راهنمايي بيشتر در خصوص گارانتي ... لطفا
5- اگر دسترسی به دبی و نمایندگی که ازش خریدید دارید همیشگی گارانتی داخلی مزخرفه ... کلا لپ تاپ شما رو تا از داخل نخرید گارانتی نیست ! :31: پس باید حتما از شرکت ایران رهجو یا امرتات بخرید تا گارانتی بشه
کلا گارانتی های داخلی همه مزخرفند :2:
======================
اين فروشنده هايي که اجناس توليدي امريکا رو با 50 تا 80 تومان گارانتي ميکنن چي مقبول و درسته کارشون يا الکي و "ماست مالي زاسيونه" ؟ (ايران رهجو مدعي هست محصولاتي که سري ساخت 3 رقمي دارند مثل fw 190 ... بدليل تحريم ايران و توليد امريکا قاچاقي وارد ميشن و ايران رهجو صرفا محصولاتي که براي کشور هاي عربي توليد ميشه با سري ساخت 2 رقمي مثل fw13.. رو وارد و گارانتي ميکنه)
اين محصولي که من خريدم رو بايد جايي غير امرتات ويا ايران رهجو گارانتي کنم (شرکتي) بلکه مجبورم بصورت يکساله 60 تا 80 توماني (فروشنده ) آيا معتبر و کارا هست پيشنهادتون چيه؟ اگر طبق گفته شما گارانتي داخلي مزخرفه که تا حدودي خودم هم بهش واقفم چه کنم ، نظر خودم اينه که پولشو ندم !! وبا گارانتي اينترنشنال بگيرم
اصل مطلب اينه که دارن برام از خارج از کشور ميارن رفتم با يکي دو تا از فروشنده ها (مشهد) صحبت کردم گفتن اگر رجيستر نشده باشه مشکلي نداشته باشه ؛ رجيستر، چک ،تست و با 50 تا 80 تومان گارانتي ميکنن...
اگر فرماليته است و ارزش نداره که اين کار و نکنم ، خيلي ها ميگن "سوني اونم امريکا ! يه تکه کاغذ گارانتي ميخاي چکار":41: