کو کی میتونه تانوما بگیره؟نقل قول:
یا للعجب!
Printable View
کو کی میتونه تانوما بگیره؟نقل قول:
یا للعجب!
امریکا رو ول کن . تو فرانسه به مشترک خانگی (خانگی نه تجاری !) 10 گیگ میدن چند سالهنقل قول:
استفاده نمیکنن ؟ فکر میکنی . همه ایران که خانوم خونه دار نیستن که برن تو نی نی سایت درد دل کنن .نقل قول:
کافیه 1 گیگ بدن همون یک درصد پدر شبکه ملی اطلاعات را درمیارن
مثل اینه که بگن از فردا به جای سی جی 125 موتور 1000 هم آزاده همه میتونن بخرن
نقل قول:
احتیاج ندارن ؟ فکر میکنید
همه ایران که خانوم های خونه دار نیستن که برن نی نی سایت درد دل کنن
مثل اینه که از فردا بگن به جای موتور سی جی 125 متور 1000 میتونن بخرن سوار شن.
نقل قول:
شما بگو 100 مگابیت، 1 گیگابیت رو فراموش کن، کیفیت اینترنت ایران رو که میدونید، این وضعیت زیرساخت و پینگ افتضاح ماست، پشتیبانی اکثرشون اطلاعات مناسبی ندارند (همین امروز داشتم در مورد یه شرکتی با پشتیبانش حرف میزدم، یه سوال پرسیدم، جوابش رو بنده خدا بلد نبود، مکالمه رو بست! حتی نگفت نمیدونم) و...
بعدشم تانوما رو هر کی نمیتونه بگیره، تا درخواست بدی و... میدونید چقدر طول میکشه؟ (تازه اگه زیرساخت و تجیهزات تو شهر شما فراهم باشه) به همین سادگی بود که هر کی که پول داشت میخرید. اینا همش شو-آف هست، بشنو! ولی باور نکن، ایرانسل و همراه اول هم در ابتدا که 4.5G رو معرفی میکردن، سرعتشون تو اووکلا بالای 200-300 مگابیت بود! ولی الان به طور متوسط بین 20-100 مگابیت دریافت میکنن مردم ما (جاهایی هست که 5 مگابیت به زور میشه دریافت کرد!)
از پشتیبانی صحبت شو نکن که دل ادم خون میشه. یک طرح رو می خواستم فروش 2020 در جریان نبود. ولی نمایندگی فروش اطلاع داشت. فروش اینترنتی با فروش 2020 هماهنگ نیست. پشتیبانی 2020 با بخش فروش 2020 هماهنگ نیست. اصلا یه مکافاتیه. تجربه شد که طرح 1 ساله بگیریم دیگه طرف پشتیبانی و فروش پیدام نشه.نقل قول:
گفتم واسه اونهایی که میتونن. و گرنه من هم برای شهرستان و هم مرکز استان پیگیر بودم ولی تانوما قسمت نشد. همین VDSL هم گیرم نمیاد. همینه که میگم مثل برنده شدن در قرعه کشیه. هر که میتونه بگیره.
همانطور که گفته شد حداقل 90٪ از ما ایرونی ها توانایی پرداخت آن را نداریم و حتی داشتیم استفاده از آن نمی کردیم.نقل قول:
بیشتر ما فکر می کنیم اینترنت به معنای تلگرام و واتساپ است ، دانش ما از اینترنت فراتر از این نیست.
بعدش مشکل گیر افتادن داءم به مخابرات و هزینه های سنگین و حجم کمی که دارد.
حداقل با adsl و شاید vdsl در آینده شرکتهای isp ارزان تر با طرح های پر حجم تر خواهیم داشت.
زنگ زدم 2020 میگم VDSL چه خبر؟
میگه توی مرکز شما (اهوازم) تجهیزات توی مرکز مخابراتی نصب شده هرکسی 400متر فاصله داره میتونه ثبت نام کنه ... خواستم گوشیو تو سرم خورد کنم. خاخه وقتی تجهیزات ندارید برای چی سرویس راه اندازی میکنید؟ وردارید تو کافو محله ها بزنید مگه چند نفر به مرکز مخابرات نزدیکن. دیگه چه دل دردیه وقتی نزدیک مخابرات باشی تانوما میگیری دیگه
سلام دوستان
این هم تجربه من از تبدیل ADSL به VDSL:
- رفتم مخابرات محلمون شمارمو گفتم و گفت میشه تبدیلش کرد به VDSL و منو گذاشت تو لیست
- 3 روز بعدش که 4شنبه هفته پیش میشد از 7 صبح بکل نتم قطع شد و 5 روز(!) طول کشید و امروز که 1شنبه هست ساعت 2 وصل شد
- مودم رو از خود مخابرات گرفتم بهم یوتل V301 داد به قیمت 381 تومن
- کانفیگش رو خودم انجام دادم و VLAN ID هم حتما لازم بود که 2020 اصلا خبر نداشت چنده و بالاخره خودم زنگ زدم از نصاب مخابرات پرسیدم
- خطم رو روی 40مگ دانلود و 8مگ آپلود بستن بصورت زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که میبینید پروفایل 12A گذاشتن. بنظرتون پشتیبانی تغییرش میده به 17A و سرعت بالاتر؟
و این هم تست سرعت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته توی تسک منیجیر سرعت رو موقع تست دقیق 40 و 8 نشون میداد.
مبارک باشه داداش.
الان با لشگر پینگ اینجا رو بگیر پینگ اونجارو بگیر رو به رو میشی:دی:دی:دی