بچه ها من توی سایت Gamespot دیدم ظاهرا یه expantion pack جدید در تاریخ 6 jun اومده به اسم Leliana's Song
میخواستم بپرسم کسی اینو بازی کرده؟
چطوریه؟
Printable View
بچه ها من توی سایت Gamespot دیدم ظاهرا یه expantion pack جدید در تاریخ 6 jun اومده به اسم Leliana's Song
میخواستم بپرسم کسی اینو بازی کرده؟
چطوریه؟
"بازی رو یه بار پاک کردم و دوباره ریختم خواستم با ورژن یک بازی کنم که اونم همینجوره!نقل قول:
جالبه حتی وقتی exe اصلی بازی رو میبرم تو یه فولدر خالی روش کلیک میکن هیچ اتفاقی نمیفته و نمیگه فلان فایل میسینگ!"
:31:
کرک 1.4 هم ریخته !
لانچر کار میکنه ولی بازی لانچ نمیشه
DLC هست Exp نیست که ظاهرا با این زنه میتونی بازی کنینقل قول:
هر چند که پره باگه!
من الان میزان علاقم به موریگان 28ه و مال لیلیانا 18ه. میتونم باهاشون ارتباطی برقرار کنم؟ :دی چه دیالوگ هایی رو باید انتخاب کنم؟
برای رومنس خط علاقه باید پر یا یکی مونده به پر باشه ، گیفت هاشون رو دادین؟نقل قول:
در مورد دیالوگ هم از استعداد خودتون استفاده کنید!:دی
یه سری گیفت دادم به موریگان. توی ماموریت ها هم هرچی گفته من فقط چشم گفتم :دینقل قول:
موریگان بچه باحالیه ولی بهش دل نبند:دینقل قول:
برو پهلو لیلی خانوم
معلومه در این زمینه ها استعداد بسیار بالایی داری! :دی :دینقل قول:
راستی اون کتابی که ازت خواسته بود رو در دفتر رئیس جادوگر ها پیدا کردی؟! اون خیلی تأثیر داره (از اون جایی که خیلی وقت پیش بازی کردم ، اسامی و اصطلاحات رو فراموش کردم .)
آره اون کتاب رو از Tower براش پیدا کردم!(زن زلیلیه دیگه :31:). بعد چند تا گزینه داد که یکیش این بود: «قابلتو نداشت» و دومیش این بود: «نمیخوای یه بوس به من بدی؟» :دینقل قول:
من قابلتو نداشت رو انتخاب کردم چون ترسیدم بوس بخوام بزنه ناکارم کنه :دی
راستی یه سوال. اون اسکیل ها و تلنت هایی که نمیشه گذاشتشون توی اسلات های پایین صفحه خودشون اتوماتیک تاثیرشون رو روی کاراکتر میزارن؟
اشتباه کردی دیگه برادر!! :دینقل قول:
باید اون گزینه ی دوم دیالوگ رو انتخاب می کردی ، توی گوشت نمی زد که!!! (تازه اگه هم می زد ، سریع سیستمو ریستارت می کردی:دی :دی ) .اگه اون رو انتخاب می کردی ، دیگه تموم بود .
این جور وقتاست که می گن مهم ترین نکته در این مسائل شهامت هست!! :دی :دی
-----------------------------------------------------------
اون تلنت ها به صورت passive هستند ، یعنی کلأ اون توانایی رو به کاراکتر می دن .
چه بحث باحالی امروز راه انداختین :8: . منم اولش میخواستم موریگان رو بدست بیارم ولی دیدم مثل اینکه بعدا میره و ترکم میکنه . واسه همین دارم تا میتونم قلبشو میشکنم و قلب الیستر رو بدست میارم . چون اول بازیه . خوبه ؟نقل قول:
در ضمن چرا ریستارت کنه ؟ من همیشه قبل از هر مکالمه ای F5 میزنم و اگه گند زدم به ارتباطات دو نفر اونوقت از سیو قبل میارم :31: . خداییش حال میده . یه بار لج یکی رو در میاری و بعد از سیو قبلی میاری و ابراز علاقه میکنی .