من متوجه نشدم، منظورتون اون 15 تومن هست؟نقل قول:
Printable View
من متوجه نشدم، منظورتون اون 15 تومن هست؟نقل قول:
رانژه پولیه که شرکتا بابات راه اندازی پورت میگیرن . از 5 تا 20 تومان بسته به شرکت فرق میکنه . که مخابرات این هزینه رو نمیگیرهنقل قول:
ایول. پس منم مکس تموم شد میام مخابراتنقل قول:
فقط یه سوال. مکس نت چقدر طول می کشه برگه تخلیه رو بهمون بده؟
شما وقتی رفتی دفتر شرکت به احتمال خیلی زیاد سعی میکنن که نظرتو عوض میکنن و میگن که شرایط خیلی بهتر میشه و ...
ولی وقتی مصر بشی یه فرمی میدن که پر میکنی و همونجا هم نامه (تخلیه ) رو می نویسن. اگه نامه رو ازشون بگیری و خودت ببری حداکثر ظرف ۲ روز خطت رو تخلیه میکنه مخابرات. ولی اگه اونا بفرستن شاید چند روز بیشتر هم طول بکشه!
اینو دیگه نمیدونم. چون از مهر ماه سال قبل تا الان همین مکس آشغال رو دارم (البته از سر ناچاری) .نقل قول:
نقل قول:
اتفاقا تجربه من میگه مخابراتیا همیشه کارای آی اس پی دارا رو زودتر را میندازن تا مردم عادی
شما فکر کردی که نامه تخلیه رو با پیک ویژه میفرستن!؟ نه عزیز من نامه ها رو جمع میکنن و هفته ای یک یا دوبار میفرستن مراکز مخابراتی. از این نظر میگم تاخیر ایجاد میشهنقل قول:
نه شرکتای بزرگ تر این کارو میکنن ولی نماینده های کوچیک همون روز میفرستن ! کار خیلی سختی هم نیست . اگه تو مخابرات آشنا داشته باشی که 3 سوته جمع میکنننقل قول:
---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:12 AM ----------
1 ماهه پینگ واسه داخل ایران اینطوریه ! واقعا آی اس پی آشغالیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات و دفتر مكس نت حدودا 100 متر با هم فاصله دارن ولي من مطمئنم چند روزي تخليه خط رو طولش ميدن به 2 دليل:
1- شركت به اين فكر ميكنه كه شايد يه اتفاقي بيفته ، نظر كاربر عوض بشه و از خير تخليه بگذره
2- اينطور نامه هاي اداري رو يه نفر هفته اي 1 روز يا 2 روز مياد شركت پيگيري ميكنه و ميره، مثل خيلي از حسابدارها يا سرويسكارهاي يه شركت كه دائما در شركت نيستن و هر وقت كارشون داشتن بهشون زنگ ميزنن يا يه روز مشخصي در ماه ميان شركت كارشون رو انجام ميدن و همونجا هم دستمزدشون رو ميگيرن وبعد ميرن. ممكنه بغير از اون شركت براي 10 تا شركت ديگه هم همينطوري كار كنن
باز هم نميدونم چه خبر شده! مثل اينكه مسئولين مخابرات اينبار هم در يك ابتكار بي نظير تصميم گرفتن دانلود رايگان رو حذف كنن، همين كه ساعت 1 ميشه اينترنت منم قطع ميشه و هر كاري ميكنم كانكت نميشه اگر هم كانكت بشه فوقش 3 دقيقه دوام مياره و دوباره قطع ميشه!!!
اينطوري بايد فاتحه دانلود رايگان رو خوند!
آقای ارومچی شما این تست رو با چه برنامه ای میگیری؟
پستهای قبلیتونو که نگاه میکردم یه دونه هم از پهنای باند گزارش گذاشته بودید؟ اون رو با چه نرم افزاری میشه دید؟
من اصلا متوجه اون صحبتتون که گفته بودید چند تا دانلود رو با هم میذارید تا پهنای باندتون پر بشه نشدم، وقتی من چند تا دانلود میذارم سرعت میاد پایین فرقی هم نمیکنه روز باشه یا شب، بیشتر از یک دانلود بکنم سرعتم پایین میاد حتی با دو دانلود میتونم بگم سرعت بین 1/2 و 1/3 کم میشه، برای شما چطور فرقی نمیکنه و میگید پهنای باندتون رو پر میکنه؟! میشه یکم توضیح بدید.
آنا اينترنت از صبح مشكل داره .
سايت گوگل رو بزور باز ميكنه.
بقيه دوستان هم اين مشكل رو دارن ؟
ديگه واقعا داره رو اعصاب من راه ميره !!!!!