من هم با مگان 2000 موافقم زانتیا که خیلی زشته قدیمی هم شده ومن صددرصد مخالف زانتیا هستم
من هم با مگان 2000 موافقم زانتیا که خیلی زشته قدیمی هم شده ومن صددرصد مخالف زانتیا هستم
با تشکر از تمامیه دوستان مخصوصا" Farshadd جان بابته مقایسه ی نسبتا" کاملشون.
من فعلا" نظرم مزدا 3 هست چون طراحیه داخلش واقعا" زیباست!در حال حاضر برای من ظرفیت ماشین مهم نیست همین ظرفیت مزدا 3 کافیه.
فقط من در طراحیه خارجی سوناتا یه اباهتی دیدم که دو دلم کرده!البته یکی از دوستان در پسته شماره 6 از خرابی بیش از حد سوناتا گفته آیا واقعا" این مطلب درسته؟!مزدا 3 چی؟ از نظره خرابی و غیره چجوریاست؟
لطفا کسانی که گل سوار نشدن بیخود راجع به این این ماشین اضهار نظر نکنند!!
شما واقعا محصولات تولیدی ایران خودرو رو به یک ماشین با تکنولوژِی المان و برند معتبر vw ترجیح می دهید!!!!
پیشنهاد می کنم اگر دنبال رانندگی در ماشیینی نرم ، با کیفیت و با قدرتو با ایمنی بالا هستید حتما سراغ گل بریدو گرنه ...
من خودم سوناتا داشتم الانم سانتافه دارم باید بگم ماشین های هیوندای خیلی برتر از اون چیزی هستند که ما فکر میکنیم من حدود 300 کیلومتر رو بدون وقفه با سوناتا رفتم و میشه گفت احساس نکردم البته نباید از مزدا گذشت جون من سوار نشدم اطلاعاتی ندارم اما از تیپ سوناتا و همچنین اتاق جدیدش میشه گفت ماشینیه که برای اقشار نسبتا پولدار عالیه در هر صورت اگر پول داری من بهت پیشنهاد آزرا رو میکنم ولی از نظر من سوناتا یا هر ماشینی از هیوندای عالی هستند در مورد خدمات مزدا نمیدونم ولی در مورد سوناتا بگم که برای بار اول جا خوردم چون بعد از پارس سوار شده بودم تفاوت رو حس کردم خیلی هم زیاد
بی شک کیفیت و سواری فولکس گل رو هیچ خودرویی نداره
ممنونم P30 جان،اگر از نظره مالی برام مقدور بود بدونه هیچ شک و تردیدی میرفتم آزرا میخریدم..
نمیدونم چرا هنوز سمند ساده تولید میکنند
بعد 206 تیپ 5 من سمند Lx رو ترجیح میدم
البته توهین به دوستان نباشه! ولی من تا صفحه ی 6 خوندم! از همون اول یکی می گه 206 بهتره مدرک هم دارم! بعد یکی می آد می گه نه تندر بهتره مدرک هم دارم! بعد یکی می آد می گه آقا سمند بهتره بعد ده تا پست می آد که نه! یک نفر هم بن شده!نقل قول:
دوست عزیز Hossein هم که از اون اول در مورد یک آقایی که هر دوشون رو داره و مدرکی که بعدا می گذاره صحبت می کنه!
آحه عزیزان بحث چی می کنید؟! حالا گیریم تندر از سمند و 206 و ... بهتر که چی؟!!
هر کسی برای خودش ملاکی داره!
من خودم از نزدیک تندر رو ندیدم اینجایی هم که زندگی می کنم تندر ندارند :31: ولی عکسش رو دیدم، بمیرم هم نمی گیرمش! حاضرم همون 405 که یکیش رو بابای خودم شش سال پیش رد کرد رو بخرم ولی وقتی سوار ماشین می شم از قیافه ی ماشینم لذت ببرم. حالا شما بیا اثبات کن با آیه و سوره که تندر بهتره من نخواهم خرید!
آخه واقعا این موضوع بحث هم داره! یکی شاید عاشق سمند باشه! یکی تندر! یکی چیز دیگه!
مجله ی ماشین هم برای همینه یک درخواست بفرستید برای مقایسه، بعد بشینید بخونید اون رو!
مزدا 3 به نظر من خوشگل تره و sport
راستس هيچ كدام سهميه ندارن