Death Valley, CA - Yucca Airstrip - Sedan Hole
نقل قول:
یه چیزی هم درباره منطقه area51 دیدم در صفحه 50 که گفته میشه یه منطقه سری نظامی در نوادای آمریکاست و فعالیت یوفو ها در اونجا دیده شده و فردی به نام باب لازار حرفهای عجیبی زده که من در این باره اظهار نظر نمی کنم ، چون تحقیقاتم دراین باره نهایی نشده فقط یه لینک از گوگل مپ دیدم که ادعا شده دقیقا روی این منطقه زوم میکنه شما هم برین ببینین و زوم کنین ، من نفهمیدم چیه . یه سری گنبدهای خاکیه ، شاید از انفجارهای زیر زمینی باشه یا ساختمونهایی زیر زمینه ، نظر شما چیه :
لینک :
کد:
http://maps.google.com/maps?q=Rachel,NV&ll=37.042165,-116.023028&spn=0.010579,0.014076&t=k&hl=en
عجب منطقه سری نظامی ای که فقط یه باند هواپیما پایینش و چند تا ساختمون کوچیکم همون پایینشه...
اشتب به عرضتون رسوندن و اونا گنبد منبد نیستن... بلکه جای تعداد زیادی برخورد شهابسنگ (+ آزمایشات هسته ای) به سطح زمینه که احتمالاً تعدادی شهاب سنگ بودن و توی جو تیکه تیکه شدن و اینهمه اثر هنری به جا گذاشتن...! یکی از همون نقاط رو با Google Earth واستون زوم میکنم (این منطقه همون پایین بالاتر از اون چند تا ساختمون و Yucca Airstrip ـه... دقیقاً ضلع شمالشرقی اون چند تا ساختمون کوچیکی که بالای اون منطقه تماماً کرم رنگ هستن)... حتی ساختمون خاصیم اون اطراف در کار نیست و یه باند فرود کوچیک هواپیماس با یه سری ساختمونای سوله مانند و تعداد زیادی ساختمونای کوچیک شبیه کمپ که احتمالاً مال یه عده دانشمند بیکارن که دارن رو این حفره ها تحقیق میکنن (خدا رو چه دیدی... شاید منم در آینده به جمعشون پیوستم و شدم مسعود سوپر بیکار ولگرد بر وزن الکساندر سوپر ولگرد تو فیلم Into The Wild :دی)... :
همه ـش زیر سر استکبار جهانیه دیگه... با این رسانه های استکباری باعث شدن ما اشتب ـ دید پیدا کنیم در نگاه اول فکر کنیم گنبد و ساختمونای فضاییا هستن...!!!
واسه پیدا کردن این منطقه توی Google Earth سرچ کنید Death Valley که میرید به شهرستان Death Valley کنار پارک جنگلی به همین نام... کافیه به سمت شمال شرقی حرکت کنید و از جاده 190 عبور کنید تا اون منطقه مثلثی شکل کرم رنگ رو ببینید که پایین این منطقه و بقیه ـشم که دیگه معلومه چی به چیه... البته با سرچ کردن Yucca Airstrip ـم دقیقاً میاید تو همون مثلث کرم رنگ...! (با سرچ Sedan میرید تو عکس آخری که گذاشتم در شمالی ترین نقطه این منطقه)...
ولی در کل دستت درد نکنه... منطقه جالبی از نظر اجرام فضایی ای که به زمین سقوط کردن بود...
Update: شک نکن که همگی اثرات برخورد شهابسنگ هستن... بعضیاشون رو هر چقدرم دقت کنی بازم به نظر برآمده میان ولی درواقع جای برخوردن ولی به دلیل اینکه در هر برخوردف شکلای متفاوتی ایجاد میشه... عین برخورد قطره آب به سطح آب که اگه تصاویر با سرعت بالا (آهسته) ـش رو دیده باشید قطره در آب فرو میره و بعد به بالا میاد و یه موجی کنارش ایجاد میشه که برخورد شهاب به سطح زمینم همینطوره که ممکنه توی بزرگترا معمولاً چاله بسیار بزرگ به علاوه موجی شکل شدن زمین اطراف به علاوه یه سطح برآمده در وسط درست میشه ولی در کوچکترا چاله زیاد بزرگ نیست ولی موجی که در اطراف تشکیل میشه سطح بزرگتری رو میگیره و در وسط چاله کوچیکم یه برآمدگی ایجاد میشه که فکر میکنید محیط عین یه تپه شده... بعضیای دیگه هم به خاطر زاویه کم (مایل) شهابسنگی که برخورد کرده، شکلای جالبی تشکیل شده...
:8: :46: