اگه توی زندگیت جفت شیش اوردی زیاد خوشحال نشو :41:
Printable View
اگه توی زندگیت جفت شیش اوردی زیاد خوشحال نشو :41:
سلام.ببخشید این تجربه رو میگم یه کم بی تربیتیه
قبل از امتحان دادن حتکا یه سری به دستشویی بزنید ببینید کاری ندارید.سر امتحان شبکه یهو بدجوری گرفت و مراقب هم نمیزاشت برم دستشویی .مجبور شدم کمتر فکر کنم به جوابا و زودتر خلاص بشم
اگه خواستی ازدواج کنی اگه چشم روی معایب بزرگ طرف مقابلت بستی مطمئن باش همون معایب بعد از ازدواج مثل خار تو چشمت هستند !
برای اینکه مشکلات امروزت رو فراموش کنی و زیاد غصه نخوری به این فکر کن که یهروزی تموم میشن.همونطور که غصه ها و مشکلات قبلیتون تموم شدن و الان بهشون میخندی
اگه کسی تو جمع باهاتون شوخی کرد تو جمع ناراحتی خودتون رو بروز ندید .اینطوری همه شما رو فردی ضعیف و زود رنج میشمارند
سلام
یه تجربه که جدیدا به درد میخوره به خصوص با گران شدن همه چیز
سعی کنید اگر با کسی میخواهید برید بیرون و دانشجو هستید قبل این که هزینه ای کنید یک نفر رو به عنوان مادر خرج انتخاب کنید و دنگی دونگی کار رو به پایان برسانید
چون معمولا بعضی ها تو رو در وایسی گیر می کنند و خرج می کنند با این که چیزی ندارند
چون مرام ما ایرانی ها این هستش برای نرفتن ابرو از همه چیز مایه می گزاریم
پس همیشه قبل مسافرت یا ......... طی کنید
در ضمن اگر ته حساب خودتون مبالغی مثا 2350 تومان مونده با استفاده از امکان جدید سایت ایرانسل میتونید عین 2350 تومان رو شارژ بخرید تا پول خرد ته حسابتون نباشه
حتما تو دوران زندگیتون
- یک ساز رو انتخاب و یاد بگیرید
- یک ورزش رو انتخاب و ادامه بدید
من تجربش نکردم این موردای بالارو اما گفتم . چون که تجربه مفیدیه!
در ضمن سعی کنید فرزندانتون رو تا می تونید از بچگی عادت به کتاب خوندن بدید ! فرهنگ کتاب خونی رو تو خانوادتون زیاد کنید...خیلی مهمه بنظرم
توی این دوره زمونه
به هر کی خوبی کردی جوابتو با بدی میده و تا اخر با .... حالتو جا میاره و نهایتش میگه تو برام اصلا چه کار کردی !
به هر کی احترام بگذاری فکر میکنن که خودشون شاه هستن و منی که احترام میگذارم جارو کش در خونشون !
ا
هر چیزی و هر کسی همون اندازه که خوبِ ، همون اندازه هم بدِ.
یه تجربه برای دانش آموزان و دانشجویان عزیز که این روزها درگیر امتحان هستند....
علیرغم اینکه همه کارشناسها یه حرف کلیشه ای دارند و اون اینکه : یک شب مونده به امتحان درس خوندن رو متوقف کنید
ولی من میخوام بهتون بگم درست تا لحظه ای که برگه های امتحانی میخواد توزیع بشه به درس خوندن ادامه بدید...
هیچوقت کتاب و جزوه رو زمین نذارید... اینجوری ذهنتون هم حسابی گرم میشه و چه بسا یکی دوتا سوال هم از همون چیزی که پنج دقیقه پیش خوندید بیاد
پس درست تا لحظه توزیع اوراق امتحانی جزوه ها رو با دقت بخونید.... نتیجه اش رو میبینید.
به نظر من اگه ادم خودشو خوب بشناسه و به خودش و خدا اعتماد کنه جفت شیش که هیچی همش شیش میاره:46:
البته باید تو زندگی فرق شیش و یک رو بدونیم تا خدایی نکرده با خدا سوء تفاهم پیدا نکنیم
یادتون باشه تو زندگی هیچ کس صفر نمیاره:46:
خودتون و بقیه رو دوست داشته باشین:11: