من اگه امين برام فيلم بياره مي آم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من اگه امين برام فيلم بياره مي آم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون تاریخ قرار که تغییر نکرده همون 28توم هست دیگه.
28توم چند شنبه میشه !؟ چون من 2شنبه ها و 4شنبه ها نیستم !؟
آقا میثم 28 میشه=> 5 شنبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا اخه من نمیدونم ساعت 2 صبح وقت Psp خریدنه ....؟نقل قول:
ما رو بگو فکر کردیم هیچکی ما رو نمیبینه ....:27:
دوباره مجبورم امشب یه ساعتی برم جاسازی کنم که اونجا پشه هم پر نزنه .....:21:
دوستان امیدوارم پنج شنبه خوبی رو در کنار هم داشته باشــــیم :21: :21: :21: :21: :21: :21:
فكر كردي !!! ديروز كه حواست نبود بهت يه GpS وصل كردم :5: :27: هر چي هست با من شريكي ... 50- 50 :46:نقل قول:
حالا من ميگم همون 0.0000000001 % هم عملی ميشه نميتونی بيای.نقل قول:
شايدم سامان از نوع تروريست بوده؟ ها؟ مامانم گفته تروريست خطرناکه حسن.من ميترسم حسن.من که 28 تهران نيستم حسن.من ديگه نميام حسن.!!!نقل قول:
همش تقصير جاويد بود مارو اون موقع برد پی اس پی بخريم.بعدشم گفت که الان مغازه ها بستن پس برگرديم.من که تهران نبودم نميدونستم ساعت 2 مغازه هاش باز نيستن.نگو ميخواسته رده تورو بگيره ببينه کجا ميری.غلط نکنم کلکی تو کاره نه؟نقل قول:
با عرض سلام خدمت دوستان
از اونجایی که 5 شنبه 86/4/28 بچه های سایت میخوان تو پارک لاله دور هم جم بشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب و باحال نیس که هر کسی که میاد پی اس پیش رو هم بیاره و یه چند تا بازی خوب مثل( تنیس .فوتبال و ...
که بعدن در مورد نام بازی ها باز باهم ردیف میکنیم).بیاره و با هم یه حالی بکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب دوستان نظرتون در این باره چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن:در مورد دی اس هم میشه این کارو رو انجام داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چيكاره بودم چرا منو مي آري وسط دعوا !نقل قول:
همش تقصير جاويد بود مارو اون موقع برد پی اس پی بخريم.بعدشم گفت که الان مغازه ها بستن پس برگرديم.من که تهران نبودم نميدونستم ساعت 2 مغازه هاش باز نيستن.نگو ميخواسته رده تورو بگيره ببينه کجا ميری.غلط نکنم کلکی تو کاره نه؟
موفق و پيروز باشيد
جاويد