پست های چند صفحه قبلو خوندم دوتا موضوع اومد به ذهنم که بگم
نکته اول،دوستان چه اون دختری که آرایش میکنه چه دختری که حجاب داره چه دختری که حجاب نداره.چه پسری که چشم و گوش بستس چه پسری که چشم و گوش بازه!حالا اصلا هرچی هرتیپ دختر پسری که فکرشو کنید.اگر(به این اگر دقت کنید)بخواد ازدواج کنه بالاخره به قول معروف 1نیمه ای داره که میاد سراغش.بالاخره 1 نفر از همین تیپ های بالا هست که سر راهش قرار میگیره.حالا خواستگاری سنتی مدرن هرچی.خلاصه کسی که بخواد ازدواج کنه دارا باشه ندار باشه زشت باشه خوشگل باشه بالاخره یکی براش هست.پس مشکل آرایش یا گریم و این حرفا نیست.اینا شخصیه به کسی هم مربوط نمیشه که چرا فلانی اینطوره یا اونطوره! چطور میگید ما آزادی میخوایم ولی آزادی های دیگران رو محدود میکنید؟شما برو دنبال ایده ال خودت.(این نقطه پایان این بحثه بنظر من)
نکته دوم اینکه من تعجب میکنم دوستان دخترای ایرانو با اروپا یا آمریکا مقایسه میکنن
شما خودتون بهتر از من میدونید اونجا طرف تا قبل از ازدواجش هرکار بخواد میکنه چون تعهدی به کسی نداره وقتی ام کسی میخواد باهاش ازدواج کنه(چه پسرش چه دخترش)به طرف کاری نداره که تو چیکار کردی چیکار کردی چیکار نکردی چون میدونه اصلا به اون ربطی نداره
مثلا همین موضوع س ک س قبل از ازدواج که واسه اکثر پسرهای ما خط قرمز شده اونجا اصلا مطرح نیست.پس اگه دختراشون فرق دارن واسه اینه که پسرا و اصلا همه چیزشون فرق داره.خواهشا ایرانو با جای دیگه مقایسه نکنید که با عقل جور در نمیاد!!!!