این کرک بدون نقصه؟
Printable View
این کرک بدون نقصه؟
صد البته، حتی اگه قرار بود بازی رو اورجینال بگیریم.نقل قول:
اگه شما ریسینگ باز حرفه ای باشی مطمئنا از این بازی لذت خواهی برد. کلا خاطره بد NFS های بعد Most Wanted رو فراموش کن، EA با این شماره دوباره آبروی NFS رو خرید.
در ضمن گران توریسمو انحصاری PS ـه، ولی NFS رو همه ی پلتفرم ها عرضه می شه.
دوستان این بازی را تمام کردم...ولی بعضی مراحل را بخاطر گیر کردن هنگامی که میخاد بره توی بازی و هنگام لود کردن که یه ماشین سمت راست داره میچرخه نتونستم بازی کنم......در ضمن سیستمم قویه و درایور هم اپ کردم....
ایا پچی برای برطرف کردن ایست بازی هنگام باز کردن مرحله امده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون
تصحیح میکنم:نقل قول:
اگه شما ریسینگ باز حرفه ای باشی مطمئنا از این بازی لذت خواهی برد. کلا خاطره بد NFS های بعد Most Wanted رو فراموش کن، EA با این شماره دوباره آبروی NFS رو خرید.
شما اگه ریسینگ باز حرفه ای باشی اصلا اسم نید فور اسپید رو نمیاری و میری سراغ LFS که گرافیک معمولی داره ولی شبیه ساز دقیق رانندگی هست جوری که واقعا میشه گفت چیزی از رانندگی حرفه ای نیست که توش نباشه.توی نید فور اسپید کسی که اصلا نمیدونه ریسینگ لاین یعنی چی و اپکس کجاست و... هم میتونه بازی رو تموم کنه اما توی LFS اصلا امکانش نیست.
شما اگه دنبال گرافیک باحال هستی و از اتوموبیلرانی در حد تفریحی لذت میبری این بازی رو بگیر.
120% موافقم. این بازی بیشتر برا تفریح خوبه. live for speed یادمه انلاین بود درسته ؟نقل قول:
بازی رو به طور کامل همراه با Driver Level 50 و Invitational Events تموم کردم!!
سخت بود خداییش بدون Assist هاش!مخصوصا Endurance سوم...
بخش آنلاینشم بسیار عالی کار شده بود.من خیلی حال کردم.واقعا اعتیاد آور بود.
در ضمن برای کسایی که میگن بازی آسونه یا آسون بود بهتره بگم که شما تمام assist هاش رو توی setting ه Gameplay خاموش کن بعد بگو آسونه.assist ها چند تاست.یکیش ترمز میگیره قبل از پیچ خودش (Braking Assist).یکیش نمیزاره ته ماشین فر یا پیچ بخوره.(Stability Control)
یکیش بهتر میپیچه (Control Assist)
و...
اگر همشونو خاموش کنین واقعا عرقتون بعد از هر مسابقه در میاد.من که اگر یک ساعت بازی کنم که انگار یه مسابقه جودو رو بردم.!!!!!!:D
راستی Badge هاش رو هم کامل کردم.سخت ترینشم هم Mastering بود که باید روی خط سبز نگه میداشتی ماشینو توی تمامه مسابقه ها./
یا حق
سپهر
البته منظور من از ریسینگ باز کسیه بخواد یک بازی ریسینگ رو انجام بده، نه یه شبیه ساز صرف رو. و منظورم از حرفه ای طرفدار بازی های ریسینگ بود، نه یک راننده ی فرمولا! برای شبیه سازی حرف شما کاملا درسته.نقل قول:
بله کاملا موفقمنقل قول:
من فکر میکنم شما Forza Motorsport 3 رو بازی نکردین که اسم LFS رو میبرین!شبیه سازی کامل رانندگی رو در اون با گرافیک خیلی بالایی میشه حس کرد.
کنسول:xbox 360
2 DVD's
400 Vehicles
60 Racing Tracks
Full Combination of Performance
دوستان مشکل گیر کردنش با پچ جدید حل شده....????????