دوستم من موبایل دوربین دار اورده بود ادای فرماند رو هم درامورده بود فقط 15 روز اضاف زدن و پاسگاشو بردن نزدیک بومهن همین
Printable View
دوستم من موبایل دوربین دار اورده بود ادای فرماند رو هم درامورده بود فقط 15 روز اضاف زدن و پاسگاشو بردن نزدیک بومهن همین
همین ؟!!:31: نابود شد طرف:41:نقل قول:
نقل قول:یکی از بچه های مام آورده بود . حفاظت گرفتش و 7 روز اضاف و این صحبتا و کوشی رو هم نمیدادن بهش . که به فرمانده گفت قضیه رو اونم زنگ زد به بچه های حفاظت و کلی براشون قاطی کرد که غلط کردین از سرباز من گوشی گرفین ندادین بهش و کلیم فحش داد بهشون اونام گفتن بفرستش بیاد گوشیشو بگیره . رفیق مام رفت گرفت و فقط 7 روز اضاف خورد که اونم فرمانده گفت میفرستمت مرخصی برو حالشو ببر ;-)نقل قول:
من خودم کرمانشاه ف شهرستان بودم. از سرباز گوشی میگرفتن بدون دوربین 15 روز و با دوربین 30 روز براش اضاف میزدن.
موارد خواص هم بود مثلن از بچه های عقیدتی یکیشون گوشی دوربین دار داشت براش فقط 10 روز زدن
یا از کسی سه بار گوشی گرفته بودن براش دو ماه زدن.
نقل قول:
برگ سبز براي سپاه آموزش نداره ولي براي ارتش و نيروي انتظامي بايد اموزشي رو بري و به جاش دو ماه از خدمت كسر ميكنن.
سلام
دوستان من الان01آموزشی ام رشته ام الکترونیکه میخواستم ببینم اولا دوره کد دارم یانه دوما من شاید یه8 ماهی بتونم کسر خدمت بسیج بگیرم کی باید اقدام کنم اگه از یگان باید بیوفتم دنبالش چه جوریه باید چه نامه ای بگیرم چه مراحلی داره بطور کامل ممنون
به به ادم کیف میکونه این همه بچه ها عاشق خدمت هستن
ایول بابا اگه امریکا بدونه که بچه ها با چه عشقی به خدمت میرن
یا چه عجله ای دارن ((که اون دوست عزیز میگه اقا من 1 هفته شود جوابی برام هنوز نیومده))
فکر ایران از سرش بیرون میکونه
که چی مثلا الان ؟ چه ربطی داره به این تاپیکنقل قول:
سلامنقل قول:
دوره کد رو که نمیشه از اینجا مشخص کرد عزیزم که بگیم کد میخوری یا نه بعد هم شما دوره کد بخوری زیاد نترس باور کن مزایای خوبی داره :20:
من خودم دوره کد سلاح خوردم 25 روز همدان خوردم خوابیدم بهترین لحظات عمرم رو داشتم و 20 روز هم مرخصی بعدش که هیچ نیروی وظیفه ای اینقدر مرخصی بهش ندادند
دوما اینکه شما کسری زیادی داشته باشی دوره کد نمیخوری
و دوره کد مال کسانی هست که کد مازاد هستند
برای کسری خدمت هم ,هم توی آموزشی و هم توی یگان میتونی اقدام کنی باید مدارک بسیجی فعالت و... رو براشون ببری بازم وارد یگان یا آموزشی که شدی از نیروی انسانی میتونی سوال کنی
نقل قول:میشه بیشتر در مورد وسایل لازم :46: توضیح بدیننقل قول:
ممنون
سلامنقل قول:
لیوان - قاشق - کش برای درست کردن گتر که اگه نبرین باز اونجا باید تهیه کنید
پتو متو هم خودشون میدن آنکادر هم اگه حرفه ای عمل کنید هیچ وقت نمیخواد به هم بزنید من یکی توی چله زمستون چون آسایشگاه گرم بود پتو روم نمینداختم و هیچ وقت هم آنکادر به هم نزدم
کرم و ... هم اگه جایی که میرین پوستتون حساس هست ببرین
صابون و شامپو و مسواک و خمیر دندون هم خودشون میدن خلاصه چیز زیادی بارتون رو فقط سنگین می کنه و بعد میمونید کجا بذارینش
آها یادم رفت یک قفل کوچک هم ببرین برای در کمدتون