سلام به همه
دوستان همانطور که می دانید عنوان بعضی از رشته ها به مهندسی تکنولوژی تبدیل شده.
من خودم مهندسی تکنولوژی الکترونیک تهران جنوب می خونم کاردانی ناپیوسته بودم(یعنی پیش دانشگاهی رفتم) در مورد رشته های تکنولوژی بابد بدونید که تقریبا چیزی تو مایه های علمی کاربردیه یا شایدم میشه گفت دقیقا خود علمی کاربردیه یعنی چندین درس تخصصی که دانشجویان کارشناسی پیوسته می گذرانند رو دیگه به ما نمی دهند از جمله ی این درس ها برای رشته الکترونیک و .. می توان به ریاضی مهندسی ، تجزیه و تحلیل سیستم ها ، فیزیک الکترونیک،الکترونیک3،اقتص د مهندسی و یکی دو درس دیگه .یعنی با این اوصاف چیزه زیادی تو دانشگاه یاد نمیگیریم. اگه کسی بود و به من قبل از ثبت نام کنکور آزاد می گفت شاید میرفتم گرایش قدرت امتحان می دادم که دیگه اسمه تکنولوژی رو هم یدک نمیکشه ،البته الانش خیلی هم ناراضی نیستم
چون با پا فشاری که بچه تو دانشگاه کردند این دروس با عنوان جبرانی به همون میدن و مشکلی تا حدی مرتفع شد ولی اکثر دانشگاه ها هنوز همینه . دلیلشون به خاطر این کار به احتمال زیاد به خاطر ادغام دو دسته دانشجو یکی با مدرک کاردانی پیوسته و دسته دیگر دانشجویانی با مدرک کاردانی ناپیوسته است من خودم به هیچ وجه از طرف دسته اول قضاوت نمی کنم ولی شک نکنید که به دسته دوم ظلم بزرگی شده .( آخه جالبی تو اینه که تراز ها رفته بالا ولی کیفیت اومده پایین)
شاید با پیگیریه شما قبل از ورود به این مقطع و ما و در خواست برای حذف نام تکنولوژی و برگشت به همان روش قبل ، بتوانیم سطح علمی رشته های تکنولوژی را مانند قبل ارتقا دهیم.و این تعارض رو از بین ببریم .
سوالی باشه در خدمتم