یه جا دیگه ببر نشون بده
Printable View
یه جا دیگه ببر نشون بده
سلام به همه دوستان و ممنون که اطلاعات مفیدی رو در باره انواع روغن و تجربه استفاده از اونها رو در اختیار دیگران قرار دادن
در مورد کارت سوخت و کارت موتور بگم که من اول کارت موتورم اومد بعدش هم کارت سوخت ردیابی کارت سوخت از طریق آدرس الکترونیکهم امکان پذیر نیستکد:www.epolice.ir
امروز رفتم پمپ بنزین که برای اولین بار بنزین بریزیم تو شکم موتور که دیدم رمز میخواد!!!
از یارو پرسیدم گفت چهار رقم آخر شماره ملیت رو وارد کن اما من بلد نبودم واسه همین ناکام موندم:31:
سلام . همراه داشتن کارت ملی حین سواری الزامیه . جزء مدارک محسوب می شه . منم روزی که رفتم برای بنزین همین مشکلو داشتم ولی کارتم همراهم بود . مضحکه که پشت پاکت کارت سوخت اینهمه مطلب بی فایده نوشته الا همین موضوع !!نقل قول:
از طرف دیگه کارتهای سوخت موتور به 10 لیتر محدودن ! من همیشه نیم-باک می رم بنزین می زنم تا بتونم باکمو پر کنم و البته همسایه هم استفاده ببرن !
سلامنقل قول:
تو کفی حدود 110 -15 تا رفت ولی فک کم 120 و بره البته زیاد ادامه ندادم جونم عزیز تره البته من تمام این تسها رو دو ترک انجام دادم
دو ترک تو کفی . تست سرعت انجام دادید ! اونم با این موتور ؟
عزیزم این کیلومتر شمارای موتورای ما خطای زیادی دارند . باید با جی.پی.اس تست بگیرید . البته اگه خارج بود می تونستید با قبض جریمه هم متوجه سرعتتون بشید . اینجا امکانات کمه :38:
به به ... مبارکه . بجای شیرینی ترشی بده . از بس کسی گواهینامه نگرفته مال شما اینقدر زود بدستت رسیده . باید همون روز می گرفتی . پیش بسوی جاده چالوس :دینقل قول:
بعد از 12 روز گواهینامه اومد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی هوشش رو نداده اند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از کی بیاد هوش بگیرم. کجا باید شکایت کنم. من هوشش رو می خوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
سلام . همراه داشتن کارت ملی حین سواری الزامیه . جزء مدارک محسوب می شه . منم روزی که رفتم برای بنزین همین مشکلو داشتم ولی کارتم همراهم بود . مضحکه که پشت پاکت کارت سوخت اینهمه مطلب بی فایده نوشته الا همین موضوع !!
ما یک تصحیح بیفزاییم
حین رانندگی کارت ملی الزامی نیست. کارت وسیله نقلیه + بیمه و برگ معاینه ! - برای موتور!!! - + گواهینامه الزامی هست که البته در گواهینامه و کارت خودرو شماره ملی نوشته میشه.
البته طبق این کتاب آیین نامه نوشتم. درست غلطش پای سرتیپ اعزازالدین مشکوتی
یعنی همسایه ها بنزین می کشند؟نقل قول:
از طرف دیگه کارتهای سوخت موتور به 10 لیتر محدودن ! من همیشه نیم-باک می رم بنزین می زنم تا بتونم باکمو پر کنم و البته همسایه هم استفاده ببرن !
جدیدا همه مدارک را باید یا از پلیس 120 یا از مرکز شماره گذاری پیگیری کرد البته من وقتی پرینت گرفتم زیر برگه سایتش رو زده بودنقل قول:
در مورد کارت سوخت و کارت موتور بگم که من اول کارت موتورم اومد بعدش هم کارت سوخت ردیابی کارت سوخت از طریق آدرس الکترونیک eploice هم امکان پذیر نیست
p10gvh3.ir:7001
نمی دونم چرا همینجوری نمی ره. سرویس خصوصیه یا چیز خاصی؟
---------------------------------------------------------------------------------------------
پست زدم بعد پست شما رو دیدم!!
تشکر.نقل قول:
به به ... مبارکه . بجای شیرینی ترشی بده . از بس کسی گواهینامه نگرفته مال شما اینقدر زود بدستت رسیده . باید همون روز می گرفتی . پیش بسوی جاده چالوس
فعلا یک گل اهدا کنیم:11:
یحتمل! 12 روز خیلی خوبه اما چرا هوشمند نیست؟! ما بریم شرق !! شمال به ما نیومده!
