روزبه قطعی نشده هنوز هر چند که آرزومه صدای چاوشی با شعرای عالی روزبه بمانی ، البته خیلی خیلی قوی احتمالشنقل قول:
ضمنا توی نظر سنجی موسیقی ما نکته جالب علاقه یغما گلرویی به محسن بود هر چند که نمیتونه چیزی رو ثابت کنه
Printable View
روزبه قطعی نشده هنوز هر چند که آرزومه صدای چاوشی با شعرای عالی روزبه بمانی ، البته خیلی خیلی قوی احتمالشنقل قول:
ضمنا توی نظر سنجی موسیقی ما نکته جالب علاقه یغما گلرویی به محسن بود هر چند که نمیتونه چیزی رو ثابت کنه
چه علاقه ی خاصی ؟ فقط اسم چاوشی بین سه آهنگساز سال از دید یغما گلرویی هست..نقل قول:
یه جوری میگی علاقه ، انگار توی هر بخش بهترین ها ، اسم چاوشی و آلبومش رو اورده...:n13:
تو همین سایت موسیقی ما ، افرادی بودند که هیچ ارتباط مستقیمی با چاوشی نداشتن ولی تو نصف بیشتر گزینه هاشون اسم محسن چاوشی بود..
اینکه دیگه چیز عجیب نیست..
محتوای مخفی: موسیقی ما
منم با شعرهای صفا بیشتر حال میکنم
نقد کوتاه ماهنامه ی خبری ، تحلیلی موسیقی "موزیک شهر"
تنظیم اولیه (اتود) 5 سال پیش سه تا آهنگ زیرو میتونین دانلود کنین که شرکت "آوای باربد" بدون هماهنگی روی آیتونز قرارشون داده (لحن و تنظیم ها تو فضای نزدیک یه شاخه نیلوفر و ژاکت هستن) ، کاملا رشد و پیشرفت رو تو این 5 سال میشه دید به نظرم
به ترتیب : ستمگر ، نگار ، غلط کردم غلط
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هر 3 رو دانلود کردم. به نظرم اونایی که تو آلبوم بودن خیلی خیلی بهتر بودن
به ولله :n02:
ولی من از این ستمگر بیشتر خوشم اومد !
یه سوال این سه تا تنظیم نهایی بوده ؟
یعنی قرار بوده غلط کردم اینجوری باشه ؟ :n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04:
اشتباه پشت اشتباه...:n27:
اون از کیفیت افتضاح دمو تصویری آلبوم که بدون هماهنگی بیرون اومد..
اون از بخش آلبوم روز جمعه !
اینم از اتود و ماکت کارها که نمیدونم چه توجیحی داشت بیاد بیرون..
اشتباه وحشتناک تر اینه که هنوز آلبوم یه هفته بیرون نیومده ،محسن چاوشی میگه یه ورژن تنظیم دیگه از آهنگ ستمگر رو میخواد منتشر کنه ؟ آخه چرا ؟؟؟
حداقل ورژن جدید ستمگر باید یکسال پس از انتشار نسخه اولیه منتشر بشه ، نه یه هفته بعدش...!!:n15:
خود محسن چاووشی که این سه تا ترک رو پخش نکرده !!نقل قول:
تو فیس بوکش گفته بود که از پخش این ترکا رضایت نداره و معلوم نیس چه جوری پخش شده.
خدایا رو شکر که 13 اینقد تاخیر خورد وگرنه باید با این تنظیما گوش میدادیم. :n16:
چرا انقد به این بدبخت انتقاد میکنن همه؟ :n28:
بنده خدا تو هیچکدوم از این چیزایی که گفتین مسئول نبوده ، این که یه آلبومی 5 سال تولید شده باشه و دست یه عده باشه اما لو نره خیلی سخته و انرژی میبره
این کارها هم توسط شرکت آوای باربد روی آیتونز اومده و تنظیم نهایی و میکس و مستر نشده به نظر میاد اما حتی همین ها هم ارزش شنیدن دارن ، اینا نشون میدن محسن برای مخاطبا چقدر ارزش قائل بوده و حاضر نشده که همون قطعات آماده رو منتشر بکنه ، نشون میدن چقد تو این سالها تو همه زمینه ها پیشرفت کرده ، هر چیزی که مربوط به این بنده خدا میشه 1000 نفر بیخودی انتقاد میکنن (حتی خود طرفدارا) ، خدا نیست که انسانه ظرفیتش بی نهایت نیست ، داره از جون مایه میذاره
این کارهایی که من شنیدم شد سومین تنظیمی که ازشون گوش کردم و همه با هم زمین تا آسمون فرق میکردن و میتونم راحت بگم روند رو به رشد داشتن در طول زمان و به بهترین نحو برای آلبوم آماده شدن (تنظیم ها و سازبندی های به روز)
منظور من هم اصلا محسن چاوشی نبود بلکه دقیقا همون شرکت آوای بارید یا هر شرکت مرتبط با آلبوم 13 بود که بدون هماهنگی یه سری کارهای عجیب و غریب میکنن و معلوم نیست هدفشون چی هست ؟:n15:نقل قول:
بنده خدا تو هیچکدوم از این چیزایی که گفتین مسئول نبوده
ولی در مورد ورژن جدید ستمگر باید بگم اساسا کار اشتباهی هست که بخواد اینقدر زود منتشر بشه :n17:
البته ناگفته نمونه که به زودی این شرکت بقیه ترک ها رو هم منتشر میکنه :n27:
شاید من بد سلیقه ام و هیچی حالیم نیست ! ولی هر چی این ستمگر رو گوش میکنم از این ورژن قدیمیه بیشتر خوشم میاد !
تمامی زیرصداهای دو نسخه ی اولیه (دلوکس) از قطعات
"ستمگر ، غلط کردم غلط"
1 . زیرصداهای ستمگر (دلوکس)این مجموعه را از دست ندهید .
چاوشی ضجه می زند در این زیرصداها ...
(پای تو من ، سر کردم ...)
این زیرصدا در بین تایم 00:25 تا 00:46 قرار دارد .
زمان : 00:32 ثانیه
حجم : 1.22 مگابایت
(ما گذشتیم و گذشت ...)
این زیرصدا در بین تایم 01:57 تا 02:00 قرار دارد .
زمان : 00:08 ثانیه
حجم : 352 کیلوبایت
(دگرااااان ...)
این زیرصدا در بین تایم 02:10 تا 02:12 قرار دارد .
زمان : 00:08 ثانیه
حجم : 352 کیلوبایت
نکته : این زیرصداها در پارت دوم آهنگ نیز ، عیناً تکرار می شوند .
این زیرصدا در بین تایم 02:02 تا 02:30 قرار دارد .
زمان : 43 ثانیه
حجم : 1.64 مگابایت
(تکیه کردم بر وفای او ...)
این زیرصدا در بین تایم 03:13 تا 03:27 قرار دارد .
زمان : 22 ثانیه
حجم : 860 کیلوبایت
(دل به داغش مبتلا کردم ...)
این زیرصدا در بین تایم 03:44 تا 03:51 قرار دارد .
زمان : 14 ثانیه
حجم : 548 کیلوبایت
(از برای خاطر اغیار خوارم کرده ای ...)
این زیرصدا در بین تایم 04:19 تا 04:25 قرار دارد .
زمان : 11 ثانیه
حجم : 430 کیلوبایت
(سوی بزمت نگذرم ...) - ترجیع بند پایانی
این زیرصدا در بین تایم 04:50 تا 05:47 قرار دارد .
زمان : یک دقیقه و هجده ثانیه
حجم : 2.97 مگابایت
-----------------------------
زیرصداهای قطعه "نگار" بزودی اضافه خواهد شد.
با تشکر از مهدی میرباضل بابت استخراج زیرصداها
من فقط اتود و تنظیم اولیه آهنگ نگار رو دانلود کردم
عجب افتضاحی بود...:n21:
چه صدایی بدی داشت چاوشی تو این آهنگ...
خدا رو شکر چاوشی از اون آه و ناله های سبک یه شاخه نیلوفر کشید بیرون...
دیگه همه اتود آهنگهاش هم بیاد بیرون من دیگه دانلود نمیکنم..
چه کاریه وقتی آلبوم با این کیفیت عالی اومده بیرون ، بری تنظیم و کیفیت 5 سال پیش رو گوش کنی..و ذهنیت مثبتی که از آلبوم داشتی از بین بره..
منم ستمگر و غلط کردمش را گوش دادم .نقل قول:
بسیار بد بود به خصوص اهنگهای هردو واقعا بد بود . البته جون الانش را گوش دادیم اینا خیلی بدن ها اگه از اول اینا بودن خیلی هم به نظرمون بد نبودن ها
خوب شد که 5 سال البوم طول کشید که یه چنین چیزی باید بیرون وگرنه همون اول میومد اینقدر زیبا نمیشد
:n30::n30::n30::n30::n30::n30::n30::n30::n30::n27:
دوستای گل خودتونو اذیت نکنین یه کاری بوده که انجام شده و تقصیر محسن نبوده...
شما از همون آلبوم لذت ببرید..
خدارو شكر كه آلبوم 5سال طول كشيد بياد بيرون :n02:
"غلط کردم غلط" جدای از اینکه کیفیت پایینی داشت ایده های نابی توش بکار رفته بود
برعکس "ستمگر" و "نگار" که واقعا فاجعه بودن. مثلا همین ستمگر ، که من نفهمیدم دلیل استفاده از ضرب در ابتدای آهنگ چیه و چه سنخیتی با بقیه ی آهنگ داره. یا نگار که کلا از اول تا آخرش پر از ضجه های محسنه
شرکت باربد گفته که همین روزا بقیه ی ورژنها رو هم منتشر میکنه ولی فکر نکنم محسن چنین اجازه ای بده و قطعا جلوی این کار رو میگیره
متاسفانه آقای شمس هم گفتن که فعلا برنامه ای برای انتشار قطعه ی ستمگر با تنظیم جدید ( در اصل قدیمی) ندارن و علتش رو تکمیل نبودن آهنگ و به اتمام نرسیدن میکس نهایی و البته ترافیک بالای کاری این روزها !!! عنوان کردن
به احتمال زیاد ، تا چند هفته پس از انتخابات ریاست جمهوری ، هیچ خبری از وضعیت فعلی آلبوم جدید و برنامه های آقای چاوشی منتشر نخواهد شد
نتایج نظر سنجی ترانه ماه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحاتی از مجله که درباره "محسن چاوشی" و "من خود آن سیزدهم" در آن صحبت شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجله تخصصی «ترانه ماه» برای اولین بار، اقدام به طراحی و اجرای برنامه انتخاب بهترین های سال موسیقی پاپ ایران توسط کارشناسان رسانه ای موسیقی ایران کرد که نگاه اصلی این نظرسنجی معطوف به سردبیران، دبیران، نویسندگان و خبرنگاران رسانه های جمعی کشور اعم از مجلات، روزنامه ها، خبرگزاریها، سایت های موسیقی، برنامه های رادیو- تلویزیونی و سایر بخش های رسانه ای موسیقایی بود. گزینه اول این نظرسنجی ویژه و تخصصی، چهره برتر سال 91 موسیقی پاپ بود که محسن چاوشی در رقابتی نزدیک با شهرام شکوهی و احسان خواجه امیری، با کسب 77 امتیاز، موفق به کسب عنوان نخست شد. شهرام شکوهی با 72 امتیاز دوم شد و احسان خواجه امیری هم با 65 امتیاز به رتبه سوم دست یافت. عناوین چهارم و پنجم نیز به ترتیب به رضا یزدانی (با 42 امتیاز) و مازیار فلاحی (با 37 امتیاز) رسید. در نیمه دوم این جدول رده بندی هم این چهره ها موفق به کسب آرای اهالی رسانه ای موسیقی شدند: سیروان خسروی با 36 امتیاز؛ محمد علیزاده با 34 امتیاز؛ کارن همایونفر با 26 امتیاز؛ محسن یگانه با 25 امتیاز و شهرام شعرباف با 16 امتیاز.
