سلام دوستان تازه عضو شدم ازتون یه کمک میخوام بخصوص آقا حمید و تمام دوستان یه چند تا وسیله دارم میخوام نصب کنم و حول وحش650 دیگه دارم برای اضافه سیستم و بهترین چیزی که میشه رو بهم معرفی کنیم و 718exداشتم و الانم باز گرفتم از صداش بدم نمیاد میخوام صدا زیاد باشه و مثلا بیرونم بیاد واز سابم انتظار کیفی دارم نه قدرتی بخاطر این مال خودم و میخوام بفروشم چون قدرتی هستش ممنون بابت کمکتون
1.باند کنوود718ex 1جفت نو[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.آمپیلی mba امبی آگوستیک 4کالانه مدل
3.پخش پایونر9450ubدمو یخی
4.ساب power bass s124x
5.سیم پک 8گیج 2کالانه هم دارم
و ساب رو میخرم بدم بره و این چیزارو هم مدنظرمه ببینین خوبه یا نه که بگین عوضشو کنم
1.یه باند یا کامپونت13برای تودر جلو تیبا میخوام صدا تقسیم بشه وآمپ خورم باشه این و دیدمALPINE sps_510 به قیمت180 تا 200هم میتونم بدم نه بیشتر
2.ساب کیفیتی 1260اینفیتی به قیمت200تومن
و 1جفت718exهم میخوام بگیرم وسیم پک هم میخوام این سیستم چطوری میشه صداش تروخدا کمک کنید هنگ کردم ممنون همتون:n01: در کل میخوام 2تا 718exببندم تاقچه عقب یه کامپونت یا باند13خوب ببندم تودر جلو راستی میخوام از اینا باشه که تیوترش جداست که بزارم رو داشبورد و سابم بزارم صندوق راستی برای دوجفت باندها اون آمپ mbaرو میخوام ببندم و یه آمپیلی هم بگین برای باندای جلو و ساب 4کالانه باشه ممنون خیلی زیاد شد