[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس.یکی کمک کنه لطفا نمیتونم این مرحله رو رد کنم.:41:بدون تمرین با این Pistol.
اصلا رو خنجر یا Pistol نمیاد تا انتخابش کنم.
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس.یکی کمک کنه لطفا نمیتونم این مرحله رو رد کنم.:41:بدون تمرین با این Pistol.
اصلا رو خنجر یا Pistol نمیاد تا انتخابش کنم.
بچه ها من هم همين مشكل رو دارم و همه موارد رو انجام دادم و همه صفحات رو خوندم ولي تو قسمت وارد كردن يوزر و پس ارور ميده و ميگه اين قبول نيست و INCOREECT USERNAME & PASSWORDنقل قول:
خواهشا سريع جواب بديد به خدا اعصابم خرد شد و ميخوام پاكش كنم كلا:41::41::41::19::19::19:
هنوز هم تا به نت وصل نباشي صفحه دادن پس نمياد و پس رو هم قبول نميكنه
آقا درست روبروی اون در وایستا ، سمت راست که میری بالا رو نگاه کن میبینی راهو . . .میتونی E رو نگه داری از Eagle vision استفاده کنینقل قول:
---------- Post added at 04:50 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------
دوست عزیز Q رو بگیر و نگه دار بعد ماوس رو دایره وار بچرخون هرکدوم که خواستی روش با ماوس وایستا Q رو ول کن...نقل قول:
اگه نمیشه برو به Controls یه نگاه کن ببین کجا ایراد داره
دوستان اینم save بازی که 100 درصد تمام شده واسه دومین بار...
حریف میطلبیم!!!!!!!!!کد:http://www.speedyshare.com/files/21900965/Assassin_s_Creed_2_100_Percent_Completed_Save_Game_By_Me.rar
خیلی خیلی ممنون دوست عزیز مشکلم حل شد.:11:نقل قول:
ایول بابا ترکوندی...من که حیفم میاد به این زودی تمومش کنمنقل قول:
دوست جونم من كه متوجه نشدم بايد چيكار كنم اون وليو رو ريختم ابروت كردم رفت به خيلي قبل تر كه بازم حالا بايد اينجا چيكار كنم ؟نقل قول:
ميشه زحمت رد كردن اين سكانس 4 مموري 4 روخودتون بكشين من از سيو مموري 5 شما برم ممنون ميشم
الان بعد ابروت به مموري برگشته كه تو اون شهر اون كاغذ هاي روي ديوار رو بايد پاره كنه اون ماموريت جانبي حساب ميشه ؟ منظور از اون tomp چيه ؟
اقا كار خودته يه حالي بده اين مرحله رو رد كن سيوش رو بده تا ادامه بديم مرسي
کسی هست به ورژن 1.01 آپدیت کرده باشه ؟ برای من command prompt این اررور میده: program too big to fit in memory
windows7--32bit
نقل قول:سیو مموری اول سکانس 9کد:http://rapidshare.com/files/374992016/c2FlZWRfbm8_.rar.html
من هنوز هم نمیتونم سیو کنم بازیو
توی خود بازی هم چک پوینت میده ولی وقتی میام بیرون میبینم که سیو نشده.
میشه یکی از دوستان فایلهای سرور و لانچر رو که باهاش بازیو انجام داده برام اپلود کنه؟
ممنون