نقل قول:
مرسی خیلی ممنونم از پاسخ شما.....
اطلاع دارین که بین ایرانسل و مبین نت کدوم بهتره؟ یا در مورد اونم نمیشه گفت؟ چون قیمت های ایرانسل خیلی ارزونتره.......
مرسی از راهنمایی:11:
Printable View
نقل قول:
مرسی خیلی ممنونم از پاسخ شما.....
اطلاع دارین که بین ایرانسل و مبین نت کدوم بهتره؟ یا در مورد اونم نمیشه گفت؟ چون قیمت های ایرانسل خیلی ارزونتره.......
مرسی از راهنمایی:11:
چجوری؟نقل قول:
اگه تونستین به منم بگین که منم همین کارو کنم :41:
به من که گفتن نمی تونیم... امکانات نداریم !!!!
هزینه ای هم بابت این کار ازتون گرفتند؟نقل قول:
چقدر طول کشید تا اومدن و با کجا تماس گرفتید؟
دوستان منم مودم Indoor از مبین نت گرفتم، من ساکن گرگان هستم
دیشب تا همین الان سرعتم خدا بود که خیلی راضی بودم. تا الانم نخوابیدم :D همش داشتم دانلود میکردم دیروز که پول ریختم و شارژ کردم 2 ساعت که استفاده کردم قطع شد تا ساعت 11 شب..
زنگ زدم شرکت گفتم آقا این چه وضعشه هنوز 2 ساعت استفاده نکردم قطع شده .
بعد یارو گفت : =))) معذرت میخوام این دستگاه مثل تلویزیون که رو ساعت میزاری ( Sleep ) بعد خاموش میشه عمل میکنه =)) احتمالآ شما تنظیماتشو دست زدی :))) گفتم حاجی با بیشعور که صحبت نمی کنی درسته چیزی حالیم نیست اما دیگه نه اینقد ، بعد یارو گفت نه آقا اختیار داری :))) این چه حرفیه مودمو بیارید فردا درست کنیم .
من ساعت 7شب زنگ زدم اینترنت ساعت 11 وصل شد بدون اینکه دست به مودم بزنم و جاشو تغییر بدم !!
اصلآ خیلی عجیبه !!
الان که راضی ام فعلآ :D
دوست عزیز می تونی به سوالات من پاسخ بدینقل قول:
اول اینکه چه سرویس گرفتی و قیمت ماهیانش چه قدر هستش
دوم شبا سرعت دانلود چه قدر هستش
سوم روزها سرعت شما چقدر هستش
---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------
چه سرویس گرفتی که سرعت دانلودت 512 هستشنقل قول:
[QUOTE=Andaron;5536745]دوست عزیز می تونی به سوالات من پاسخ بدی
اول اینکه چه سرویس گرفتی و قیمت ماهیانش چه قدر هستش
دوم شبا سرعت دانلود چه قدر هستش
سوم روزها سرعت شما چقدر هستش
---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------
بله دوست من
من 128 گرفتم ماهیانه 20 هزار تومن + 600 تومن
( البته اگه بخوای بگیری 23 هزار تومن باید پول نصب بدی که با پول مودم میشه 123600 تومن ) ( پول زور ) :10:
شب و روز نداره دوست عزیز سرعت کلآ بالا پایین میره مثلآ الان سرعت دانلود متوسط رو 15K e که الآن خوبه خوبه یعنی اگه بخواد بالا تر بره فوقش رو 18e که واسه من که یه عمر با دیال آپ میومدم بالا زیاده چون قدرشو میدونم، خونه ی ما جایی هست که هیچ شرکتی خدمات نمیده جز مخابرات که اونجارم با دوستان آباد کردیم هر روز که آخر مارو انداختن بیرون .
بنده هم از رو ناچاری مجبور شدیم اینو بگیریم . که توصیه میشه به دوستانی که میتونن ADSL بگیرن حتمآ این کارو بکنن اما نه از مخابرات از شرکت بگیرن که حد اقل بالا پایین نداره .
دوستانی که میخوان وایمکس بگیرن حتمآ اول اطلاعات بگیرن .
خواهش میکنم!نقل قول:
والا در زمینه ایرانسل اطلاعی ندارم و خیلی بهتر است که توی تایپیک مربوط به ایرانسل سوالتون رو مطرح کنید تا به نتیجه مطمئن تری برسید!
فقط در مورد قیمت ها بگم که قیمت هاشون نزدیک به هم هستش منتها ایرانسل سرویس های با حجم پایین هم ارائه میده ولی مبین نت چنین کاری نکرده که این یکی از برتری های ایرانسل در جذب مشتری میتونه باشه!
روز شنبه همین هفته با مرکز تماس مبین نت بخش پشتیبانی تماس گرفتم.گفتم از چهارشنبه توی سرعت دانلودم نوسان شدید دارم.بعد از چک کردن پارامترهای همیشگی برام فرم پیگیری پر کرد. امروز یعنی چهارشنبه نصاب با من تماس گرفت که آقا فلان ساعت اگر خونه هستید من بیام. که سر وقت هم اومد! و ادامه ماجرا ....نقل قول:
شما اگر به پشتیبانی زنگ بزنید و یه نفر رو بفرستند به هیچ عنوان وجهی دریافت نمیکنن.یه جور خدمات پس از فروشه!!!
سلامنقل قول:
نوسان شدید که میگید یعنی چی ؟؟ سرعت تو محدوده خاصی نوسان داشت ؟؟ منظورم اینه که مثلاً یه دقیقه 110 بعد 150 بعد 70 اینطوری بود یا نه ؟؟ ممنون میشم توضیح بدید .
با تشکر
سلامنقل قول:
فکر میکنم تصویر زیر که مربوط به برنامه DU Meter هست بیانگر همه چیز باشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته : خط ماکزیمم سرعت 1 مگابیت هستش!