نه هنوز هیچی معلوم نیست. باید کارگروه 4 جلسه بگیره ک هنوز نگرفتن ولی احتمالا تا آخر ماه اعلام میشهنقل قول:
خدا کنه تاثیر مثبت باشه :((
Printable View
نه هنوز هیچی معلوم نیست. باید کارگروه 4 جلسه بگیره ک هنوز نگرفتن ولی احتمالا تا آخر ماه اعلام میشهنقل قول:
خدا کنه تاثیر مثبت باشه :((
داداش زیستا کلا چقد تعغیر کرده؟!نقل قول:
فک نکنم نیاز باشه کتاب جدید بگیریم نه؟
متاسفانه دو سال پیاپی یعنی 89 و90 تغییر کردهه
---------- Post added at 06:53 AM ---------- Previous post was at 06:52 AM ----------
به نظر من اگه هر سا تا زیست رو جدید تهیه کنی خیلی بهتره! چون بعضی از ابهام ها حذف شدهنقل قول:
دوم 88 سوم 89 پیش90 !
با سلام خواهش می کنم یکی راجه به این شرطه معدل توضیح بده یعنی چی چه جوریه تاثیرش تو رتبه ی کنکور تاثیر داره یا...اگه کسی معدلش بنا به هر دلیلی بد باشه تو کنکور درصداش خوب باشه اونوقت چی اگه توضیح بدین ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hاولا که امسال(90)واسه ماها گفتن که درس به درس تاثیر میدیم.پس معدل مهم نیست.اگه درسایی که ضریب بیشتری دارن و نمره ی بهتری اورده باشین به نفعتونه.دوما توی کنکور امسال واسه یه عده تاثیر دادن واسه یه عده هم نه!!!!! مثلا معدل 19 من و تاثیر ندادن معدل 16 یکی دیگر و هم تاثیر ندادن!!!!!!!!یعنی واسه هر دوتامون فقط کنکور و ملاک قرار دادن!!!!!!پس زیاد واسه معدل جوش نزنیننقل قول:
اصلا ذهنتونو با این چیزا مشغول نکنین 25 درصد 40 درصد 60 درصد...
اول هرچی بوده گذشته بعدشم تاثیر مثبت میدن...نگران نمره کمتون نباشید:11:
درس بخونید بتونیم سال بعد شما رو هم تو دانشگاهمون ببینیم:10:
خبر اشتباه هست .نقل قول:
وقتی هنوز جلسه برای تصمیم گیری گذاشته نشده چطور میشه با قطعیت گفت که 25درصده ؟
تازه خود رئیس سنجش 2 روز پیش گفته که احتمالش هست 40 درصد بشه شما آخرین خبر 2 روز پیش رو ول کردی رفتی سراغ خبر 40 روز پیش ؟؟
ایشالا خدا کنه همینجور که میگید باشه ممنون:11:نقل قول:
بابا روحیه.... دمت گرم خیلی آقایی:11::40:نقل قول:
این تاثیر برای همه هست برای بچه های P30world که فقط نیست اگر تاثیر نمره 50 درصدم بشه بازم تراز شما در کنکور هست که سرنوشت ساز اصلا درگیر این موضوع خودتون رو نکنید تقریبا 8 ماه دیگه بیشتر نمونده