واقعا بازي زشتي بود !!
چرا آرشو گذاشت جايي كه ميشد كرارو بزاره !! بازي هر دوشون خراب شده بود !!
شانس آورديم جباري اون گلو زد و گرنه امكان نداشت بتونيم گل بزنيم !!
يعني مجيد صالح از دستياري ابراهيم زاده اينجوري بازي كردنو ياد گرفته ؟؟
Printable View
واقعا بازي زشتي بود !!
چرا آرشو گذاشت جايي كه ميشد كرارو بزاره !! بازي هر دوشون خراب شده بود !!
شانس آورديم جباري اون گلو زد و گرنه امكان نداشت بتونيم گل بزنيم !!
يعني مجيد صالح از دستياري ابراهيم زاده اينجوري بازي كردنو ياد گرفته ؟؟
فرهاد مجيدي: نشان داديم شخصيت قهرماني داريم
کاپيتان استقلال گفت: در شرايطي که بازي خوبي را انجام نداديم، توانستيم از حداقل موقعيتهايمان استفاده کنيم و پيروز شويم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرهاد مجيدي در پايان بازي استقلال و سايپا درباره اين ديدار گفت: بازي زياد خوب نبود. سايپا بسته بازي ميکرد، اما ما توانستيم از حداقل موقعيتهايمان استفاده کنيم و پيروز شويم. امروز نشان داديم که تيم ما شخصيت قهرماني دارد و با اينکه نتوانستيم بازي خوبي را ارائه بدهيم پيروز ميدان شديم و اين نشان ميدهد که تيم ما شخصيت قهرماني دارد.
کاپيتان استقلال درباره درگيرياش با عباس محمدرضايي، بازيکن سايپا گفت: مسئله خاصي نبود. فقط زماني که بازيکن آنها روي زمين افتاده بود، توپ دست خود سايپاييها بود، اما به بيرون نزدند.
مجيدي درباره تيم سايپا گفت: سايپا تيم جوان و دوندهاي بود، اما بسته بازي ميکرد. هفته پيش برابر پرسپوليس بازي سنگيني را انجام داده بوديم و بازيکنان ما کمي خسته شده بودند.
کاپيتان استقلال در پاسخ به اين سوال که شنيده ميشود، سه ماه است استقلاليها حقوق نگرفتهاند گفت: سه ماه نبوده است بلکه 6 ماه است. در استقلال اين مسئله طبيعي است و ما به آن عادت کردهايم. انشاءالله فتحالله زاده اين مشکل را حل ميکند.
منبع:ورزش 3
استعفاي رضايي از هيئت مديره باشگاه استقلال
اميدوار رضايي از هيئت مديره باشگاه استقلال استعفا کرد.
در پی انتقادهای صورت گرفته از انتخاب اعضای هیئت مدیره دو باشگاه پرسپولیس و استقلال، امیدوار رضایی عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال صبح امروز از سمت خود استعفا کرد.
اگر شرايط همين باشد،استقلال را ترك مي كنم
مهدي امير آبادي مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت معتقدم از بي زباني ام در تيم سوء استفاده مي شود و اگر شرايط به همين منوال باشد در پايان نيم فصل استقلال را ترک خواهم کرد.
مدافع تیم استقلال دوشنبه شب در مورد شایعه اختلاف کادر فنی تیم در بکارگیری او افزود : این موضوع را تکذیب نمی کنم اما معتقدم باید حقم را بگیرم.
امیر آبادی با بیان اینکه وظیفه اش گفت وگو با سرمربی تیم نیست، گفت : سرمربی باید روانشناس باشد و با گفت و گو با بازیکنان، مشکلات آنان را برطرف کند.
مدافع استقلال درباره دیدار این تیم مقابل سایپا افزود : خوشحالم با کسب هر سه امتیاز این دیدار بار دیگر به صدر جدول رده بندی بازگشتیم.
تیم استقلال تهران دوشنبه شب در هفته هشتم لیگ برتر باشگاه های ایران با یک گل از سد سایپا البرز گذشت.
خوشحالي استقلالي ها بعد از گل(عکس)
بفرمائیدنقل قول:
حاشیه سازی شروع شد خیر سرش بازیکنه باتجربه س
با تمام نفرتی که از آقای بزر گوار شاهینی دارم ولی اون اجازه نمیده بازکن توی کارش دخالت کنه درست مثله سرنوشت مهدی کیانی مظلومی هم باید با جدیت برخورد کنه, حالا نه با طرز گفتار اون بزر گوار ولی باید با جدیت برخورد کنه
از رائول که بزرگتر نیست!!! اسطوره ی رئال بود
آرش برهاني: خيلي بد بازي كردم/ بايد به من اعتماد شود/ همه بازيكنان از نيمكتنشيني بدشان ميآيد
سايت گل ـ آرش برهاني مهاجم سرعتي استقلال بعد از 5بازي از ابتدا در تركيب ثابت تيمش قرار گرفت ولي يكي از روزهاي بد فوتبالياش را پشت سر گذاشت. او در مورد اين مسابقه، عملكرد خودش و مسائل مختلف ديگر به سوالات خبرنگار سايت گل پاسخ ميدهد.
خيليها معتقدند استقلال ـ سايپا بازي قشنگي نبود. نظر خودت چيست؟
اصلا بازي قشنگي نبود. دليلش اين بود كه سايپا خيلي فشرده و دفاعي بازي كرد. يكي از دلايل ديگر اين بود كه تيم ما بعد از پيروزي در دربي آنطور كه بايد و شايد، روي دروازه حريف فشار نياورد.
عملكرد خودت را چطور ارزيابي ميكني؟
به هيچ عنوان راضي نيستم. خيلي بد بازي كردم و يكي از روزهاي بد فوتباليام بود. اصلا فكر نميكردم چنين شرايطي داشته باشم.
دليلاش چه بود؟
تيم ما روي دروازه حريف زياد فشار نميآورد و اين باعث شده بود صاحب موقعيت نشوم از طرفي سايپا دفاعي بازي ميكرد و همه چيز دست به دست هم داد تا خوب بازي نكنيم.
بازيكنان نيمكتنشين استقلال اعتراضها را شروع كردهاند. اين موضوع آرامش را از تيم شما دور نميكند؟
تمامي بازيكناني كه فصل گذشته در استقلال بودند و امسال هم در تيم ماندن، بازيكنان بزرگي هستند و نيمكتنشيني براي آنها سخت است. البته فكر نميكنم بازيكني به صورت غيرمحترمانه اعتراض كرده باشد. به هر حال استقلال در هر پست سه، چهار بازيكن خوب دارد و بايد اين موضوع به گونهاي مديريت شود.
مثل اينكه نيمكتنشيني در عملكرد تو هم تأثير گذاشته؟
دقيقا همينطور است. من بعد 5بازي فيكس بازي كردم و از شرايط ايده آل دور بودم. يكي از دلايلي كه نتوانستم خوب بازي كنم همين است.
تو هم از نيمكتنشيني ناراحتي؟
تمام بازيكنان از نيمكتنشيني بدشان ميآيد. دوست دارم به من اعتماد شود تا بازي دلخواهم را انجام دهم. وقتي با استرس بازي كنم و اعتماد به نفس نداشته باشم مطمئنا كارآيي لازم را نخواهم داشت.
به نظرت استقلال قهرمان ميشود؟
ما تيم بسيار خوبي داريم ولي زود است از حالا درباره قهرماني حرف بزنيم.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2011/09/27/2684977/%D8%A2%D8%B1%D8%B4-%D8%A8%D8%B1%D9%87%D8%A7%D9%86%D9%8A-%D8%AE%D9%8A%D9%84%D9%8A-%D8%A8%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%8A-%D9%83%D8%B1%D8%AF%D9%85-%D8%A8%D8%A7%D9%8A%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D9%86-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%AF-%D8%B4%D9%88%D8%AF-%D9%87%D9%85%D9%87
پ.ن
در تمرينهايي كه پشت درهايه بسته انجام ميشد ميداودي بي نظمي كرده و اخراج شده ولي خوشبختانه دوربينو خبرنگاري نبوده.مثله اينكه با حرفهايه كيروش جوگيرو هوايي شده(همون كه گفته اميد من براي جام جهاني تويي)دليل نيمكت نشينيش هم همون مساله بوده.وقتي به بازي هم اومد خيلي بي انگيزه بود.....
بخشی از گفتگوی ناصر حجازی در اواخر فرودین 1390 پیرامون انتخاب اعضای هیات مدیره
ناصر حجازی در بخشی از گفتگو با پورتال شخصی خود در تاریخ 31 / 01 / 1390 در ارتباط با نحوه انتخاب و کارایی هیات مدیره استقلال صحبت کرده بود که حال بعد از انتخاب اخیر اعضای هیات مدیره باشگاههای استقلال و پرسپولیس بدون هیچ توضیحی صحبتهای اسطوره فوتبال ایران را مرور می کنیم :
" استقلال نیازی به هیات مدیره ندارد.در ایران رسم بر این است که یک عده بیکار که دوست و رفیق مقامات هستند ، بعنوان اعضای هیات مدیره انتخاب می شوند وگرنه در تیمهای مطرح دنیا اعضای هیات مدیره بر اساس تخصص و تواناییهایشان انتخاب می گردند و از هیچ کوششی برای موفقیت تیم دریغ نمی کنند.اگر بر اساس قوانین کنفدراسیون آسیا در انتخاب اعضای هیات مدیره اجباری است ، اجازه دهید فتح اله زاده این انتخاب را انجام دهد تا در کارش دخالت نشود و در غیر این صورت ، عده ای را بصورت صوری انتخاب نمایید ، رستورانی خوب را هر از گاهی برایشان انتخاب کرده تا آنجا چلوکبابشان را صرف کنند و بروند دنبال زندگی اشان و در کار مدیرعامل و زیر مجموعه وی دخالت نکنند."
مطالب فوق بخشی از صحبتهای ناصر حجازی پیرامون هیات مدیره باشگاه استقلال بود که حال اکثر کسانی که چند سال قبل باعث حذف استقلال از جام باشگاههای آسیا شدند در همان سمت در هیات مدیره یا سمتهایی بالاتر از قبل در قسمتهایی دیگر مشغول بکار هستند و در باشگاهی چون پرسپولیس علیرغم وجود پیشکسوتانی تحصیلکرده ،شاهد حضور کسانی هستیم که به احتمال بسیار مجموع تحصیلات دو نفر از آنها در نهایت دیپلم است در حالیکه استفاده از تجربیات چنین افرادی در کمیته فنی یا مشابه است نه در هیات مدیره که باید به فکر تامین منابع مالی ، درآمد زایی و ایجاد و پیگیری سیاستهای باشگاه به شیوه کاملا علمی و مدرن باشد.
کد:http://www.nasserhejazi.ir
برادر shining این قضیه امضات چیه؟!!! :18:
متشکر از جوابت
اما منظورم اینه که به خاطر حرف موسوی از تیم ملی خداحافظی کرده؟
نامه فرهاد مجیدی برای خداحافظی از تیم ملی : نمی خواهم کسی به سرنوشت من دچار شود !
فرهاد مجیدی کاپیتان استقلال که در دو اردوی قبلی تیم ملی از سوی کارلوس کیروش به تیم ملی دعوت شده بود، امروز از بازیهای ملی خداحافظی کرد. این بازیکن ۳۵ ساله در حال حاضر در تیم فوتبال استقلال بازی میکند و با هفت گل زده در رده دوم جدول گلزنان لیگ برتر قرار دارد.
مجیدی برای تیم ملی ۴۵ بازی انجام داده و موفق شده در این بازیها ۱۰ بار گلزنی کند.
فرهاد مجیدی در نامهای به علی کفاشیان رییس فدراسیون فوتبال خداحافظیاش را از بازیهای ملی اعلام کرده است.
در این نامه آمده است:
"سلام علیکم
احتراما، همانطور که استحضار دارید اینجانب از سنین جوانی و بیش از ۱۵ سال است که در خدمت تیم ملی فوتبال ایران بوده و بارها افتخار پوشیدن پیراهن مقدس "ایران اسلامی" را داشتهام.
با توجه به برگزاری مسابقات جام جهانی فوتبال در سال ۲۰۱۴ و عدم حضور احتمالی اینجانب در آن مسابقات به دلیل وضعیت سنیام و حضور جوانان توانمند، جویای نام و مستعد در سطح اول فوتبال کشور، بدینوسیله علیرغم میل باطنی از ادامه حضور در تیم ملی عذرخواهی میکنم.
حضور در تیم ملی و شاگردی استادی چون کارلوس کروش افتخاری است که همیشه در زندگی ورزشیام ماندگار است.
بی شک جوانان با انگیزهای چون کریم انصارفرد، میلاد میداوودی، سید ایمان موسوی، محمد نزهتی، میلاد زنیدپور و ... از اعتبار و آبروی فوتبال ایران عزیز دفاع خواهند کرد؛ جوانانی که شاید با حضور امثال مجیدی به سرنوشت بنده حقیر در گذشته دچار شده که در عین جوانی و آمادگی فنی از حضور و خدمت در تیم ملی فوتبال محروم شدم.
با تمام علاقه و ارادت قلبیام به تیم ملی و پرچم مقدس ایران، همچنان خود را "سرباز وطن " میدانم و در سال ۷۵ با اعتماد سرمربی وقت (آقای محمد مایلی کهن) با حضورم به تیم ملی خدمت می کردم و امروز با عذرخواهی و سپردن جای خود به جوانان، به تیم ملی خدمت بیشتری انجام دادهام.
امید است با حمایتها و تلاشهای جنابعالی، مسئولان ورزش کشور، درایت کادر فنی و دعای خیر مردم فهیم و عزیز، تیم ملی فوتبال به جام جهانی صعود کرده و دل میلیونها ایرانی را در جای جای کره خاکی شاد کنند.
خواهشمند است مراتب اعتذار مرا به هر نحو که صلاح میدانید به پیشگاه مردم شریف ورزش دوست برسانید تا در جریان قرار گرفته و موجب شرمندگیام فراهم نشود.
در پایان لازم میدانم از هواداران عزیز، مربیان، کارشناسان، ارباب جراید و رسانههای گروهی که همواره با نظرات و انتقادات خود، مرا حمایت و راهنمایی کردهاند صمیمانه سپاسگزاری کنم.
به امید صعود تیم ملی به جام جهانی و خوشحالی تمام ملت عزیز ایران.
bordobakht