هر وقت میام این تاپیک باید خودمو برای یک خبر بد آماده کنم. نشد بیام ببینم مخابرات آدم شده و یه حالی به ملت داده. خدا هدایت/لعنت کنه اونایی که نمیذارن یه آب خوش از گلومون پایین بره
Printable View
هر وقت میام این تاپیک باید خودمو برای یک خبر بد آماده کنم. نشد بیام ببینم مخابرات آدم شده و یه حالی به ملت داده. خدا هدایت/لعنت کنه اونایی که نمیذارن یه آب خوش از گلومون پایین بره
دوستانی که بهار تا بهار گرفتن لطفا امتحان کنن که از 6 به بعد رایگانه یا نه؟
احتمالا فقط بهار تا بهار اینجوریه ، منم زنگ زدم به 2020 یکیشون گفت شبانه بهار تا بهار 1 تا 6 هستش ولی به بخش فروش که زنگ زدم گفتش ابلاغی که به ما شده طرح های بهار تا بهار 1 تا 7 هست، بازم بهش گفت میشه مطمئن بشین یارو رفت پرسید گفتش حتما 1 تا 7 هستش.
بازم معلوم نیست که این دزدها چی کار می کنن!
در ضمن من که طرح بهار تا بهار گرفتم همین امروز طرف های ساعت 20 بود به 2020 زنگ زدم و شماره کارتم بهشون دادم، طرف گفت 24 ساعت دیگه وصل میشه ولی ذقیقا ساعت 21:19 امشب :n02: پیامک اومد که اینترنت وصل شده.
دمت گرم داداش، اگه تونستی سرعت دانلود شبانه ات رو هم ببین چنده.نقل قول:
دستت درد نکنه.
سلامنقل قول:
ممنون درست شد ، من مشکلم با پسورد بود ، اولش نباید صفر میزدم.
ممنون:n16:
نه طرح عوض نکردمنقل قول:
اون طرح طلایی پاییزم رو یه خط دیگست که هنوز فعاله و فقط زمانش تموم شده
این طرح جدیدو رو یک خط دیگه گرفتم که رانژه نبود و باید رانژه میشد
کل کارا از 4:30 تا 7:30 انحام شد
خودم تو مخابراتم میدونستم خطم رانژه نیست
ممنون. مشکل من هم همین بود!نقل قول:
ممنون. مشکل من هم همین بود!نقل قول:
سلام دوستان
من باز ساعت 22 سیستم اسلیپ کردم برای دانلود
الآن 800 مگ هم به مخابرات بدهکار شدم من.
نمی دونم چیکار کنم.
هرکی میزاره دانلود.خودشم بیدار لاشه و ساعت 1 دی سی کنه.والا مخابرات اصلا سواد هیچکاری نداره
خدایا هر مسئول بی عورضه رو نیست و نابود بفرما.پول زیادی میگیرن اما چیزی حالیشون نیست.
رفیق، اینا پنل شون سرکاریه، فکر کنم ساخت بورکینافاسو باشهنقل قول:
اصلا به اراجیفی که اونجا می نویسه توجه نکن
محض نمونه دیروز که بعد از مدتها رفتم و فقط تونستم توی پنل پایینی لوگین کنم 250 روز و 40 گیگ باقیمانده ی دوره نوشته بود
اما الان که توی پنل بالایی هم تونستم وارد بشم همه چیز رو 0 نوشته! :n08: باز صد رحمت به پنل پایینی که کمتر قاطی داره و ننوشته 0 بلکه نوشته دوره هنوز شروع نشده!:39: البته تاریخشم مال 8 اسفند زده! فکر کنم اینشتین هم توی گور سکته ی ناقص بزنه چون نسبیت عام و خاص و سفر در زمان و همه چی رو آشنای آخر با این پنلش به زیر سوال برد:V18:
گفتنیه که اصلا طی یکهفته ی اخیر دانلودی نداشتم و امشبم فقط فکر کنم در حد 2 گیگ فایل برای دانلود گذاشتم که اوکی شد
اگه ترافیک من واقعا 0 می بود که الان (ساعت دانلود شبانه) باید خط قطع میشد.سرکاری یعنی همین
حالا برای خالی نبودن عریضه شاید اگه امروز یادم موند یک تماسی با 2020 میگیرم و میگم وصل کن به رییست و چند تا واژه ی لطیف نثارش می کنم با این پنل درپیتش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]