متاسفانه فکر کنم سایت ف ی ل ت ر شده چرا؟!.....
Printable View
متاسفانه فکر کنم سایت ف ی ل ت ر شده چرا؟!.....
با netیاirبیایننقل قول:
دوستان كسي ميدونه چطور ميشه ساعت داخلي V20 رو ست كرد؟
من حتي توي منوي مخفيش هر چي گشتم پيدا نكردم.
سلام.
فکر کنم v20 برای من شده یه طلسم. جاتون خالی رفتم گچین برای خرید اما امان از حتی یه دونه v20 .
خیلیاشون اصلا نمیدونستن یه همچین مدلی هم هست!!!!!
من هم بانه رفتم هم گچین ولی موفق نشدم v20 بخرم برای من خرید وی 20 شده یه طلسم!!!
آقا یکی آدرس این v20 داران بانه یا گچین رو پخ کنه!!!
واقعا که دیگه داره میره رو اعصابم!!!
این نتیجه تلاش بیش از 3 ماه کار روی خرید این مدل هست!!!
بعضی وقتا با خودم فکر میکنم کاشکی اصلا با این سایت آشنا نشده بودم و میرفتم یه مدل معمولی میگرفتم این همه دردسر هم نداشتم.
زت زیاد.
سلام
امروز VT20 را در یکی از نمایندگی های پاناسونیک زیارت کردم :31:به نظر من بر خلاف V20 جدا از کیفیت تصویری پنل بسیار زیبائی هم هست .برای غرب آسیا دو مدل P وM داره که اولی برای عربستان /امارات/قطر و لبنان و مدلMبرای سایر کشورهای خاورمیانه هست. مدلی که بدون گارانتی در ایران عرضه میشه P هست.کسی میدونه اختلافشون چیه؟
از فروشش در توسط بانیان و یا بدون گارانتی خبری ندارید؟نقل قول:
با تشکر
فروش بدون گارانتی که در بعضی سایت ها هست.این هم که من دیدم گارانتی بانیان بود ولی میگفت تعداد خیلی اندکی موجود داره.نمایندگی دیگر هم از هیچی خبر نداشت:13:نقل قول:
اگر كسي vt20 خريده لطف كنه بگه چندتا عينك توش داشته و بلوري پلير داشته يا نه و چند خريده و از كجا خريده .
کسی میدونه که vt20 هارد اکسترنالو با چه فرمتی ساپورت میکنه فقط fat یعنی ساپورت میکنه
کسی فرمتای mkv روی vt20 با هارد اجرا کرده
:11:
من دیروز از فروشگاه نمایندگی پاناسونیک(فروشگاه بلوریان در جمهوری)مدل42v20s خریدم با گارانتی 1/700. فکر کنم فقط چند تا دیگه داشته باشه.در ضمن کیفیت تیونر دیجیتال خیلی عالی است و حیف است که این تلویزیون فوقالعاده بدون ان باشد.