LG HB994 PK BLU-RAY SOUND CASTEL:1100watt,wireless speakers,usb 2.0(picture,music,video),MKV,DIVX HD,wifi,dlna,netcast,1080p up,,EXT HDD Playback [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
LG HB994 PK BLU-RAY SOUND CASTEL:1100watt,wireless speakers,usb 2.0(picture,music,video),MKV,DIVX HD,wifi,dlna,netcast,1080p up,,EXT HDD Playback [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لازم به ذکره که bluyray player اون داخل speaker(اونی که جلوی عکس هست)در قسمت بالا قرار گرفته.
چیز جالبیه.ممنون فرشاد جان بابت زحمتی که کشیدی.
Kelton Subwooferنقل قول:
Thanks to a Kelton subwoofer, the SC-PT875W outputs deep, thunderous bass sounds that make viewing a truly awesome entertainment experience. The Kelton subwoofer has two internal chambers. A drive unit mounted in the rear chamber vibrates the front chamber, causing a large, 25cm Passive Radiator in the front chamber to vibrate and produce bass sounds. Because the front chamber functions as an acoustic filter, there is minimal unwanted noise. The thinness and high compliance of the passive radiator help achieve an extremely clean, powerful and responsive bass sound.
مطلب بالا رو توی سایت پاناسونیک استرالیا نوشته و اشاره به اندازه سابش هم کرده که کاملاً مشخصه لینک مستقیمش رو هم پایین گذاشتم.
[PHP]http://www.panasonic.com.au/products/details.cfm?objectID=4931[/PHP]
این هم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به اینکه ارتفاع کلی ساب کمی بیشتر از 36 سانته اندازه 25 سانتی درایور ساب منطقی به نظر میاد.
این رو هم بگم من این مدل رو خودم صداش رو نشیدم ولی با توجه به مشخصات باید صدای خوبی داشته باشه. اگه شما بتونید وقت بذارید یه تست صدا ازش بگیرید خیلی بیشتر از این حرفا و حدس و گمان ها می تونه کارساز باشه.
معمولا اینجور سیستم ها به علت اینکه از طرف افراد و بطور سلیقه ای وارد میشه اصلا قابل پیش بینی نیست که توی بازار موجود هست یا نه و یا اگه وجود داره تا چه زمانی موجود هست.نقل قول:
شما باید به مغازه هایی که به صورت حرفه ای کار می کنن سر بزنید و جویا بشید ،منکه به شخصه در حال حاضر چیزی ندیدم.
بهرحال اگه بدنبال جمع کردن یه سیستم استریو هستید می تونید سر بزنید به حرفه ای کارها و با توجه به بودجتون یه سیستم خوب جمع کنید.خودتون رو محدود به یک برند نکنید.
درسته پژمان جان.گویا اشتباه از من بود.متاسفانه من یادم نیست که کجا خونده بودم 16 سانتی هستش.بهرحال سند و مدرک از طرف شماست.:10:نقل قول:
پژمان من قبلا هم در مورد صداش نوشته بودم که اصلا بیس خوبی تولید نمی کنه.من از مدل 205 سینما بلوری پاناسونیک تست گرفته بودم که اسپیکرهاش با این مدل یکیه.توی تولید صدای ریز و همینطور تفکیک صداش خیلی خوب عمل کرده ولی متاسفانه به علت نداشتن بیس مناسب به نظر من صدا قدرت لازم رو نداره.
ممنون ازشماورایان عزیزسینمای خانگی برای خواهرم گرفتم ولی برای خودم نمیدونم کدام2راه زیر راانتخاب کنم
1.سینمای خانگی یخرم وبعد بلوری پلیر بخرم
2.دی وی دی پلیر پایونیر420 بخرم وبعد سینمای خانگی -بلوری مدل جدید2010 بخرم)فضای هال من کوچیکه 18-20متره
لطفاراهنمایی کنید
چقدر می خوای هزینه کنی؟نقل قول:
در مورد انتخاب هایی هم که نوشتی به سلیقت بر می گرده که چجوری راحت تری.من نظر شخصیم رو می گم که اگه جای شما بودم اول سینمای خانگی می خریدم و بعدا بلوری پلیر می گرفتم.
18 الی 20 متر هم فضای خیلی مناسبی جهت دیدن فیلم هستش.
سلام عزیز من پلاسمای v10 پانا دارم الان برای اینکه بتونم از viera cast و سازگاری دستگاها با هم استفاده کنم یه سینمای پاناسونیک خریدم همین مدل 875 تعجب میکنم شما چه جوری میگی صدای بیسش ضعیفه چون واقعا خیلی قویه تو حدی که همسایه ها رو دو سه بار کشونده در خونه.نقل قول:
من فکر کنم شما وقتی داشتی مدلای پاناسونیکو تست میکردی جای درستی از نظر موقعیت مکانی نبودی یا احتمالا دستگاه درست ستاپ نشده من خونه یه ست پایونیر کامپوننت 4 تیکه حرفه ای هم دارم ولی صدای این پانا کامل راضیم میکنه.
اگه کسی این سینمارو داره بگه راهنمائیش کنم که چه جوری دستگاهو ستاپ کنه البته به محیط خونه و متریالای اطرافشم بستگی داره.
:40:
دوست عزیز من اگه در مورد ضعیف بودن این بیس گفتم منظورم این نبود که این سیستم اصلا بیس نداره.بهرحال سعی می کنه در حد او اندازه خودش بیس تولید کنه ولی راضی کننده نیست.حداقل به نظر من راضی کننده نبود.من زمانی هم که میرم جایی تا از سیستمی تست بگیرم،تستی که می گیرم محدود به 2 دقیقه و ... نمیشه،بلکه کاملا به فروشنده میگم با لول ها بازی کنه و خودم سعی می کنم بهترین جارو از نظر موقعیت شنوایی پیدا کنم.نقل قول:
بهرحال سلیقه ها در مورد صدا متفاوت هستش.همینکه شما از سیستمتون راضی هستید خیلی خوبه،مبارکتون باشه.
باتشکرفراواننقل قول:
من حدود600هزار.
من ازمدل7200 فیلیپس خوشم میادچون2تابلندکوداره.درایر ان هست.کسی اطلاع داره کی میاد