کسی میدونه برای ریختن 6میلیون پول از طریق شبا از بانک پاسارگاد به مسکن آیا کارمزد کم میشه.
ممنون
Printable View
کسی میدونه برای ریختن 6میلیون پول از طریق شبا از بانک پاسارگاد به مسکن آیا کارمزد کم میشه.
ممنون
استفاده از خدمات شبا در هیچ بانکی کارمزدی نداردنقل قول:
با سلام .
اساتید "سودِ علی الحساب" یعنی چی ؟ محاسبه اش چه جوریه ؟
یه چیز دیگه این متمرکز و غیر متمرکز یعنی چی ؟
با تشکر
یه سوال من یه چک 1.5ملیونی برای امروز داشتم که حامل است وچک بانک ملی ولی تو حساب طرف پول نیست باید چی کار کنم؟
سلام.
دوستان این سپرده گذاری طلا که میگن چیه ؟طرف خود طلا رو میده به بانک ؟ بعد چه سودی داره براش ؟چه بانک های معتبری این کار رو انجام میدن ؟ کسی این کار رو کرده و نتیجه ـش رو از زبون خودش بگه ؟
========
من 8 میلیون طلا داشته باشم بهترین کاری که میتونم بکنم باهاش چیه تا پولم بیشتر بشه؟
سلامنقل قول:
. اگه هدفتون سرمایه گذاری دراز مدت هست فقط بذارینش کنار و منتظر بشید .
این هم مدرک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین سرمایه گذاری برایِ آینده ی دور , طلا (شِمش و سکه ) و زمین و مِلکِ سنددار داخلِ محدوده.
با طرف تماس بگیرید که توی حسابش پول نیستش و بهش بگید که حسابش رو پر کنه اگر این کار رو نکرد و در صورت تمایل میتونید چک رو برگشت بزنید فکر کنم اگر بیشتر از سه روز از تاریخ چک بگذره حالت کیفریش رو از دست میده و حالت حقوقی پیدا میکنهنقل قول:
طلا رو میدی و فکر کنم مثل سپرده گذاری پولی هستش ولی به جاش طلا میزاری و وقتی طلا گرون بشه بهتون سود بیشتری میدن بانک صادرات این کار رو میکرد فکر کنم این طرح رو جمع کرده چون خیلی ها توی این طرح ضرر کردن و اصلا توصیه نمیشهنقل قول:
سلام.
دوستان این سپرده گذاری طلا که میگن چیه ؟طرف خود طلا رو میده به بانک ؟ بعد چه سودی داره براش ؟چه بانک های معتبری این کار رو انجام میدن ؟ کسی این کار رو کرده و نتیجه ـش رو از زبون خودش بگه ؟
========
من 8 میلیون طلا داشته باشم بهترین کاری که میتونم بکنم باهاش چیه تا پولم بیشتر بشه؟
شما اگر هدفت بلند مدت هستش همون طلا رو نگه دار و توی زمان که قیمتش رفت بالا بفروش ولی اگر هدفت کوتاه مدت هستش که دائم باید خرید و فروش کنی البته باید بتونی زمان افزایش و کاهش رو تشخیص بدی که کار راحتی نیستش و نیاز به تجریه داره .
سود علی الحساب یعنی شما به صورت علی الحساب توی سودی که ما قرار هست در آینده بکنیم شریکی و اگر ضرری کنیم هم شما شریکی و توی بانک داری اسلامی مشارکت توی سودی که از قبل 100%تضمین شده باشه حرام و ربا به حساب میاد برای همین بهش میگن سود علی الحسابنقل قول:
با سلام .
اساتید "سودِ علی الحساب" یعنی چی ؟ محاسبه اش چه جوریه ؟
محاسبه اش به این صورته که هر ماه بر اساس اون درصدی که توی قرار داد مشخص شده به شما سود ثابتی میدن و در پایان مدت قرار داد مابه التفاوت سود علی الحساب و سود اصلی رو که بهش سود قطعی قرار داد هم میگن به حساب شما واریز میکنند .
این طلا فروش ها بهشون بگی طلاها رو واسم وزن کن پولی هم بابتش ازت میگیرن ؟بگی تو فاکتور برام گرم هاش رو هم بنویس میکنن ؟
ترازوهاشون همه دقیقا ؟امکان داره ترازو یک طلافروش نامیزان باشه ؟
ترازو هاشون به گرم نشون میده یا مثقال ؟ هر مثقال چند گرمه ؟
چند تا سایت خوب هم برا قیمت طلا و دلار بدین لطفا.
ببخشید دیگه سوالم زیاد شد .
یعنی چی که اگه سه روز از تاریخ چک بگزره حالت حقوقی پیدا می کنه؟