خیلی قشنــــــــــــــــــــــ ـــــــگ میدو ههه ....
ایول...
Printable View
خیلی قشنــــــــــــــــــــــ ـــــــگ میدو ههه ....
ایول...
بازی که من خریدم 3 تا dvd بود و تو بخش داستانی مشکلی نداره ولی تو special ops فقط بخش missions رو باز می کنه و survival که می زنم صفحه سیاه می شه میاد بیرون کسی می دونه مشکل از کجاست؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر یکی از فایلها رو پاک کردننقل قول:
چند گیگه فایل کل بازی؟
چون معمولا 4تا دی وی دی دیدم و حجمش 13.8
جالبه اولش قبل اینکه ویدئو رو ببینم تعجب کردم و داشتم باور می کردم! : دینقل قول:
دوستان یکی از با کیفیت ترین انیمیشن های کل بازی های کامپیوتری رو در این گیم دیدم :18:: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا عالیه، اصلا فکرشو نمیکردم بتونن این قدر زیبا بالا رفتن از پله ها رو شبیه سازی کنن انگار داشتم فیلم Avatar رو نگاه میکردم... :31:
پیروز باشید.
کلا بازی ها رو دقیق بررسی کنیم این مشکلات رو هم می بینیم دیگه
اگه نسبت به بازی ها تعصب خاصی نداشته باشیم خیلی از مشکلات اونا رو می بینیم و این بازی هم مطمئنا بدون مشکل نیست و باید واقع بین بود و بهتره همین جوری نیام لقب های مختلف عجیبی به بازی ها بدیم...
من دی وی دی های اورجینالش رو گرفتم 4000 ت به گفته یارو 4 تا دی وی دی اورجینال، وقتی رفتم خونه بازش کردم با کمال تعجب دیدم سه تاست، موقع نصب گفت دی وی دی 4 رو قرار بده!! مجبور شدم از یکی از دوستان که گرفته بود 4 رو رایت کنم!!
خدا خیرت بده، اون اوریجیناله ایرانیه:31: بازی اصل حدود 70 80ت در میادنقل قول:
چون روی دیسکش عکس بازی رو میندازن میگن اوریجینال، وگرنه همون کپیه خودمونه:31:
:دینقل قول:
اون که بله... معلومه، ولی یهو جالب بود برام این چرا این طوری راه میره :27:
یه بار هم Load کردم دوباره همین طوری شد... بعد Restart Mission کردم دیگه نشد :دی
یارو مثل شتر مرغ میاد بالا از پله ها!!!: دینقل قول:
واقعا عالیه، اصلا فکرشو نمیکردم بتونن این قدر زیبا بالا رفتن از پله ها رو شبیه سازی کنن انگار داشتم فیلم Avatar رو نگاه میکردم...
دو تا مرحله رفتم سه تا اچیومنت
فوق العاده هست:5:
هیجان گیم پلی صدا همه چی:11:
الان وقت ندارم بعدا کامل توضیح میدم
راستی قضیه راه رفتن و شترمرغ چیه؟:21:
من با کنسول بازی میکنم اونم همینه؟
کرک reloaded و از تو تاپیک مشکلات نصب دانلود کن و تو فولدر بازیت بریز مشکلت حل میشهنقل قول: