سلام 28 تومن پول برا ماشین گذاشتم کنار خودم نظرم اینه یه slx بگیرم زیاد عجله ای ندارم به نظرتون می صرفه یکی ثبت نام کنم؟
تو این محدوده چه ماشینای دیگه ای میشه گرفت که کم خرج باشن؟
Printable View
سلام 28 تومن پول برا ماشین گذاشتم کنار خودم نظرم اینه یه slx بگیرم زیاد عجله ای ندارم به نظرتون می صرفه یکی ثبت نام کنم؟
تو این محدوده چه ماشینای دیگه ای میشه گرفت که کم خرج باشن؟
بله خیلی خوبه بعض پارس هم هست ؛ ۱۱ ملیون پارس گرونتره هیچ فرقی هم با ۴۰۵ نمیکنه . بسیار به صرفست و بازارش از پارس بهتر نیز هست . ثبت نام کنید که چه بهتر .نقل قول:
موفق باشید .
واسه ثبت نام که هر وقت بخوای نیست که بتونی انجام بدی.نقل قول:
حالا هر وقت شد شما اس ال ایکس tu5 ثبت نام کن که لااقل موتور کم مصرف باشه.
تو رنج قیمت 28 تومن ماشین صفر فقط سمند و 405 هست. تو کار چینی جات هم نرو اگه دیدی با این مبلغ میشه چیزی خرید. بهترین انتخاب 405slx tu5 و همین.
--------------------------------
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
دوستان چرا همه پیشنهاد میکنن سراغ ماشینهای چینی رفته نشه؟ البته من خودم ix55دارم و قصد همایت از محصولات چینی رو ندارم
ممنون
زیر 40 تومان سورن بهتره یا پارس؟
هرکدوم فول آپشنش چند درمیاد؟
سلیقه ای هست ولی من پارس رو بیشتر میپسندمنقل قول:
پارس lx فول اگه بتونی از کارخونه ثبت نام کنی بهتره میصرفه وگرنه اگه بخوای از بازار بگیری باید 5 تا 8 م بیشتر پول بدی که به هیچ عنوان برای همچین ماشینی ارزش نداره
به همین دلیل که شوما وراکروز سوار میشی.نقل قول:
راستی میخواستی دل ملت رو آب کنی یا با شاسی بلند چینی ها رو له کنی
:banghead:
:D:D
--------------------------------
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
اگر بخواید از بازار خرید کنیدنقل قول:
سورن اختلاف یک میلیونی با قیمت کارخانه داره و باصرفه تره
سواری خانواده سمند نرم تر و هندلینگ بهتری در جاده به نسبت پژو داره
دوستان دو تا سوال
اول اینکه سورن Ef7 بهتر هست یا معمولی
آخه میگند ef7 زیاد به مشکل می خوره و تعمیرکارش هم کمه
اونایی که داشتند انگار خیلی راضی نیستند
سوال بعدی اینکه داشبورد EF7 با معمولی فرق داره؟
گفتم ماشینم چیه چون ممکنه فکر کنید لیفان دارم و میخوام ازش طرفداری کنم (ماشینای چینی).منظورم اینه با اینکه طوری که شماها میگید ماشینای چینی هیچ و پوچن ، همچین هم نیستنا .یعنی کیفیت قابل قبولی دارن.نقل قول:
قبلا هم ماشینای مختلفی داشتم و بازم تغییر خواهم داد و قرار نیست به خاطر وراکروز کسی دل آدم آب بشه.دلی که با اینچیزا آب میشه که دل نیست... افتاد؟