x1 رو که نو میخریم هیچ رمی روش نیست؟فقط همون 400 مگه؟:41:
Printable View
x1 رو که نو میخریم هیچ رمی روش نیست؟فقط همون 400 مگه؟:41:
اکسپریا تنها جلوش فلزیه و پشتش مثل گوشیهای دیگه پلاستیکیه . در اون عکسی هم که گذاشتید ، همون قسمت پلاستیکی شکسته .نقل قول:
موفق باشید .
ادیت : درب باطری اکسپریا هم فلزیه . اما قسمتهای بالا و پایین درب باطری پلاستیکیه .
فقط یک نفر این موضوع رو گفته پس احتمالآ غرضی تو کاره ، منم اگر n95 رو بکوبم تو دیوار بی تردید یه جاش میشکنه.
ممنون
از این پس شرکت های گوشی سازی باید رو گوشی ها ایر بگ بزارن....وگرنه باید تو هر جبه گوشی 2تا گوشی بزان که اولیشو 5 روزه ترکوندن یکی دیگه باشه...مثل قلماش...!!!:18:نقل قول:
وقتی گوشی رو می خری توی پکش رم می ده؟؟؟؟
نه جناب.مموری 4 گیگ روش هست.نقل قول:
x1 رو که نو میخریم هیچ رمی روش نیست؟فقط همون 400 مگه؟
خیال کردی هر گوشی که توووپ هست باید قطعات بزرگ و تابلو داشته باشه؟علم پیشرفت کرده همه چیز ریزه میزه شده.نقل قول:
دوستان اگر لینکی که گزاشتم دیده باشید فکر نمیکنم قطعات این گوشی تووووپ 100هزار تومانم بیرزه...ویدیوهارو ببینید و نظر بدید...
حرف حساب جواب نداره!نقل قول:
درخشانی جان اکسپریا یک کامرا فون نیست و این طبیعیه که مثل کامرا فونها سرعت شاترش بالا نباشه. این موردینقل قول:
که شما اشاره کردی به سرعت شاتر مربوط میشه و اکسپریا و هیچ کدام از پاکت پی سی هایی که تا کنون ساخته
شده اند سرعت شاتر خوبی ندارند. مثلا شما با هیچ کدام از پاکت پی سی ها نمیتونید از قطرات آب که از یک
فواره میپاشه بیرون عکس بگیرید.
البته در بعضی موارد وقتی بخوای از اجسام و یا افراد در حال حرکت عکس بندازی باید در تنظیمات دوربین اکسپریا
حالت ورزشی رو انتخاب کنی. اگر روی حالت نایت مد باشه خب معلومه که شما نمیتونی بخوبی حالت ورزشی از
اجسام در حال حرکت عکس بگیری.
تا حدودی هم عکس گرفتن بستگی به شخص هم داره یعنی باید بتونی از حداقل امکانات بیشترین استفاده رو بکنی
الان من میتونم از یک نفر در حال دویدن و یا یک ماشین در حال حرکت با اکسپریا عکس بگیرم و ازش هم راضی
هستم اما اگر به یک نفر بهترین دوربین رو هم بدن اما بلد نباشه چطوری عکس بگیره بازم نمیتونه عکاس
خوبی باشه. عکس گرفتن فقط فشار دادن دکمه عکاسی که نیست. بلکه باید نور محیط ... زاویه دید...
تنظیمات مخصوص اون سوژه و کلی جوانب دیگه رو در نظر بگیری.
امروز فعلا خودنه ام اما بعدا میتونم عکس هایی رو از ماشین های در حال حرکت برات بزارم که با همین اکسپریا
گرفتم. شما هم برون تو تنظیماتش و حالت های مختلف رو در تنظیمات قرار بده مثلا حالت مولتی پیک. :46:
گوشی من 80 درصد پشتش هم فلزیه. شاید فقط این 1 دونه برای من ساخته شده :31:نقل قول:
میدونم...اما شما حتمآ باز گوشی های دیگرو دیدید...x1 واقآ پیشرفتست که با ای چند قطعه این همه کارهای پیچیده میکنه...راسلی اونایی که این ویدیو رو دیدن فهمیدن پردازشگر Qualcomm MSM7200 528MHz processor کدوم بود؟نقل قول:
در مورد مموری هم توجه داشته باشید که 2 جا که این گوشی رو دیدم بدون مموری میفروختن...حتمآ هم بعدآ 2 برابر باز به خودمون میفروشن...مثل هندزفری های گوشیاست که بر میدارن