آقایون ببخشید اینو اینجا میگم شاید هم جاش نباشه
از وقتی adsl گرفتم یاهو من قاتی میکنه حالا هم که اصلا لاگین نمیشه
میشه بگید مشکل از کجاست yahoo 10
Printable View
آقایون ببخشید اینو اینجا میگم شاید هم جاش نباشه
از وقتی adsl گرفتم یاهو من قاتی میکنه حالا هم که اصلا لاگین نمیشه
میشه بگید مشکل از کجاست yahoo 10
سعید مهدیون مدیرعامل شرکت فناوری اطلاعات در جلسه پرسش و پاسخ در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که آیا سرعت ۱۲۸ کیلو بیت بر ثانیه اینترنت برای کاربردهای دولت الکترونیک در کشور کافی است یا خیر به ایلنا گفت: کاربرد دولت الکترونیکی هیچ ربطی به سرعت اینترنت ندارد و محدودیتهایی برای اینترنت ملی برای کشور ندارد و ممکن است سرعت ۱۲۸ کیلو بیت محدودیتهای فنی برای شرکتهای ارائه خدمات اینترنتی داشته باشد ولی بنده معتقدم با همین سرعت میتوان کاربردهای تجارت الکترونیکی را عملیاتی کرد.
وی در ادامه سخنان خود مبنی بر مشکلات به وجود آمده در شبکه اینترنت کشور بعد از قطعی کابل جاسک- فجیره اظهار داشت: این قطعی برای داخل کشور مشکلی ایجاد نکرده است ولی سرعت دسترسی کاربران اینترنت را با مشکل مواجه کرده ولی ما به دنبال آن هستیم با قطعی کابلهای اینترنت خدمات کشور دچار مشکل نشود البته باید در نظر داشت که اگر در سرعت اینترنت مشکلاتی به وجود آمده است ممکن است از شرکت ارائهکننده آن باشد که ما درصددیم برای تشویق بیشتر شرکتها ۱۰ ISP برتر در زمینه سرعت را معرفی و اسامی آن را در سایت شرکت قرار دهیم.
مهدیون در ادامه سخنان خود به بسته شدن جی میل اشاره کرد و گفت: در مورد بسته شدن این سرویس اگر هر کسی اعتراضی داشته باشد باید به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منتقل کند ولی از نظر بنده این یک فرصت حساب میشود و باید مردم کشور به سمت ایمیل ملی هدایت شوند به عبارتی تا زمانی که ما به خارجیها اعتماد کنیم توسعه فناوری اطلاعات در داخل نخواهیم داشت و این یعنی اینکه باید به دولت و کشور اعتماد کنیم.
وی در پایان سخنان خود اظهار داشت: در حال حاضر ما از نظر شاخص ضریب نفوذ اینترنت در منطقه اول هستیم و از نظر بیشترین جهش فناوری اطلاعات از سال ۸۴ تا ۸۸ در منطقه دارای رتبه دوم هستیم که امیدواریم تا پایان سال برنامه پنجم در میانگین همه شاخصها به مقام دوم حوزه IT دست پیدا کنیم.
دوست من ربطی به yahoo messenger نداره دولت مهرپرور تمامیه سرویسهای اجتماعی و غیره رو تا اطلاع ثانوی بسته ..........نقل قول:
سلام بردوستا ن من سرویس وایرلس استفاده میکنم می خواستم بدانم که ایا isp ها می توانند از طریق اینترنتی که به مامی دهند می توانند عکس فیلم و اطلاعات شخسی افراد که در کامپیوتر است را کش برند ممنون
سلام آرمان خاننقل قول:
مشکلت با نیماد چیه؟
من تازه میخوام برم از نیماد ADSL بگیرم
آسیاتک که استانهای دیگه ازش خیلی بد میگن
کجای اهوازی؟
چرا از صبا نمیگیری؟
میتونن که چک کنن از چه سایت هایی استفاده میکنی منتقی هم به نظر میرسه چون من سر پایین بودن سرعت چت میکردم با شاتل بهم گفت از از سایت فایرفکس نرم افزار رو دانلود کن تا من از اینجا مونیتور کنم.نقل قول:
اما نمیتونن چیزهای تو کامپیوتر رو ببینن اگر درایو هاتو (share) به حالت allow نکرده باشی فقط هکر ها با تروجان هاو ... که روی کامپیوترت از روی اشتباه نصب میکنی میتونن اطلاعات دزدی کنن که یه فایروال خوب و بروز شده تا درصد بالایی جلوی این قضیه رو میگیره.:5:
همه تو اینترنت نوشتن جیمیلشون باز نمیشه مال من که مشکلی نداره مال شما چی؟نه ر*ش -ک-ن دارم نه هیچی تو این مایه ها.
برای منم باز میشه ولی مسنجر نه:19:نقل قول:
دوست عزیز کسانی که وایرلس دارن و از رادیو استفاده می کنند isp براحتی میتونه وارد سیستم کلاینت ها بشه.
ولی میشه با یک فایروال قوی و استفاده از این برنامه جلوشون رو گرفت یعنی تمام پورت های رو ببندید.
*برنامه رو اجرا کنید و تمام گزینه هایی که فعال هستش با کلیک رو دکمه غیرفعال کنید * سیستم ریستار خواهد شد و تمام پورت های دسترسی به شما بسته خواهد شد*
[PHP]
http://up.--------.com/37261/1265782629.rar[/PHP]
فعلا ممکنه از آمریکا برامون جاسوس ایمیل کنن برا همین بستن
ماله من که باز نمیشه