آخرش نفهميديم چي شد!نقل قول:
حین رانندگی کارت ملی الزامی نیست. کارت وسیله نقلیه + بیمه و برگ معاینه ! - برای موتور!!! - + گواهینامه الزامی هست که البته در گواهینامه و کارت خودرو شماره ملی نوشته میشه.
براي موتور همراه داشتن چه مداركي الزامي هست؟
گواهي كه هيچي
كارت موتور و بيمه هم بايد باشه؟ (يعني اگه نباشه موتورو ميخوابونه؟)
در چه صورت موتور رو ميتونن بخوابونن؟
من گواهي دارم
كارت موتور هم دارم
ولي بيمه اينا يوخ
من منبع دادم. صفحه 140 کتاب آیین نامه سال 1390. نکته سمت چپ صفحهنقل قول:
آخرش نفهميديم چي شد!
براي موتور همراه داشتن چه مداركي الزامي هست؟
گواهي كه هيچي
كارت موتور و بيمه هم بايد باشه؟ (يعني اگه نباشه موتورو ميخوابونه؟)
در چه صورت موتور رو ميتونن بخوابونن؟
من گواهي دارم
كارت موتور هم دارم
ولي بيمه اينا يوخ
مدارک مورد نیاز جهت رانندگی:
گواهی نامه
کارت خودرو
معینه فنی
بیمه شخص ثالث
البته یک تست کنارش هست که گزینه ای که علامت خورده ، کارت شناسایی هم در آن عنوان شده است اما سایر گزینه ها این مدارک اصلی را که نوشتم را ندارند پس می توان گفت به این دلیل رد شده اند. (شاید الزامی هست)
حالا یه کارت اضافه و کم چه فرقی می کنه.
بیمه را حتما تهیه کنید.
تو صفحه قبلی نوشتم کم مونده بود دیشب بزنم به یه پالسی (یه ربع دستم می لرزید - نور چراغم افتاد توی پلاک و رینگ و ... اش اینقدر نزدیک بود)
دادا گفتم تست نگفتم که یکله باهاش تاختم امنیت این موتور رو 60-70 تاس بیشتر یعنی استقبال از مرگنقل قول:
یه کیلومتر دیجیتال دارم ماله چرخمه با اون تست گرفتم کیلومتر خودش تقریبا دقیقه البته از 100 به بالا میگه داری 120 تا میری
ولی دیجیتاله دقیقه فقط یه مشکلی داره اینکه اخرین سرعتش 99.99 هست یعنی 100 تا
اون 10-15 تا هم که گفتم دلیلش همین بود
البته کیلومترم کت ای هست و جزو دقیق ترینهاس تو رشته خودمون:10:
همون بهتر نیست
راستی برو بچ گواهینامه رو تهران جا گذاشته باشم حکمش پارکینگه؟
یا کپیش رو قبول دارن؟
---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
کارت موتور بیمه گواهینامه و کلاه ایمنینقل قول:
بیمه میخوابونن-گواهینامه میخوابونن-کارت موتور کمبود مدارکه جریمه(البته به حال افسر ربط داره)کلاه هم جریمه(اینم به حال افسر ربط داره) که تو همه شرایط حالشون خوب نیست صاف میری پارکینگ:10:
خوب عزیزم برو بیمه رو 60 تومن خرج کن بگیر 1 سال راحتی خدای نکرده اتفاقی نیوفته :19:
سلامنقل قول:
ما یک تصحیح بیفزاییم
البته طبق این کتاب آیین نامه نوشتم. درست غلطش پای سرتیپ اعزازالدین مشکوتی
من اشتباهی نوشتم الزامی . واسه من که گواهینامه ندارم این مطلب الزامیه . چون واسه کساییکه گواهینامه ندارن و سوار راکبند بدون گواهینامه هیچ مدرک حقوقی عکس داری وجود نداره . یعنی هم راکب و هم مرکب نامعین به مالک اند . یجور سرقتی یا مشابهش . بهمین خاطر اگر موتور بخاطر تردد بدون گواهینامه ضبط بشه اول باید تکلیف راکب مشخص بشه که کی هست . تا اینکه بعد برسیم به اینکه گواهینامه نداشته .
اگرم قرار بر جریمه باشه باز هم نیاز به کارت ملی هست . در هر صورت اون روزیکه من بخاطر گواهینامه جریمه شدم . اگر کارت ملی همراهم نبود که دیگه هیچی !
افسر هم بیمه و کارت موتور و گواهینامه رو موقع ضبط موتور ، بازداشت می کنه !