خیلی بد شد گفتیم اگه خدای ناکرده آلمان نتیجه نگیره هستیم و جواب میدیمنقل قول:
اما آلمان حریفش رو به خاک و خون کشید شما نبودی که خوب جوابشون رو بدی؟
عیبی نداره از الان میتونی جواب آرژانتینیارو بدی ما هم اگه توانش رو داشتیم همراهیت میکنیم
Printable View
خیلی بد شد گفتیم اگه خدای ناکرده آلمان نتیجه نگیره هستیم و جواب میدیمنقل قول:
اما آلمان حریفش رو به خاک و خون کشید شما نبودی که خوب جوابشون رو بدی؟
عیبی نداره از الان میتونی جواب آرژانتینیارو بدی ما هم اگه توانش رو داشتیم همراهیت میکنیم
سلام یوسف
چرا بن شده بودی؟
من بعد از بازی اومدم تو فروم تبریک بگم دیدم بن شدم در حالی که هیچ کاری هم نکرده بودم !!
اگه دست غیب اذیت نکنه با تمام وجود از تاپیک آلمان با کمک ژمنهایی همچون شما حمایت ودفاع خواهیم کرد،دوست ژرمنی من.نقل قول:
---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:21 PM ----------
سلام اشکان....نقل قول:
درست مثل خودم.....
نمیدونم...شاید بخاطر جلوگیری از درگیری احتمالی ما روبن کردن.
همونجور که تقاضا کردم بچه های آرژانتین تو تاپیک آلمان پست ندن
دوست دارم بچه های آلمان هم تو این تاپیک آرژانتین پستی ارسال نکنن
+
در رابطه با توهین ها و اظهارات نژادپرستانه (مثل تاپیک کدوم بازیکن زشت تره؟)
این آخرین اخطار هستش
لطفا رعایت کنید
وگرنه به حذف دسترسی کامل به انجمن
خیلی طولانی تر از 1-2 روز و 1-2 ماه منتهی خواهد شد
فکر میکنم که تو جو برد آلمان بودین متوجه نشدین دارین چی پست میدین.....:20:
ما نفهمیدیم پس این جناب چه گوارا از کجا پیداش شد؟نقل قول:
viva deutschland
خوشحالي روزنامههاي آلمان از گرفتن انتقام44 ساله از فوتبال انگليس
روزنامههاي صبح و عصر روز دوشنبه آلمان با بازتاب گسترده پيروزي پر گل تيم ملي فوتبال اين کشور مقابل انگليس، اين پيروزي را انتقام شکست مشکوک از اين تيم در سال 1966 ارزيابي کردند.
روزنامه زودويچه سايتونگدرمطلبي باعنوان افسانه گل سال ۱۹۶۶ ديگر مرد نوشت:
چيزي که دراين بازي مهمتر از پيروزي آلمان بود، پايان افسانه ۴۴ ساله و بحث داغ درباره گل مشکوک انگليس در آن بازي در بين آلمانها بود.
در ان بازي که در فينال جام جهاني ۱۹۶۶ برگزار شد، تيم آلمان در نهايت با شکست ۴ بر ۲ مسابقه را به انگليس واگذار کرد.
اين روزنامه افزود: در آن سال و در آن بازي توپ زده شده توسط جو فرست بازيکن تيم ملي انگليس ازخط دروازه عبور نکرده بود که به اشتباه توسط داور پذيرفته شد، و از آن زمان تاکنون اين گل مثل خاري در گوشت آلمان ها مانده بود.آن اتفاق اوج ناعدالتي در فوتبال در آلمان بود که با اتفاق ديروز تلافي شد.
روز گذشته در حالي که تيم ملي آلمان دو بريک از تيم ملي انگليس درنيمه اول پيش بود، توپ زده شده توسط بازيکنان تيم انگليس که از خط دروازه نيزعبور کرده بود، از سوي داور به عنوان گل پذيرفته نشد.
اين روزنامه افزود: اين بار نوبت انگليسيها بود تا چيز مشابهي را البته به شديدترين نحو تجربه کنند.
زودويچه سايتونگ در ادامه نوشت: انگليس زماني ميتواند در مقابل آلمان پيروز شود که با خود يک دروازه بان واقعي هم به همراه داشته باشد.
روزنامهوست دويچه الگماينه سايتونگ هم نوشت: ما درشرايط ناداوري بعد از ۴۴ سال باانگليس مساوي شديم ،اين باور کردني نيست .
اين روزنامه افزود: فرق ما با انگليسها اين است که آنها تا به امروز با وجود اثبات گل نبودن آن توپ ازتاييد اين مساله خودداري ميکنند، در حاليکه آلمانها قبول دارند که اين توپ گل شده بود.
روزنامه آلماني نوشت: اعتراف ميکنيم که اگر ديروز آن گل پذيرفته شده و بازي دو بر دو ميشد، حداقل انگليس ۴ بر يک شکست نميخورد. ولي اين را نيز بايد قبول کرد که اگر در سال ۱۹۶۶ خط نگهدار آن توپ را گل اعلام نمي کرد، برنده بازي کس ديگري ميشد.
به نوشته اين روزنامه، آلمان فاتح بزرگ اين بازي بود و اين پيروزي روياي اين تيم براي کسب جام جهاني را پابرجا نگهداشت.
روزنامهنويه وست فليشهچاپ بيلفلد نيز افزود: اين اتفاقات رمان فوتبال محسوب ميشوند که اين بار به نفع آلمانها تمام شد.
اين روزنامه افزود: آلمانها نبايد به خاطر اين مساله خجالت بکشند، زيرا انگليس در جام جهاني خانگي خود چنين هديه ايي را رد نکرده بود.
روزنامه فوق در پايان افزود: جوانترين تيم فوتبال تاريخ آلمان هم اکنون نيز يکي از برندگان بزرگ اين جام محسوب ميشود.
واقعآ لذت بردم از بازی آلمان
و مخصوصآ این بازی با انگلیس که دیگه...:31:
فکر میکنم آرژانتین رو هم ببره و احتمال میدم در پنالتی
نظر شما چیه؟
راستی میگم خوبه ایران نرفت و اگه میرفت 20 تا اینا میخورد و این در حالی بود که تیمهای آسیایی خیلی خوب درخشیدن
هم پهلوان هم قهرمان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]