شما قبل از عكس گرفتن لنزت رو تميز كردي؟ اين ماتي اي كه من ميبينم از كثيف بودن لنزه ها!نقل قول:
Printable View
شما قبل از عكس گرفتن لنزت رو تميز كردي؟ اين ماتي اي كه من ميبينم از كثيف بودن لنزه ها!نقل قول:
چییییییییییییییییییییی؟؟؟ غیر منطقی میزنه ها!!! این بدبخت 1 گیگاهرتز تک هسته ای سی پی یو داره + 512 تا رم... یعنی چی؟؟؟ چه انتظاری از این گوشی دارین؟؟؟ بییییییخییییییییال : دینقل قول:
این یه نقل قول از بچه های موبایلستان براتون میزارم:
دیروز این گوشیرو با گارانتی بصورت وکیوم خریدم مشکی 540 . از دیروز که باهاش کارکردم اینا دستگیرم شد :
اگه باهاش زیاد کار کنید باطریش 1 زور بیشتر دووم نمیاره
سرعت سخت افزاری و کیفیت تصویر واقعا عالیه . صفحش تقریبا مثل ریتانای آیفون میمونه زاویه دیدش کمه ولی زیاد محسوس نیست
دوربینشم خوبه ولی بنظرم فیلم برداریش حرف نداره . مخصوصا برای جاهای تاریک و کم نور
از نظر کیفیت ساخت هم خوبه و بسیار سبک و خوش دسته
اینم بگم که داخل جعبش کابل hdmi بود + محافظ صفحه
با hdmi گوشیرو متصل کردم به یه تلویزیون HD Bravia sony . شما میتونید بدون اینکه گوشی رو لمس کنید باهاش کار کنید به وسیله کنترل تلویزیون . خیلی جالب بود کف کردم براش
---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:29 AM ----------
تا جایی که من میدونم ارک از بهترینهای تک هسته ایه که فعلا با توجه به قیمتش (۵۳۰) بهترین گوشیه بازاره که رقیب نداره. جالب اینجاست به اداعای سایتهای مختلف (gsmarena) ال سی دی خیلی خوبی داره (brightness & contrast). درسته که زاویه دید کمی داره ولی در عمل گوشیو مستقیم نگاه میکنید و نه با زاویه! تو تستهای مختلف(gsmarena) و تو شرایط یکسان ارک بیشترین باطریو بعد از ایفون داره. از نظر عکاسی و فیلمبرداری بعد از گلکسی اس ۲ بهترینه. تنها ایرادی که وارده تک هسته ای بودنشه که حالا حالاها در عمل فرق انچنانی با رقباش نداره.
سلام دوستان
در مورد پخش فرمت mkv بايد به دوستان بگم كه در موردش گفته بودم به راحتي پخش مي كنه دچار اشتباه شدم يعني با دقت زياد فهميدم در موقع پخش ميشه گفت يه مقدار مكس مي كنه هر ثانيه البته زياد محسوس نيست ولي با دقت زياد مشخص ميشه:41:
اولا fullhd را اصلا باز نمیکنه
حتی اگه mp4 باشه
mkv هم اگه اچ دی باشه نمیتونه درست باز کنه
دوستانی که ادعا دارند ثابت کنند
واقعن عکسبرداریش این قدر بده؟ لطفن یه فیلم هم بذارید تا دانلود کنیم ببینیم سرعتش چجوریه؟ و البته کیفیتش.
راستی هرکی تونست از صفحه ی تلویزیون که درحال پخش فیلمی هست عکس یا فیلم بگیره تا ببینیم اونجا چجوریه؟ فقط یادتون باشه که روی کادر تلویزیون زومش کنین که حاشیه ها نیفته... میخوام ببینم میتونه زاویه رو تشخیص بده یا تصویر رو بصورت واید میگیره.
و با چه سیم کارتی باهاش به اینترنت متصل شدین؟
vpn رو خودتون نصب کردین روش؟ کالکشنش رو چی؟
ممنون:11:
دوستان شما هم گیر دادین به این HD ها :دی حالا چه فرقی می کنه 720P باشه یا 1080P مهم پخش کردن فیلم با یه فرمت رایج و با یه کیفیت مطلوب هست
اخه شما دوستان چند بار می خوایید یه فیلم 1080 تو گوشی نگاه کنید (یا تو همون گوشی های دو هسته ای) بعد یه چیز دیگه هم هست تو یه صفحه نمایش 4.3In اصلا به نظرتون 1080 حال میده؟
من 4 روز با این گوشی کار کردم.
در مورد باطری بگم همه آندروئیدها فعلا مشکل باطری دارن.باطری 2000 میلی آمپر هم بزارین روی این گوشیها با استفاده سنگین هر روز باید شارژ شوند. خود آیفون4 هم که داشتم با استفاده سنگین هر روز تو شارژ بود.
اگه میخوان بخرین با قیمت 480 تومن میتونم بگم گزینه خیلی خوبیه واسه خرید.
فقط تو پخش فیلمها لگ دیده میشه توش که اونم بخاطر تک هسته ای بودن سی پی یوشه.
یکی هم کیفیت ساختش زیاد تعریفی نداره اون سنگینی خاص و کیفیت خوبی که گوشیهای نوکیا دارن من تو هیچ گوشی ندیدم.
کسی قیمت جدیدی نداره؟
این گوشی چند تا led داره ؟ یکی بالاشه ؟ یکی کنار سوکت شارژش ؟