دوست من با جف آپدیت زدم.نقل قول:
سلام خوبی آقا .
من این فایل مربوط به آپدیت فارسی کردن 6220 رو دانلود کردم .
چطور باید روی گوشی نصبش کنم ؟
nsu رو هم دارم .
اگه جف داری برات توضیح بدم؟
Printable View
دوست من با جف آپدیت زدم.نقل قول:
سلام خوبی آقا .
من این فایل مربوط به آپدیت فارسی کردن 6220 رو دانلود کردم .
چطور باید روی گوشی نصبش کنم ؟
nsu رو هم دارم .
اگه جف داری برات توضیح بدم؟
نقل قول:
جاف خیلی خطرناکه! بویژه این که نرم افزار کرک شده هست و اصل باکس نیست. درضمن کار هر کسی نیست!!! :13:
پیشنهاد من فینیکس هست. امنیتش خیلی بیشتر از جاف هست. من اومدم گوشی قبلیم ( 3250 ) رو با جاف درست کنم، بدتر داغون شد؛ الآن 40 تومان خرج برداشته. IC فلش باس از نو پیکر بندی بشه :41::13:
دوست عزیز با تشکر از شمانقل قول:
ولی وقتی فایل زیپ شده شما رو دانلود میکنم حجمش دقیقا 103 میگه ولی وقتی میخوام آنزیپش رو باز کنم هر فایل رو ارور میده و در آخر چند فایل کم حجم میریزه . به نظرت اشکال از فایل شماست یا از زیپ من/:41:
میشه توضیح کامل استفاده از این برنامه رو به همه دوستان بدیدنقل قول:
و اینکه فایل آپدیت آفلاین رو از کجا گیر بیاریم. با تشکر
دوستان وقتي با اين گوشي بازي ميكنم و يا وقتي بعضي وقتهاي توي منو روي آيكونهاي ديگه ميخام برم گاهي يه مكث 1 ثانيه اي ميكنه بعد ميره / هر چه گشتم و آنيستال كردن برنامه هاي مشكوك نتونستم اين مشكلو حل كنم و اعصابم بهم زده / اگر كسي راه حلي ميدونه بگه يا بشه نرم افزار خاصي باشه كه نشون بده كدوم نرم افزار چقدر از cpu و رم ميخوره خيلي خوب ميشه كه بري ببنديش. دوم اينكه وقتي كسي به من زنگ ميزنه اسمش تو قسمت مخاطبين باشه بدرستي ظاهر ميشه و ميشه فهميد كه چه شخصي است ولي وقتي همين شخصي كه زنگ زده بخواد sms كنه بجاي اسمش شماره موبايلش ميفته / براي اين راه حلي نتونستم پيدا كنم . كارهاي خودم انجام دادم / منو از فارسي به انگليس عوض كردم نشد / تنضيمات مخاطبين ور رفتم نشد !!!؟؟؟
دارم براتون یه آموزش کامل و جامع آماده می کنم :46:نقل قول:
دوست عزیزمنقل قول:
به لطف شما و دیگر دوستان تونستم زبان شیرین فارسی رو بریزم. از همگی تشکر. واقعا تاپیک عالیه.
ولی باز شما زحمتت رو کامل کن و آموزش رو آماده کن.
با تشکر:10:
نقل قول:
من که هزینه ای نکردم /فروشنده باطری را عوض کرد و به یک بدبخت دیگه فروخت/
شما در قسمت تم .تم افکت رو غیر فعال کن کمی سرعت انتقال بالا میره .شاید منظورتون این باشه...نقل قول:
درمورد پیام هم فکر کنم تفاوت بخاطر اپراتوره که گاهی شماره 0936 میندازه وگاهی 98936+ که اینباکس قابلیت همسان سازی رونداره
فکر کنم اگه هردو شماره رو تو کنتکت سیو کنید مشکل حله...
رم 8 گیگ انداختم رو گوشیم سرعت گوشیم اومده پایین برای بالا بردن سرعتش راهی به جز difragment هست؟؟؟
سبز باشین!!!