================================================== ============
محسن چاوشی چهره برتر 91 در نظرسنجی کارشناسی و البوم من خود آن سیزدهم بهترین البوم سال در نظرسنجی مردمی
نتايج نظر سنجي مجله ترانه ماه اسكن شده
نظر سنجي مجله ترانه ماه در دو بخش مردمي و كارشناسان رسانه اي عرصه موسيقي (خبرنگار ، مدير سايت ، سر دبير ، منتقد و ..) برگزار شد . در اين نظر سنجي ده ها هزار نفر در بخش مردمي و 96 نفر نيز در بخش كارشناسي شركت داشتند
نتايج نظر سنجي همچنين بخشي از نظرات موزيسين ها و ترانه سرايان من باب آلبوم من خود آن سيزدهم را ميتوانيد در ادامه دريافت كنيد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیتراژ برنامه ساعت 25 با صدای "محسن چاوشی" و "بهروز صفاریان" از اول خرداد
با آهنگسازی و تنظیم بهروز صفاریان و احتمالا میکس و مستر فرشاد حسامی
امروز هم تو روزنامه تماشا ازش يك مصاحبه در مورد آلبوم سيزده بود.كسي داره اونم بزاره
نقل قول:برای مشاهده ی صفحات به صورت تکی بر رو تصاویر کلیک کنید
صفحه ی اول صفحه ی دوم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه ی سوم صفحه ی چهارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دانلود تمام صفحات به صورت یکجا از لینک های زیر استفاده کنید
ترانه سراهای آلبوم بعد : حسین صفا ،مونا برزویی ، روزبه بمانی ، حسین غیاثی
سال 89 سال خیلی خوبی بود و خیلی خاطره انگیز!
3 تا از بهترین ترک هاشو داد بیرون و یه آلبوم خوب!
ولی سال پیش فقط آلبوم خوب بود!(ترکاش چنگی به دل نمیزدن!البته آلبومم منظور پرچم سفیده!)
امسالم با شروع با 13 کاش تک آهنگایه خوبی بیرون بده!
این ستکگر جدید چی شد ؟
قرار بود یه هفته بعد بیاد یهو شد 1 سال بعد
عب ادمیه این محسن
اونو فعلا منتظرش نباشین :n01:نقل قول:
گزارشي از سنتوري ها / ماهنامه فيلم
آلبوم «من خود آن سیزدهم» به آهنگسازی و خوانندگی محسن چاووشی با حضور رضا مهدوی از کارشناسان و مدیران عرصه موسیقی در خبرآنلاین مورد نقد و بررسی قرار میگیرد.
کاربران محترم خبرآنلاین می توانند زیر همین خبر در بخش کامنتها، پرسشهای خود را در رابطه با آلبوم «من خود آن سیزدهم» مطرح کنند.
یک خبر از چاوشی نیوز
متاسفانه با خبر شدیم مادر کوشان حداد از دنیا رفته
چاوشی نیوز این سوگ بزرگ را به ایشان تسلیت می گوید
درود بر شاعر قرن
دست اندرکاران آلبوم بعدی :
ترانه سراها: حسین صفا ، روزبه بمانی ، مونا برزویی ، حسین قیاثی ، میثم یوسفی
تنظیم کننده ها : بهروز صفاریان ، محسن چاوشی ، کوشان حداد ، فرشاد حسامی
نکته مهم : این لیست تا انتشار آلبوم میتواند تغییر کند ، پس قطعی نیست.
گروه خوبی به نظر میرسن خیلی ها شون هم که امتحان خودشونو پس دادن منتظر بمب بعدی چاوشی هستیم دوستان به نظرشون کی آلبوم بعدی میادنقل قول:
لطفا منبع اش هم بذار...نقل قول:
پس شهاب اکبری کو ؟ من شهاب رو تو تنظیم خیلی قبول دارم..سبک خودش رو تو تنظیم داره و کارش عالیه..
مصاحبه محسن با روزنامه تماشا + فیسبـوکنقل قول:
احتمال اینکه شهاب باشه کمه و اگه هم باشه تعداد تنظیماش پایینه
البته وقتی بهروز باشه دیگه فکر نمیکنم به شهاب نیازی باشه. بهروز ، کار شهاب رو بصورت حرفه ای تر انجام میده
پیشرفت پروژه آلبوم تا امروز 26 درصد
اینطور که اوضاع داره پیش میره این اثر در صورت اخذ مجوز ، تو فاصله ی ماه رمضان تا محرم منتشر میشه . در غیر اینصورت طبق روال هر سال طی ماه های دی - بهمن و اسفند میاد