حالا كسي براي اين بازي رمز داره كه الماساش زياد بشه
Printable View
حالا كسي براي اين بازي رمز داره كه الماساش زياد بشه
خب خب خب حالا بزارید یه حرفه ای که این بازی رو بیش از30بار تموم کرده بیاد تو آقا هرکی سوال یا مشکلی داشت درخدمتیم درضمن از فاز رمز وممزم بزنید به چاکنقل قول:
OKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
درباره نظر سنجی اینجوری بهتون بگم که:
کرایسیس دارای گرافیک بسیار بسیار بسیار بسیار بالایی هست وگیم لی بسیار خوبی داره ولی ازنوع بازی های آینده هست یعنی بازی واقعیت نداره وخیلی هم تخیلی وفکری هست ویه اکشن تند داره وزیبایی بازی به اولشه که هیچی نمیدونن منظورم اینه که از اون موجودات میترسند و4تا از کایسی هارو هم ازدست میدند که یکیش برمیگرده:31:
بازی FAR CRY2 یه بازی ازنوع دیگه اکشن کهتو صحرا است وزیبایی بازی به مقدار خون مریضی مالاریا و الماساو اون امپولهاو اوق هایی که دکمه H رو میزنی حالت بهم میخرهو........
درکل روز وشب داره ساعت داره سلاحهای متنوع وبسیار زیادی هم داره که خیلی جالبه سلاحاشم خراب میشن کهباید بادکمه R درستشون کنه واون منطقه هایی که الماسا هستن که وقی نقشه دستته اون نور سبزرنگ اون گوشه نشانه اینه که داری به الماس یابه اون نوارها نزدیک میشه یا اینکه اون خونه هارو باید آزاد کنی یا اونکه باید اون منطقه های دفاعی قفلداررو باز کنیو........................ که این بازی رو به خاطر4سال تاخیر UBISOFT توجیح میکنه :2:
درکل به نظر من بازی FAR CRY 2 خیلی بهتر از بازی کرایسیسه:31:
هیشکی نبود ؟
رفتیمااااااااااااا
ای بابا سال به دوازده ماه هیشکی نمیادتو این تایپیک؟:19::19::19:
منظورت نظرسنجیه؟عزیز ما یه بار این کار کردیم کم مونده بود همدیگر رو بکشیم.بیخیالش شونقل قول:
نظر سنجی مگه اون بسته نیست؟:18::18::18:نقل قول:
خوب پس یه تایپیک واسه این بازی FAR CRY هم نیست؟
من که باورم نمیشههههههههههههههههههههه ههههههه:18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18:
سلام من دران مرحله باید چیکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------
تو مرحله اول وقتی میام بیرون بعد چند لحضله میافتم بعد اینجا پامی شم چیکار کنم؟
خب دکمه h روبزن تا خودشو ترمیم کنه بعد یارو میره کنار به حرفای اون یکی گوش کنو سلاحارو با تلفونتو تحویل بگیرنقل قول:
من خدای این بازی هستم فقط من!
خدای بازی نه خوره بازی :31: دکمه h رو میزنم هیچ کاری نمیکنه