مشخصات این laptop رو میخواستم
Pavilion dv6-6091
و تفاوتش با 6090ee تو چه چیزهایی هست
مرسی
Printable View
مشخصات این laptop رو میخواستم
Pavilion dv6-6091
و تفاوتش با 6090ee تو چه چیزهایی هست
مرسی
دوست عزیز به دلیل این که فرمت هارد Dynamic هست هیچ نرم افزار و حتی منوی کلاسیک نصب وبندوز هم قادر به شناختن کل ظرفیت هارد نیست و شما نمی تونین تغییری در پارتیشن به لحاظ ایجاد New Volume ایجاد کنین...نقل قول:
می تونین از طریق لینک زیر فرمت هارد رو به Basic تغییر بدین....
کد:http://downhotfile.info/software/76653-dynamic-disk-converter-professional-30-cracked.html
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
بله دوست عزیز محدودیتی در در Restoring وجود نداره..................نقل قول:
دوست عزیز اول گرافیک رو روی حالت High-Performance یا اختصاصی قرار بدین بعد کلیک راست کنین و وارد Graphic Properties بشین...نقل قول:
و از طریق Preference وارد Hot key بشین و تغییرات مورد نظر رو اعمال کنین....
تا اندی و 5 سال.......نقل قول:
بایوس مربوط به تمام مدل های Dv6 و Dv7 به روز شده و تمام کسانی که این مدل ها رو دارن حتما فایل زیر رو Down کنن ....
بدون توجه به مدل....
کد:http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-96635-1&cc=emea_middle_east&dlc=en&lc=en&os=4063&product=5062481&sw_lang=
سلام
چرا باید درایو رو ریموو کنیم؟نقل قول:
زمانی هم که این کار رو انجام دادین باید درایو D رو که حاوی تمام فایل ها و اپلیکیشن ها مربوط به ریکاوری هست کاملا Remove کنین...
من در disk managment نگاهی انداختم قسمت type نوشته که basic هستنقل قول:
دوست عزیز به دلیل این که فرمت هارد Dynamic هست هیچ نرم افزار و حتی منوی کلاسیک نصب وبندوز هم قادر به شناختن کل ظرفیت هارد نیست و شما نمی تونین تغییری در پارتیشن به لحاظ ایجاد New Volume ایجاد کنین...
می تونین از طریق لینک زیر فرمت هارد رو به Basic تغییر بدین....
چیکارش کنم؟
ممنون
به دلیل این که بعد از گرفتن ریکاوری باید هارد رو پارتیشن کنین و دیگه دلیلی بر وجود چنین درایوی نیست....نقل قول:
ببینید دوست عزیز فقط درایو C یا primary به صورت Basic هست و بقیه ظرفیت هارد Dynamic هست...
به این دلیل هست که نمی تونین درایو جدیدی بسازین و فقط می تونین Size درایو C رو تغییر بدین....
سلام
من نرم افزاری که گفتین دانلود کردم ولی هیچ درایو dynamic پیدا نکرد
حالا چیکار کنم؟
ممنون
چطور ممکنه؟؟؟نقل قول:
شما تا زمانی که فرمت هارد رو تغییر ندین نمی تونین پارتیشن کنین ....
این برنامه درایو Logical رو نمی تونه شناسایی کنه چون قبل از تغییر فرمت اصلا نمی تونین درایوی بسازین و فقط می تونه ظرفیت کل هارد رو بشناسه و فرمت اون رو تغییر بده....
با یک نرم افزار جدید پارتیشن چک کنین ببینین می تونه هارد رو بشناسه یا نه....
اگر Basic باشه باید بتونه بشناسه ....
از طریق منوی نصب ویندوز هم چک کنین ....
بازم سلام
منم تو همینش موندمنقل قول:
چطور ممکنه؟؟؟
تنها کاری که من کردم درایو c رو گذاشتم 50 گیگ بقیش بدون پارتیشن بندی هستنقل قول:
شما تا زمانی که فرمت هارد رو تغییر ندین نمی تونین پارتیشن کنین ....
می ترسم باز اینکار رو بکنم مثل بار قبل پارتیشن ها simlple بشن و دوباره کل هارد به هم بریزهنقل قول:
از طریق منوی نصب ویندوز هم چک کنین ....
راه دیگه ای هست؟
:11: