رم دوگیگ ساپورت می کنه یکی از بچه های پی سی ورلد تست کرده بود گفت سرعتش هم همونه البته فنلاند داشت
بهتره کینگستون بگیری فقط متفرقه نگیر
Printable View
رم دوگیگ ساپورت می کنه یکی از بچه های پی سی ورلد تست کرده بود گفت سرعتش هم همونه البته فنلاند داشت
بهتره کینگستون بگیری فقط متفرقه نگیر
سلام به همه برو بچه های کلوپ n 70 گوشی من یه مدتی هست که وقتی میخوام با یه نفر تماس بگیرم خودش میره رو لوود اسپیکر و همزمان موزیک پلیرش هم باز میشه میخواستم ببینم کسی میتونه به من کمک کنه؟؟ زندگی قصه ی مرد یخ فروشی است که به او گفتند جه کردی گفت: نخریدند تمام شد
شما اگه میخوای مثل اون بنده خدای یخ فروش نشی بهتره ببری بیرون گوشیتو فلش کنی تا توی این تابستونی یخ داشته باشه ...
سلام
آيا ميشه كاري كرد كه فايلهايي كه از طريق بلوتوث ارسال ميشه به Inbox نره و مستقيم روي memory ذخيره بشه؟
ممنون :)
مهدی جان به کلبه حقیرانه ما خوش اومدی :31:نقل قول:
خیر دوست من ، نمیشه! گوشی های سیمبین این مدلین
خيلي ممنون مجتبي جان :11:نقل قول:
مثلا الان من ميخوام يك فايل exe يا چند تا فونت را از گوشي يك نفر ديگه به N70 منتقل كنم و بعد بتونم روي كامپيوتر كپي كنم .
بهترين راه حل چيه؟
چون من امتحان كردم ، فايلها ميرفت توي Inbox و اونجا بايد اول باز بشه و بعد Save بشه كه موبايل نميتونه فايلهاي فونت يا exe را باز كنه كه اجازه Save بده .
با تشكر :)
درسته . شما با نرم افزار های فایل منجر مثل xplore یا fileman یا fexplorer می تونید به اینباکس دسترسی داشته و این فایل ها رو به جای دیگه ای انتقال بدی.راهش اینه
خيلي ممنون مجتبي جان :11:نقل قول:
مشكل حل شد :46:
موفق و پيروز باشيد
سلام گوشیم n70هست مدتی بود شارژش زود خالی میشد یه باتری براش خریدم ولی بازم شارژش دو سه ساعت بیشتر دوام نمیاره در حالت استنبای مشکلش از چیه ممنون میشم اگه راهنماییم کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست خوب مشکلت از باتری نیست از خود گوشیه .. ...
گوشی در حالتی که نباید از باتری استفاده کنه استفاده می کنه که در داخل گوشی یک ic نیم سوز شده باید عوض بشه