نه ، همچین حرفی نمیزنن به عبارت دیگه اول گیگهای اصلی مصرف میشه بعد حجم های خریداری شده یا هدیهنقل قول:
Printable View
نه ، همچین حرفی نمیزنن به عبارت دیگه اول گیگهای اصلی مصرف میشه بعد حجم های خریداری شده یا هدیهنقل قول:
نقل قول:
پس نظر شما مخابراته ؟ تو نا محدودا
بله فرق دارند و به خاطر همین تفاوت در مکانیزم هست که من گفتم از اونجا پینگ بگیرید.چون همونطور که گفتم مکانیزم اسپید تست طبق شواهد و گفته ها دارای خطاست و چندان قابل استناد نیست هر چند که به قول شما مختص وبگردی باشد.همان مثالی که خودتان گفتید بهترین شاهد مدعاستنقل قول:
دوستان ایا میشه از طریق پرداخت انلاین و خوده سایت pars online بدونه مراجعه به دفاتر پارس انلاین مصلا من که اللان 256 دارم چند وقت دیگه که تموم شد با انتخاب گزینه ی 1 مگ اکانته 1 مگ برا خودم شارج کنم بدونه درخاست مدرک یا چیزی و اینکه ایا همون موقع که پرداخت رو انجام بدی اکانت همون موقع شارج میشه..
نه یت زنگ میزنن باید مدرکی مثل کارت دانشجوئی فکس کنی براشون:31:نقل قول:
هیچ مدرکی نمیخواد سریع شارژ میشه من خودم همین جوری اقدام کردمنقل قول:
[QUOTE=manooch_---;6849984]دوستان ایا میشه از طریق پرداخت انلاین و خوده سایت pars online بدونه مراجعه به دفاتر پارس انلاین مصلا من که اللان 256 دارم چند وقت دیگه که تموم شد با انتخاب گزینه ی 1 مگ اکانته 1 مگ برا خودم شارج کنم بدونه درخاست مدرک یا چیزی و اینکه ایا همون موقع که پرداخت رو انجام بدی اکانت همون موقع شارج میشه..[/QUOTEببخشید من فکر کردم میخای سرعتتو افزایش بدی:31:
بله میشه.من انجام دادم و تا الان هم هیچ مدرکی نخواستن.نقل قول:
بچه ها نصفه شبا برای دانلود رایگان
حتما باید مودم رو روشن خاموش کنیم؟
پارس دیگه شورش رو درآورده! :13:دیشب 900 مگ دانلود داشتم که 500 مگ ازم کم کرد! کلا دانلود شبانه ام با این سرعت افتضاح شبانه توی همون 40 مین آخر هست اون وقت اونم که دارن از روزانه کمش میکنن!