خدا براشون نسازه که آواره مون کردن :sq_3:نقل قول:
من از اینجا می سوزم که دقیقا تا من وصل کردم سرعتو محدود کرد
Printable View
خدا براشون نسازه که آواره مون کردن :sq_3:نقل قول:
من از اینجا می سوزم که دقیقا تا من وصل کردم سرعتو محدود کرد
این یکی دیگه از همه بدتره.من باهاش کار کردم (کجا بماند.باشه حالا که اصرار میکنید میگم مدرسمون واسه انجام یه سری از کارها رفته بودم ) سرعتش 2mb بود و سرعت دانلودش حداکثر 125 kb/s یعنی اصلا بیشتر نمیشدنقل قول:
اینو گفتم که بدونید اینترنت ملی وضعش از همه بدتره و از همه هم گرونتره تازه هیچ سایتی هم به جز سایت ثبت نام دانش آموزا و راسخون و تبیان بالا نمیاره
بله داداش اینطوریاس.
اینجا هر کی یه مشکل داره ولی قضیه اینه که مشکل من از همه بدتره چون توی شهر ما نوین نت 128 بالاتر نمیده.شما 512 یا 2 مگ دارین از دست سرعت افتضاحش ناله میکنید.من که 128 دارم اونم به اجبار.روزا سرعت میشه 30 kb/s . شبا بازه رایگان که به زور میشه 10 kb/s.شما بگید من با این سرعت چیکار میتونم بکنم.آخه فرقی هم با دیال آپ میکنه؟صد دفعه زنگ زدم شرکت همش میگن داریم پیگیری میکنیم.من موندم چی رو دارن 6 ماهه پیشگیری میکنن
واقعا دیگه از دستش خسته شدم
دیگه باید به فکر تعویض سرویس دهندم باشم
من چرا نمیتونم با adsl نوین نت وارد این انجمن بشم.؟
پس شما هم این مشکل رو دارین.منم از نوین نت سرویس میگیرم.نمیدونم چرا به زور پی سی ورلد رو بالا میاره.توی یه روز 10 باز سعی میکنم فقط یه بار بالا میاد.جالبه که فقط با پی سی ورلد هم مشکل داره و بقیه سایتها بالا میادنقل قول:
چه جالب،اتفاقا منم همین مشکلو دارم بعضی موقه ها نمیشه وارد انجمن شد!:31:
شاید مشکل از گیلان باشه چون هردوتامون گیلان هستیمنقل قول:
پس شما هم این مشکل رو دارین.منم از نوین نت سرویس میگیرم.نمیدونم چرا به زور پی سی ورلد رو بالا میاره.توی یه روز 10 باز سعی میکنم فقط یه بار بالا میاد.جالبه که فقط با پی سی ورلد هم مشکل داره و بقیه سایتها بالا میاد
شما هم گیلان هستید؟نقل قول:
چه جالب،اتفاقا منم همین مشکلو دارم بعضی موقه ها نمیشه وارد انجمن شد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نه من گلستانیم!:sq_25:نقل قول:
شما هم گیلان هستید؟
حالا ما چیکار کنیم که این انجمن باز نمیکنه ؟ تازه امروز انجمن پرشین تولز هم باز نمیکنه.
منم همچین مشکلی دارم. همدانم.
مثل اینکه مشکل حل شده - الان راحت وارد سایت میشم