ميگم شايد برنامه اي چيزي نصب كردي؟؟؟ جديدا" چي نصب كردي؟ رو فون مموري؟نقل قول:
آخه معمولا" عكس برنامه مياد تو گالري...مثلا" گارمين كه عكس نقشه و آرمش مياد...:13:
Printable View
ميگم شايد برنامه اي چيزي نصب كردي؟؟؟ جديدا" چي نصب كردي؟ رو فون مموري؟نقل قول:
آخه معمولا" عكس برنامه مياد تو گالري...مثلا" گارمين كه عكس نقشه و آرمش مياد...:13:
برنامه که زیاد نصب کردم .نقل قول:
ولی هیچ برنامه ای این جور عکسی نداره . بعد هم اگه این جوره پس چرا زود می ره و عکس های خودم میاد جای اون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عجيبه!!!؟نقل قول:
خوب پس بزار باشه، چي كارش داري حالا....؟:31: اگه ميتوني يه بار فون مموري رو فرمت كن 99% درست ميشه..:10:
نقل قول:
2 تا ریدر external نخواندند رم را :13:، اما ریدر internal مال laptop به راحتی میخونه. PcSuite و حالت Data Transfer و تمام حالتهایی که موقع اتصال کابل به موبایل میاد هم بدون هیچ مسئله ای کار میکنه.:18:
تمام4 گیگابایت هم راحت پر میشه!:27:
رم من گارانتی داره (silicon power) میتونم عوض کنم اما ببرم اونجا میترسم رو کامپیوتر یارو کار کنه خیط بشم!:18:
درضمن ریدر های من هردو قدیمیه خودم فکر کردم شاید اینا 4گیگا بایت رو ساپورت نکنن. رم 4گیگ هم دورو برم ندارم که تست کنم :41:
اقا گوشی من خودش خودش گه گاهی هنگ میکنه!!نمیدونم چشه!دو روز که اینجوری شده!چیز خاصی هم نصب نکردم!!
حتی الان داشتم با گوشی صحبت میکردم وقتی گوشی رو اومدم قطع کنم دیدم هنگ بود!!!!!!!روزی یک بار هنگی رو دارم!!!
امين جان شما گوشيتو آپ كردي؟؟ اگه نكردي حتما" آپ كن...نقل قول:
آپدیت که نمی خواد ، یه بار مستر ریستش کنه کافیه ، امین یه بار مستر ریست کن ، حل میشه ، احتمال 99.9% هیچ راه دیگه ای ندارهنقل قول:
امين جان شما گوشيتو آپ كردي؟؟ اگه نكردي حتما" آپ كن...
سلاميه سوال...مي خوام وقتي صفحه كليد رو (باكليد بالا سمت چپ و ستاره) قفل كردم، هنگام باز كردنش چيكار بايد بكنم كه پسورد بخواد؟؟!!! يعني اينكه صفحه كليد رو چطوري پسورد دار قفل كنيم(با همون سمت چپ بالا+ستاره)مرسي
دوست عزيز براي اين كار بايد دكمه پاور رو بزني و Lock Phone رو انتخاب كني...همين!
كد پيشفرض هم 12345 هست...
پست های اضافی صفحات اخیر پاک شد . حدود 30 پست . دوستان لطفا بیشتر رعایت کنید.
اینجا چت روم نیست . هر لحظه ممکنه فردی برای بار اول بیاد اینجا و بخواد از تاپیک استفاده کنه. در صورت مشاهده دوباره چنین مسئله ای در انجمن ، برخورد جدی تری خواهد شد.
با تشکر