سلام
من آفیس 2007 رو یه سری دستکاری کردم الان هر چی عکس و حاشیه روی صفحات قرار می دم بعد که روش متن می نویسم نه توی previwe عکسها رو نمایش می ده و نه پرینت می کنه
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید .
Printable View
سلام
من آفیس 2007 رو یه سری دستکاری کردم الان هر چی عکس و حاشیه روی صفحات قرار می دم بعد که روش متن می نویسم نه توی previwe عکسها رو نمایش می ده و نه پرینت می کنه
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید .
Microsoft Office> Word Options> Advanced> Numeral> Contextنقل قول:
متوجه نشدم. چه چيزي Pdf بشه؟نقل قول:
توي كادر Print دكمه Options رو بزن ببين و قسمت Print Drawings Created in Word رو فعال كن.نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزيز
البته من مطالب صفحه قبل رو هم خوندم.... و همون طور كه دوستمون هم گفتن راه حلهايي نوشته شده...
به طور كلي ما سه مدل فاصله داريم...
اوليش: space يا همون فاصله اي كه با space bar ميزنيم...
دوميش: بهش ميگن نيم فاصله ... اما در واقع اصلا فاصله اي نميندازه .... كه وقتي فعاله كه نرمافزارهاي مخصوص تايپ فارسي روش نصب باشه... كه بيشتر اوقات روي shift+space bar فعال شده...
سوميش: در زرنگار بهش ميگن فاصله جامد.... يعني يه فاصله ميندازه اما نميذاره كه دو كلمه از هم جدا بشن.... مثلا بين كلمات گل و آقا ... اگه ميخواين كه حتما يه فاصله باشه اما اين دو كلمه يا با هم خط بالا باشن يا باهم خط پايين.... اين فاصله جامد بهتون كمك ميكنه... در word اين پارامتر فعاله ... حتي اگه كيبوردتون فارسي نباشه ... با كليدهاي تركيبي ctrl+shift+space bar ميتونين فاصله جامد بزنين ... فقط حواستون باشه كه اين پارامتر چون فارسي نيست ... نوع قلمتون به نوع قلم انگليسي عوض ميشه....
در بعضي ويندوزها شما ميتونيد از تركيب كليدهاي Shift+space يا Shift+N استفاده كنيدنقل قول:
اگر موارد بالا جواب نداد از روش زير استفاده كنيد حتما جواب ميده
از منوي Insert گزينه Symbol رو انتخاب كنيد و در قسمت بالا تب Special Characters رو انتخاب كنيد با استفاده از نوار پيمايش سمت راست به انتهاي ليست برويد چهارمين گزينه از پايين يعني گزينه No-Width Optional Break رو انتخاب كنيد روي دكمه Shortcut key كليد كنيد و در قسمت press new shortcutkey تركيب كليد مورد نظر خودتون رو انتخاب كنيد مثلا Ctrl+space و روي Assign كليد كنيد و Close را بزنيد دوباره Close را انتخاب كنيد و الان ديگه مشكلتون حل شده
البته ميتوانيد فايل kbdfa.dll ويندوز را هم عوض كنيد
همچنين از تركيب كليدهاي Alt+0157 هم ميتوانيد استفاده كنيد
ممنون و مرسینقل قول:
سلام
دوستان تو ورد 2007 چطوری میتونم تو یک متن 10 صفحه ای .
مثلا پاورقی صفحه 6 به بعد با هم فرق داشته باشن .:20:
و چطوری میتونم پاورقی و شماره صفحه رو باهم داشته باشم.
ممنون خسته نباشین
نقل قول:
پاورقی رو پیدا کردم
# [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال دومی رو اگه میشه جواب بدین
سلامنقل قول:
معمولاً شماره صفحه، تداخلي با پاورقي نداره. اگه يكي دو صفحه هم مشكلي داشته باشه، ناديده مي گيريم. اما اگه ميخواي مثلاً يه كم شماره صفحه رو پايينتر يا بالاتر ببري تا تداخلي با پاورقي و كادر و... نداشته باشه، كافي روي پايين ترين قسمت صفحه (كنار شماره صفحه) دوبار كليك كنيم تا به نماي Header & Footer بريم. بعد هم خط كش سمت چپ در پايين صفحه رو بگيريم و يه كم بالاتر يا پايين تر بكشيم.