
رم 768
سي پي يو 2.8
كارت گرافيك
geforce 5500 . 256mb
مينيمم سيستمي كه خودش گفته بايد داشته باشي
رم 256
سي پي يو 2.6
گرافيك 256
درود
دوست عزیز
جواب سوالمو گرفتم.من باید جنرال ورزن قبلیشو نصب کنم و بعدا از این یکی استفاده کنم.در کل ممنون.
یا حق
آخرين درايور كارت گرافيكت رو دانلود كننقل قول:
فکر نکنم به درایور ربطی داشته باشه کارت کرافیکتون برای بازی ضعیفه این بازی 6600 به بالا می خواد.نقل قول:
سلام اقا من می خوام gears of warرو بازی کنم این ارور رو میده به طورکلی هر بازی ای که ویندوز ایکس لایو داره من باهاش مشکل دارم
در ضمن این ارور از وصط بازی یا اینکه بازی رو هنوز شروع نکردم میده
-بازی هایی که دقیقا همین مشکل رو دارم-kane and lynch
halo2
gears of war
مطمئنا از گرافیک سیستمم نیست چون بازی هایی مثل وگاس اسپلینتر سل بایو شوک و غیره بدون هیچ مشکل و افت فریمی جواب میده
اگه عکس نیومد این لینکشه:
سلام.این بازی گرافیک خیلی بالای می خواد اگه مشخصات سیستمتون رو هم می نوشتین بهتر بود.در ضمن شما باید یه پروفایل تو ویندوز ایکس لایو برای خودتون بسازید.نقل قول:
cpu:2.33 core2 e6550 4mbcنقل قول:
vga:512 real 8500gt
ram:2gig
main:p35giga
windows:xp sp2 +up or vista
version vga:197.7
در ضمن مختص این بازی نیست بلکه هر بازی ای که xlive داره من باهاش مشکل دارم
و تمام این بازی های نامبرده رو با همین ارور ها به پایان رسوندم
خوب سیستمتون خوبه مشکلی نداره . من که فکر می کنم به خاطر پروفایل باشه قبلا هم گفتم تو XLive یه بار برای خودتون پروفایل بسازین بعد هر بازی که نصب کردین اتوماتیک لاگین می شین و دیگه با این ارور روبرو نمی شین.نقل قول:
من فقط همین به ذهنم رسید شما اینو هم امتحان کنین اگه بازم نشد منتظر باشین تا دوستان دیگه جواب بدن.
با سلام به همه بچه ها
من بازی neverhood رو از این پستاز سایت مگا آپلود دانلود کردم و تموم شد این فایلها که گرفتم rar هستش و پسورد داره ولی من هر چی پسورد رو می زنم میگه اشتباه و باز هم نمیکنه لطفا من رو راهنمایی کنینکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2406826&highlight=neverhood#post2406826
متشکرم
دوست عزیز من که گفتم تا اخرش هم رفتم پروفایل رو هم که همون اول با f1میسازم و فعال می کنمنقل قول:
واقعا سوالیه چون هر بازی ای که xliveداره من باهاش مشکل دارم
در ضمن با لپ تاپ سونی گرافیک 8400 و سی پی یو 4 هسته ای فکر کنم بود که اون هم همین ارور رو داد
سلام اینجا رهنمای مراحل بازی ها هم هست؟ اگه هست لطفا راهنمای کامل مراحل بازی echo رو بزارین.ممنونم
سلام دوستان من در بازیcivcity room با یه اروره تخیلی مواجه میشم اونم اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ادرسشhttp://tinypic.com/addfx.php?pic=t5m6hw&s=4 هستش.
خیر ... در این تاپیک, فقط مشکلات بازیها در نصب و اجرا بیان میشه.نقل قول:
نوشته شده توسط rap2map.blogfa.com [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مباحث و مشکلات هر بازی فقط در تاپیک خود بازی مطرح میشه.
از پیغام خطا یک عکس بزارید ... چیزی مشخص نیست.نقل قول:
[CODE][http://uploaded.to/?id=a2pjeg/CODE]نقل قول: