منم خيلي علاقه دارم در مورد tuning بدونم ولي كسي توضيح نميدهنقل قول:
نه ديگه همه ماشينا آزاد شده دوست عزيز
منم تعجب كردم كه فراري نداشت چون طبق آخرين ليستي كه قبل از انتشار بازي ديدم فراريم توش بود
Printable View
منم خيلي علاقه دارم در مورد tuning بدونم ولي كسي توضيح نميدهنقل قول:
نه ديگه همه ماشينا آزاد شده دوست عزيز
منم تعجب كردم كه فراري نداشت چون طبق آخرين ليستي كه قبل از انتشار بازي ديدم فراريم توش بود
نقل قول:دوستان عزیز !نقل قول:
Tuning توضیح خاصی نداره .
ببینید مثلا شما یه Mitsubishi Evo میخری بعد که یکمی باهاش رانندگی میکنی بعضی چیزهاش اذیتت میکنه .
برای مثال سر پیچ با سرعت بالا خوب ماشین نمیپیچه .
خوب شما در قسمت Tuning باید گزینه ی Handling رو بیشتر کنی .
یا مثلا میخوای شتاب ماشین بیشتر بشه .
خوب باید دنده 1 به 2 رو فاصلشو کمتر کنی .
فقط کافیه یه ذره انگلیسی بلد باشی ! که بتونی گزینه ها را بخونی .
من خودم همشو بلد نیستم ولی انقدری بلدم که کارم راه بیوفته .
اگه بازم سئوالی بود بگید تا توضیح بدم .
ببین...اون قسمت تیونینگش:نقل قول:
1- مال قدرت موتورته و کشش ماشینت....فک کنم هر چی به سمت horsepower یعنی اسب بخار ببریش...قدرتش بیشتر میشه و میتونی بهتر بزنی ماشین پلیسا رو رد کنی...(البته شاید دقیقا این نباشه ولی قدرتش بیشتر میشه)
2- مال نرمی و سفتیه سیستم تعلیق ماشینه
اگه به سمت soft بری نرم میشه و توی جاده با هر دست اندازی یه دفعه پرواز نمیکنه...ولی کمی تو پیچیدن اذیتی
اگه سفتش کنی...عکس قضیه بالا
3- اگه یادم باشه...مال شتابه....که به سمت acceleration اگه بری شتابت و اگه به سمت topspeed ببری...نهایت سرعتت بیشتر میشه....شتاب برا اولش خوبه...ولی به نظر من سرعت مهمتره...
4-برا چسبندگی لاستیک هاس...هر چی loose بشه..ماشینت بیشتر سر میخوره..یا حرفه ای بگم...دریفت خوبی میتونی باهاش بزنی...اگه 'grip باشه...چسبیده و یه دفعه با 500 تا هم بپیچی میپیچه:31:
5- مال زمان نیترو......به سمت راست ...زمان بیشتر اثر کمتر....به سمت چپ....زمان کمتر و اثر بیشتری داره:40::40::40::40::40:
کسی پچ رو نصب کرده؟
پچ رو نصب کنی کرک جدید می خواد؟
چرا اینطوری هست تا یک مسابقه میدی ومیبری میگه tab رو بزن من نمیدونم برای اسپرت کردن و..... باید چیکار کنم لطفا یکی یه توضیحی بده ممنون
لازم نیست حتما تب بزنی.....یتونی بری جلوتر ...مطمئنا یه مسابقه روبروته....اونجاهایی که هی میری برای تیونینگ و اینا...تو محدوده مثلا فروشگاه اسپرتی...مثلا!!!
بهتره بری از تو نقشه..دکمه g رو بزن...ببین کجایی...هر مسابقه ای دوس داری برو
آقا یه چیزی رو کشف کردم وقتی از روز میخ ها رد میشی و پنچر یمشی اگه میخوای پنچری حذف بچه من یه راهی پیدا کردم اون لحظه که پنچر شدی esc رو بزن بعد قسمت تنظیمات گرافیک در قسمت تنظیمات ماشین نوشته car damege اونجا اگه غیر فعالش کردین فعال کنین یا اگه فعال کردین غیر فعالش کنین خلاصه تغییرش بدین حالا از قسمت منو خارج بشین و esc رو بزنین تا برگرده به بازی حالا ماشین شما دیگه پنچر نیست.
سلام دوستان.
می خواستم بگم چرا تمام بازی های NFS که توی روز انجام میشه، حالت زردی داره. مثل Most Wanted
این بازی هم اینجوری شده. اصلا بازی رو از حالت طبیعی خارج میکنه.
من یه مشکل دیگه هم دارم: تو منوی اصلی بازی ، نشانگر ماوس وجود نداره. البته ماوس کار میکنه ولی هیچ علامت و یا نشونه ای نداره. مثل اینکه سازنده های بازی ،حالشون خوب نبود. چرا بازی رو اینجوری ساختند؟
بله اتفاقا من هم از این زردیه بازی در ماست وانتد و همینطور آندر کاور بدم میاد.نقل قول:
موس برای هیچکی وجود نداره و مشکلی نیست.
دوست عزیز در مورد زرد بودن بازی ، فکر نکنم اونقدری زرد باشه که تو چشم بزنه !نقل قول:
در مورد موس داخل بازی هم فکر کنم این ورژن از روی x360 پورت شده .
مال منم نشانگر موس نداره .