دوباره چشم خوردم رفت پی کارش...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا کی باید اینارو تحمل کنیم نمی دونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوباره چشم خوردم رفت پی کارش...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا کی باید اینارو تحمل کنیم نمی دونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادبودی از خاطرات گذشته (چه دورانی داشتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر همه جا تاریک شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به لطفا بازی انلاین دیگر بازی افلاین بهم حال نمی ده باسه سرگرمی.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... هر راند همش یک جا می رن و قابل پیش بینی اند.... اصلا حسش نمی ده ادم بازی کنه:n27:
بازی های دیگه ساعت یک شب به بعد ظاهرا کار می کنن
تو این بازی رو امتحان کردی؟
خدا وکیلی چقدر واسه هر پست وقت میزاری که این همه باهالش کنی zed 2 ؟! خیلیی photo داره :n02:
راستی تا درست شدن بازی به ساییر بازی های درت مثل lol و apb و wot و ps2 و... سر بزنید اگه شوتر رایگان می خواید bf: bc2 رو تو سرور ایرانی بازی کنید با پینگ 40
یه بازی فقط تو مایه a.v.a معرفی کنی:n02:نقل قول:
خودم امتحان کردم و کار نکردنقل قول:
هی روزگار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من می خوام ava بازی کنم..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
منم ازمایش کردم جواب نداد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این bf:bc2 تاپیک یا چیزی نداره؟
حداقل سایتی مثل aeria
بالاخره تونستم چند دست بازی کنم
مشکل برداشته شده یا .... ؟
بهزاد تو امتحان کن
دوستان واسم یه پرسشی پیش اومد !:n13:
چرا اصلاً این بازی دانلود نمی شه ؟ می نویسه : Starting Download
ولی تمام مدت همون طوری می مونه
واسه شما هم همین طوری بود یا سرعت من خیلی کمه ؟؟ :n28: