نقل قول:
با درصدایی که من دیدمو تجربه ای که من دارم با این درصدا دو رقمی شدن تو منطقت اصلا دور از انتظار نیست.
اگه فقط یه درست بالا 85 باشه راحت 2 رقمیه منطقی.حداکثر.وگرنه خیلی بالاتر هم جاداری
Printable View
نقل قول:
با درصدایی که من دیدمو تجربه ای که من دارم با این درصدا دو رقمی شدن تو منطقت اصلا دور از انتظار نیست.
اگه فقط یه درست بالا 85 باشه راحت 2 رقمیه منطقی.حداکثر.وگرنه خیلی بالاتر هم جاداری
این سوال شما خیلی بی ربطه ترازتو اصلا با این درصدهایی که الان مینویسی نمیشه گفت یک دفعه میبینی سوالا سخته و ترازت با این درصدها +7000 میشه ولی یک دفعه میبینی اسونه و قضیه به کل فرق میکنهنقل قول:
به نظر من از این فکر و خیالها بیا بیرون و بشین درستو بخون به امید خدا هر جا بخوای قبول میشی
براي درك فصل 1 و 2هندسه تحليلي خوبه كه هندسه فضايي رو خونده باشي!نقل قول:
سلامنقل قول:
اینی که اینجا مینوسیم مربوط به چیزیه که قلچی داده بود
توی برگه ی قلمچی نوشته ترازی که پزشکی کازرون میخواد تقریبا 6400 هست
و توی میانگین درصد های لازم واسه ی 6400 هم این درصد ها رو گذاشته:
ادب:85 عرب:75 دین:81 زبان:71 زیست:93 ریاضی:53 فیزیک:78 شیمی:85
البته همونطور که فرمودن اینا با توجه به سختی و آسونیه درسا تغییر میکنه. راستی آزاد اصلا زمین نداره حتی اگه داروسازی باشی .اصلا کلا سوال زمین نداره
شما باید یه میانگین وزن دار از درصدهایی که گفتم بگیری از درصدهای خودتم بگیری ببینی میشه یا نمیشه
ضرایب درسا هم اینجوریه:(3-2-3-2)(4-2-2-2-2) ضرایب به ترتیبیه که درصدها رو نوشتم
توی دانشگاه آزاد درسای تخصصی ضریب 2 میخوره
همونطور که میبینی توی پزشکی حتی آزاد هم درصدهای خوبی میخواد
یه پیشنهاد هم دارم من پارسال دقیقا فکر شما رو داشتم که آزاد بدم
ولی توی 2هفته هیچی زیست نخوندم(بدلایلی که ممکنه برای شما هم پیش بیاد)در حالیکه به داروسازی علاقه خاصی داشتم ولی پرید!!!شما هم اگه میبینی که واقعا پزشکی رو دوست داری تغییر رشته بده از همین الان زیستو بخون اگه با دبیر بخونی خیلی خیلی بهتره چون زیست اونطوری که خیلی از ریاضیا فکر میکنن ساده و حفظیات کامل نیست
به هر حال نظرم اینه آینده تو فدای این نکن که دلتو به آزاد خوش کنی چون من تجربه شو دارم .
ببخشید طولانی شد
موفق باشی
شما الان سعي كن هدفت رو امتحان نهايي قرار بدي و بيشتر به اون فكر كني چون سوالاش سال به سال سختتر و مفهومي تر ميشه . اگه پايه ي درسي خوبي داري كه برو درساي سومو تا حدودي بخون و با سوالاي امتحان نهايي آشنا شو !نقل قول:
اگه هم نداري كه درسايي مثل (( رياضي 1 - رياضي 2 - هندسه 1 - عربي 2 )) رو خوب بخون كه بكارتون مياد!
با تشکر از راهنمای شمانقل قول:
ولی فکر نمی کنم کار خیلی سختی باشه فقط مشکل فیزیکه که به اون درصد برسم که میشه توی ریاضی جبران کرد.
ببینید من نمی خوام توی دو هفته بخونم می خواهم هرشب یک ساعت زیست بخونم.
اگه واقعا تراز 6400 بخواد هم که عالیه.
حالا با این وضع میشه امیدوار بود یعنی با هر شب یک ساعت زیست.
آیا کسی می دونه با این تراز 6400 رتبه حدودا چه قدر می خواد؟
یعنی مثلا اگه کل پزشکی های آزاد ایران ظرفیت 500 نفر باشه من با رتبه مثلا 500 می تونم امیدوار باشم یا نه؟
خواهشا تو این زمینه هم اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کنه.
میگم این درصد های قلم چی رو از کجا می تونم گیر بیارم .یعنی قلم چی به ما هم که در آزمون هایش شرکت می کنیم می دهد؟
آقا من پاسخنامه کنکورو از کجا می تونم گیر بیارم؟!!
هم سوال هم پاسخنامه!
برای همه ی فرم ها
ممنون
سوالاش پست اول هستنقل قول:
جواباش هم توی تاپیک خبر هست
کجای تاپیک خبر؟
بعد این سوالاتی که تو پست اول گذاشتی برای کدوم فرمه؟
اصلا فرق داشت ؟
یعنی جای گزینه ها فرق داشت یا سوالا؟
بازم ممنون