سلام،آقایون اگه یکی کمکم کنه ممنون میشم،داشتم ایفونمو syns میکردم با ایتونز بعد اینکه بکاپ گرفت یه اروری داد نامعلوم با یه سیستم دیگه هم syns کرم بازم همین ارور داد.خواهشن یکی کمک کنه.(3gs 16 )
Printable View
سلام،آقایون اگه یکی کمکم کنه ممنون میشم،داشتم ایفونمو syns میکردم با ایتونز بعد اینکه بکاپ گرفت یه اروری داد نامعلوم با یه سیستم دیگه هم syns کرم بازم همین ارور داد.خواهشن یکی کمک کنه.(3gs 16 )
دوست عزیز این برنامه که گذاشتید ارور میده و حتما باید ورژن 1.2.0 باشه :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
دوست عزیز متن ارور و یا تصویری از ارور رو بذارید تا بشه گفت مشکل از کجاست
موفق باشید.
سلام.میگه آیتونز روبرو شده با یک ارور نامعلوم.
نقل قول:
سلام .
لطف کنین سوالاتونو درست مطرح کنین . یا اگه سوال نسیت درست پست بدید بابا .
آدم متوجه نمیشه چی میگین . :13::41:
سلام دوستان
ارور 1600 میده با کاستوم ریستور کردم و 3-2 بار امتحان کردم همین مشکل هست
البته نمیدونم گوشیم لاکه با نه اما کاستوم آنلاک رو دانلود کردم به نظر شما مشکل همینه برم ماله لاک رو دانلود کنم؟
در ضمن ممنون که واسم فریمور رو pm کردین...
سلام
اگه مفهمیدم چی میگه نمی پرسیدم،هر بار کد اورش عوض میشه؛ در هر صورت ممنونم ازتون،یکی بهم گفت ایتونز ورژن آخرشو نصب کنی شاید دروست بشه.
با سلامنقل قول:
حداقل از همون یکیش عکس بذارید دوست عزیز
اینطوری نمیشه کمکی کرد که
موفق باشید.
سلام به دوستان عزیز ؛
قصد خرید یه smart phone رو دارم . چند تا گزینه هم از بین گوشی های مطرح اندورئیدی و ios در نظر گرفتم که یکی از اونها Iphone 3GS هست . اینم بگم که چیز زیادی از تکنیک های نرم افزاری این گوشی ها نمی دونم . چند تا سوال در مورد 3gs دارم که اگه لطف کنین جواب بدین :
- امکان دریافت و ارسال فایل با بلوتوث وجود داره ؟
- امکان نصب نقشه تهران و استفاده بدون مشکل از GPS مثل گوشی های نوکیا وجود داره ؟
- SMS فارسی رو می خونه ؟
-بدون مشکل و محدودیت به WiFi متصل می شه ؟
- و سوال آخر که خیلی مهمه ! آیا آیفون قابل تعمیر است ؟؟؟
سوال آخر رو واسه این پرسیدم که یک دو تا از رفقا آیفون گرفتند ولی بعد از چند ماه مشکل پیدا کرد و کسی هم نتونست درستش کنه !!!
مرسی از شما
1-در ورژن 4.1 که اگه شما هم گوشی و بگیری رو این ورژن هست خیر نمیشه فعلانقل قول:
2-بله میتونید نقشه ها رو بریزید و از GPS بدون نیاز به اینترنت استفاده کنید.
3-بله هم میخونه و هم میتونید به راحتی تایپ کنید.
4-بله هیچ مشکلی نداره
5- تا جایی که من میدونم بله همه جوره تعمیر میشه فقط بعضی از مشکل هاش مثلا اگر تو آب افتاده باشه ارزش تعمیر نداره یعنی هزینه خیلی میره بالا