هیچ کدوم! دعوا با واحد شکایات! روز شمار پس میدننقل قول:
Printable View
هیچ کدوم! دعوا با واحد شکایات! روز شمار پس میدننقل قول:
مشکل ما ایرانی ها اینه که اگر حتی یک گیگ رو با سرعت خیلی کم بدند 40 هزار تومن باز هم صف میکشیم برای خریدش
یعنی میشه پول رو پس گرفت یا فقط میشه نامحدود رو به محدود تغییر داد ؟ اصلا بنظرم محدود هم فایده نداره اگر بخوان اون هم سرعتش رو کم کنن.
نقل قول:
من الان هرچی با تهران صحبت کردم که چرا حجم رو یک دفعه به مشترک نمیدین، گفتن که کلی با ما صحبت کردن که مشترک ها حجم رو روز به روز خواستن!
تنها برتری آسیا نسبت به شاتل و پارس این بود که قانون مصرف منصفانه روی سرویس های نامحدودش نداشت که بعد از مصرف چند گیگ سرعت مرحله بندی بشه و پایین بیاد و همین طور روی سرویس بمونه تا موقعی که باز مصرف نداشته باشی و بگردی به LEvel کاربران کم مصرف تا سرعت اوکی بشه
چند روزی هست که آسیا سرعت لود صفحه رو پایین اورده نویز بالا رفته روی خط به خاطر تغییر Modulation از ADSL2+ به G.LITE و همین طور سرعت Upstream به شدت پایین اومده
هنوز چندماهی از افزایش تعرفه های آسیا نگذشته که باز با افزایش مجدد روبرو شدیم
متاسفانه سیاست های غلط قیمت گذاری و بدتر شدن خدمات به جای بهتر شدن کاربران رو از آسیا دور میکنه
من به شخصه خودم دارم دنبال ی شرکت دیگه میگردم چون واقعا شورشو در اورده
از شما دوستانم خواهشمندم شکایت کنید نسبت به این موضوع از طریق فرم شکایت آسیا شاید با اعتراض زیاد روبرو بشن تغییری توی سیاست های غلطشون اعمال کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اینکه حجم روزانه میدن یه خوبی داره که سیستمشون باگ داره بعضی وقت ها یه ضرب با سرعت بالا دانلود میکنینقل قول:
مثلا دیروز سرعت من برای چند ساعت بین 200 تا 400 بود که 3 گیگ دانلود کردم
امروز هم 1.5 گیگ دانلود داشتم :n09:
با سلام
من 512 برنزی نامحدود دارم روزا سرعت دانلودم 20 شده ولی شبا حدود ساعت 12الی 1 مثل سابقه یعنی 65-70 می خواستم بدونم ماله شما هم اینطوری شده
از اینترنتم فقط 1 روز مونده
نقل قول:
بلاخره سرویس نامحدود بهتر هست یا محدود میخوام از ماه بعد سرویس
(4096) - اينترنت پرسرعت کولاک 30 گيگ در ماه (1 تا 8 صبح رايگان) (929000 ريال + آبونمان)
بگیرم ایا سرویس خوبی به نظر میرسه..............
کلا بیخیال آسیاتک شونقل قول:
این که پشت سر هم با سرعت 400 دانلود کنی شانسی ه و هر روز اتفاق نمی افته
همین الان باید خدا خدا کرد تا یه صفحه باز کنه !!! زمانی که سرعت محدود بشه عملا هیچ استفاده ای از اینترنت نمیشه کرد
آسیاتک قبلا سرویس های 2 مگ توی روز 4 مگ می بست و شبانه همون 2 مگ بود
اگه شبانه این سرویس روی 4 مگ باشه ( که نیست) اون وقت ارزش داره
دوست عزیز پولت رو تو جوب نریز برو یه شرکت دیگه اسیاتک هم گرونه هم بی کیفیت ارزش ندارهنقل قول: